Въпроси относно PTC
Публикувано: 12 October 2011 - 01:49 PM
Човек ако си направи Про може да се даунгрейдне и обратното.
По-добре да не е Про, защото за горните нива има такси.
Сега си остави само един акаунт и го даунгрейдни до най-ниското ниво.
Не се разрешават раздвоения на личността! Много пъти обясних вече. Не си правете по два акаунта никъде, освен ако не знаете как точно да покриете, че сте един и същи човек. Всичко свързано с пари, е строго лично, тоест разрешава се един личен акаунт на реална личност. Хората имат TOS (Terms of Service), там пише.
АлъртПей също има реферална система, ако се регистрирате от линка, който аз съм дала, и там ми ставате реферал. Далаверата е, че като навъртите 200$ оборот аз ще получа 10$ комисионна, която ще отиде за животните, живот и здраве, ако си ползвате активно акаунта.
Публикувано: 12 October 2011 - 02:16 PM
можете да пращате и получавате пари и без верификация, от нашите сайтове само ImperialGetCash изискват акаунтът да е верифициран.
Верификация чрез карта Виза или МастърКард:
Няма нужда да имаш пари в картата. Те ще ти преведат 1 цент по картата. В извлечението, обаче, вероятно в основание, ще има код. Трябва после да попълниш този код в АлъртПей.
Верификацията всъщност доказва, че вие, които сте създали даден акаунт, имате достъп до извлеченията на съответната карта, тоест тя е ваша.
ПП Ооообаче от 6.10 неизвестно докога Виза и Мастъркард не се поддържат. Това е тъпо. Съжалявам, но нищо не може да се направи. Единствената опция за верификация остава чрез банков превод. Ако се превеждат пари към АлъртПей акаунта ви, те си остават ваши, не се губят, просто ще бъдат в тази електронна валута.
Публикувано: 12 October 2011 - 02:27 PM

бизнес?Не би трябвало да има проблем.Аз така или иначе го потвърдих Personal Pro и въпросът ми е колко пари са необходими да го верифицирам, ако някой е наясно и е верифицирал с кредитна карта?А иначе първият няма въобще да го потвърждавам, защото така или иначе Personal Pro е по напреднал, след него е само бизнеса.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 12 October 2011 - 02:35 PM
Едит: Сега чета, че е забранено Opening multiple Personal Starter accounts. Може би пък е възможно да имаш един Starter и друг Pro.
За препоръчване е Starter, защото няма такси като получаваш пари от някого. Pro e за хора, които имат намерение да продават нещо, защото при него няма лимити (за Starter лимитите са 400$ месечно, 2000$ тотал, после трябва да станеш Pro). Няма нужда от по-напреднал и ако можеш провери в Profile дали можеш да го даунгрейднеш, препоръчвам. После винаги може да се ъпгрейдне.
Но това не е фатално, ако ти е трудно, не го даунгрейдвай.
Това, че не можело нещо си за реферали, не го знам и няма как да го проверя. Учудвам се, защото скоро направих на мъжа ми такъв акаунт, който си беше мой реф, и никакви такива ограничения нямаше, може да е нещо ново.
Публикувано: 12 October 2011 - 02:48 PM

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 12 October 2011 - 06:07 PM
Wrong login, may be your cookies can be cleared
click here to delete your cookies
съжалявам, но започвам да се изнервям зверски
паролата и юзър нейма са ми ок...
Публикувано: 12 October 2011 - 06:21 PM
We are noticed that you can find some cookies issue by using Google Chrome, we suggest to use Firefox as browser.
Само че аз нямам никакви кукис ишуз с Хром. Освен това ми го пишат и когато влизам през Firefox, но пак нямам ишуз.
Зарежи тогава. Смисълът е само ако човек го прави между другото, без да се изнервя. Проверих във форума им, нищо не намирам по този въпрос. Ще пусна тема, ако отговорят, ще пиша.
А ти с кой браузър си?
Публикувано: 14 October 2011 - 08:37 AM
Във Форума ми отговориха да изпратиш съпорт тикет тук:
http://markandjames.....php?topicId=19
Ако не ти се занимава, просто опитай в EZclikz или ImperialGetCash
Публикувано: 14 October 2011 - 07:11 PM
Както и да е, ще пробвам в друг...
и не знам какво е съпорт тикет, нещо не съм на ти с термините в тази област, явно.
Благодаря, за отделеното време.
Регистрирах се и в момента кликам в EZ Clikz...дано там поостана по-дълго.
ника е същия - nellidi
Това мнение е редактирано от nellidi: 14 October 2011 - 07:26 PM
Публикувано: 14 October 2011 - 07:58 PM
В Bux-matrix изобщо не си регистрирана като мой реферал. Нямам идея какво може да се е объркало. Аз получавам и мейл за всеки нов реф в този сайт, но за теб не съм получила.
Съпорт тикет, както подсказва името, е съобщение до поддръжката на даден сайт. Заявка за оправяне на някакъв проблем. Праща се от формата, към която съм дала линк в предния пост.
Публикувано: 16 October 2011 - 10:02 AM
Vesela_5, в 15 October 2011 - 07:45 PM, написа:
Регистрирах се тук: EZ Clikz под реферал 'reana'
Сега се боря с Bux-Matrix, IncraseBux и ImperialGetCash.
Успешно си се регистрирала в EZ

В EZclikz се е регистрирала и Kiara, но има 0 кликове. Първо трябва да кликнете единствената възможна реклама, тя е административна. След това ще могат да се кликат още 5. И в този сайт внимавайте с линка с червени големи букви DO NOT CLICK! Наистина не го кликайте.
Публикувано: 16 October 2011 - 02:01 PM
Ако някой още се чуди мога да кажа само, че изобщо не е досадно , а каузата определено си заслужава отделеното време.
Може ли един ламерски въпрос- с първите два сайта нямах никакви проблеми, но в Букс къде да кликна да ми излязат рекламите? Влизам си в акаунта и от там нататък- нищо...
Публикувано: 16 October 2011 - 02:22 PM
Cannot log in
This login combination is incorrect.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 October 2011 - 02:49 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com