Въпросът ми е...Тъй като не искам да се уча и да си изпробвам компютърните умения точно на сайта, в които съм събрала най много(щото ще се пръсна от яд, ако объркам нещо), та някои би ли ми казал примерно в Bulletbux, колко е минимума за теглене?!.Нищо лично, просто след претегляне на ситуацията...Първите 3 сайта се казва, че са сигурни, в Imperial съм насъбрала доста, та ако нещо прецакам, поне най малко да ме е яд.
Въпроси относно PTC

Публикувано: 05 October 2011 - 09:59 AM
Въпросът ми е...Тъй като не искам да се уча и да си изпробвам компютърните умения точно на сайта, в които съм събрала най много(щото ще се пръсна от яд, ако объркам нещо), та някои би ли ми казал примерно в Bulletbux, колко е минимума за теглене?!.Нищо лично, просто след претегляне на ситуацията...Първите 3 сайта се казва, че са сигурни, в Imperial съм насъбрала доста, та ако нещо прецакам, поне най малко да ме е яд.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

Публикувано: 05 October 2011 - 10:28 AM
mil_, в 04 October 2011 - 05:01 PM, написа:
Ти как им писа на админите? Трябва чрез съпорт тикет. Ако си го направила така, търпение, ще ти отговорят. Може да се провикнеш и във форума.
Пуснах искането в четвъртък, после писах съпорт тикет, отговориха ми вчера късно да съм погледнела графика за плащане:-) А там това пише - до 3 дни. Сигурно просто са съвпаднали нещата с уикенда плюс празника им. Продължавам да чакам, плащаенто още виси.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

Публикувано: 05 October 2011 - 03:55 PM

Публикувано: 05 October 2011 - 09:07 PM
Ако си решила да са за форума, ще е по-добре да ги пратиш на форумния пейпал акаунт, аз тегля от там като се съберат 200 евро, за да не се стопяват от такси. В смисъл, че по този начин няма ти да теглиш и аз отделно да тегля и да плащаме таксите два пъти.
Но пак трябва да посъбереш повечко, защото в Пейпал има такса и за пращане към друг акаунт, по-малка е от тази за теглене към банка, но има, 35 цента плюс някакъв процент е.

Публикувано: 06 October 2011 - 08:46 AM

Публикувано: 09 October 2011 - 10:10 AM
Най-вероятно ще ми изтрият акаунта, въпреки че аз наистина нямам друга регистрация там. Проблемът най-вероятно е, че нямам постоянен айпи адрес, на БТК съм и всеки път е различно. Явно днес ми се е паднал адрес, който е бил ползван от друг БГ потребител.
Има ли смисъл да се обяснявам на админа на сайта и ако да - може ли някой с добър английски и познания в тази сфера да спретне едно писъмце?
едит: 20 минути по-късно - рестартирах рутера, явно ми даде друго айпи и влязох. Засега нямам проблем, цъкам си рекламките.

Публикувано: 11 October 2011 - 09:29 AM
Пробвах с кредитна карта - пише ми: Due to temporary difficulties we cannot process MasterCard/Visa transactions at this time. Please try again later, or use an American Express card.
Пробвах с телефон, изпратиха ми СМС, но трябва и чек - пише, че и двете процедури трябва да се направят!
Пробвах със сметка, пише, че трябва да преведа минимум 70 лв.!
Амхм? Help me, sombody?

Публикувано: 11 October 2011 - 02:17 PM
При всички положения влизам.
Предварително се извинявам, може би не всеки ден ще имам време, ситуацията е сложна при мен.
В кой сайт , като за начало ми препоръчвате да се регистрирам. Моля само 1, за сега. - линк
В момента моят лап-топ е развален, ако се регистрирам от друг, след това, собственика на този втория, ще може ли да направи същото?

Публикувано: 11 October 2011 - 02:51 PM
Няма значение от кой лаптоп/компютър влизаш, важен е айпи адреса - т.е. не може двама човека от едно айпи. Например ако ти влизаш от офиса и имате един айпи адрес, друг от същия офис, макар и на друг компютър, не може да влиза. Ще помислят, че е един и същи човек с два акаунта и ще ви изтрият и двата.
За сайта - най-стабилни са Bux-Matrix и IncraseBux, бих ти предложила първия - buxmatrix.com
Внимавай при регистрацията да впишеш reana като sponsor, така рефералните заработки ще отиват при мил. От този сайт се получават рекламки и на мейла, заработеното от тях е само за теб, няма реферални за мил.

Публикувано: 11 October 2011 - 02:56 PM
Засега няма място за паника, но не плаща инстант, а ръчно и бъдещето му е леко неясно. Ние си го продължаваме, но вече не е номер 1.
Препоръчвам в момента ЕZclikz.
Линкове не даваме. Копи-пейст в нов прозорец от този пост

Публикувано: 11 October 2011 - 05:29 PM
http://bux-matrix.co...ash.php?r=reana
nellidi - reana
мой приятел иска да се включи, но ползва internet explorer, и твърди, че не му позволява да влиза през този браузър, а категорично отказва да го прави през друг. защо?
изписва му изтрий кукис - прави го, но отново не става.

Публикувано: 11 October 2011 - 10:13 PM
Аз само с 1 сайт май няма да допринеса много?
4 рекламки на ден - какво ще рече за общата сметка?
You have to set your PIN within 2011-10-26
това какво е, трябва ли да го правя?

Публикувано: 12 October 2011 - 11:04 AM
Иначе понеже съм много отворена и преди седмица се изцепих, че до два дена ще чукна 5$, точно на следващия ден се развихри буря и от цяла Италия, точно моя интернет трябваше да нацели една светкавица
Nellidi, Мил някъде назад беше обяснила за пин-кода в BuxMatrix...Трябва да го направиш, защото после като искаш да теглиш, ще ти е необходим.Има два варианта...Като си го измислиш, те ти пращат една картичка, която да си я принтираш,Ho ако евентуално в този момент нямаш наблизо принтер..просто си го измисляш такъв, че наистина да е невъзможно да го забравиш.

Публикувано: 12 October 2011 - 01:38 PM
Значи...В началото имаш възможност да избереш , какъв акаунт да си направиш, а именно трябва да избереш между "Personal Starter"(което явно е най ниското ниво) и "Personal Pro".Аз се чудих няколко минути, кое да избера и реших да пробвам с първата опция.Е да ,ама точно да се зарадвам, че съм успяла и някъде горе прочетох, че този вид акаунт, не може за реферали(тук най откровенно си признавам, че английския ми е някакъв остатъчен и в повечето случаи карам на 6-то чувство, пък опция италиански нямаше, само френски, които ми е на същото ниво на английския
Въпросите ми са...
1.Когато вляза в акаунт имам няколко опции за верификация...Банков път, Кредитна карта, Телефон и т.н...Аз ми се иска да пробвам с кредитна карта, но колко пари трябва да имам налични, защото моята, която ползвам в интернет е такава(Виза), която каквото аз си реша имам вътре и само, когато се налага голями суми?!
2.Преди малко ми дойде потвърдителен меил и за първия акаунт.Ама след като вече съм потвърдила онзи по напредналия, нали Hе трябва да активирам и този?Да не стане някаква боза на финала...
Хора МОЛЯ ВИ от сърце, предполагам звуча доста объркано и неразбираемо, но дайте едно рамо с отговор, поне на единия въпрос.Благодаря.

Вход

Горе
 Цитиране +