Администратора на Imperial последните няколко дни хитрее, с някакви мизерни рекламки, които само ми хабят копчето на мишката, ама така или иначе се прецака и не беше достатъчно бърз.Днес май е последния ден от далаверата с по 15 реклами, а аз съм на 5.7081$.От утре предполагам ще се мине на 10?!Надявам се въпреки всичко да не се смее той последен, защото още не съм се наканила да пробвам теглене, Но ако някоя маца не ми мине път

, нали дори и да се мине на 10 реклами, може да се пробва теглене, ако имаш повече от 5$?!
Иначе понеже съм много отворена и преди седмица се изцепих, че до два дена ще чукна 5$, точно на следващия ден се развихри буря и от цяла Италия, точно моя интернет трябваше да нацели една светкавица

...Може администратора да ме прокле

, ама след 'няколко' обаждания на Италианското БТК и почти докарване до нервна криза горкия оператор и шефа му(след намесата ми мисля, че поне седмица на антидепресанти ще са и двамата

)...още същия ден оправихме нещата и въпреки непредвидените спънки, почти на косъм, не пропуснах и ден.Сега остава и да успея да финализирам с успешен край и всичко ще е супер.В този смисъл дали се оправи проблема в AlertPay, щото засега съм се запънала и нЕма па да им дам и цент повече на PayPal(не, че там съм наясно с нещо, ама поне съм регистрирана), докато не пробвам с AlertPay.
Nellidi, Мил някъде назад беше обяснила за пин-кода в BuxMatrix...Трябва да го направиш, защото после като искаш да теглиш, ще ти е необходим.Има два варианта...Като си го измислиш, те ти пращат една картичка, която да си я принтираш,Ho ако евентуално в този момент нямаш наблизо принтер..просто си го измисляш такъв, че наистина да е невъзможно да го забравиш.