Самоед
Публикувано: 29 May 2005 - 12:11 AM
Цитат
Хайде де, покажи го тоя красавец! Чакам с нетърпение! w) d) w)
Eni, принц ANGEL AYONA KEWIN е моето куче r) Бебе самоед на 5 месеца, сега ми спи в краката и няма нищо общо с бялото в момента, че в дъжда бяхме на разходка. Но утре ще е пак бял - едно от чудесата на тази порода.
Публикувано: 03 June 2005 - 08:19 PM
Цитат
Цитат
Eni, принц ANGEL AYONA KEWIN е моето куче r) Бебе самоед на 5 месеца, сега ми спи в краката и няма нищо общо с бялото в момента, че в дъжда бяхме на разходка. Но утре ще е пак бял - едно от чудесата на тази порода.
А така!
Сменят си цветовете според времето! d)
Публикувано: 03 June 2005 - 08:29 PM
Цитат
...принц ANGEL AYONA KEWIN w)
о-о-о-о, благородна завист ме тресе !!!! w) Кога ще го видя на живо ???? нямам търпение, Калис!!!

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 08 July 2005 - 03:01 PM
Цитат
alpin в Русе в момента се продават прекрасни самоедчета... Ти от къде си? За Д-р Коджабашев говоря... w) r) r)
Да, те са бебета на Рино и Нела ! r) Също се чакат бебета от Цара и Гранд от Пловдив, а мисля, че и Славена ще чака бебета ! При всички случаи - не от зоомагазин и не от ... кучето на съседа. Самоед са много, много особена порода. Тук, в форума можеш да говориш и с Нори - тя има хубав самоед, Шибил. С други думи, ако си вземеш самоед, добре дошъл в нашата славна, 5 група ! r)
Публикувано: 08 July 2005 - 03:12 PM
най-добре попитай Tyson!Ние вчера ходихме до Русе и видяхме, че има снимки и че се продават... Дискутирахме доста други въпроси и не остана време да говорим за приятни любителски неща... Трябваше да се прибираме... s) но малките самоеди бяха РАЗКОШНИ!!! w) w) w) b) b)
Публикувано: 13 July 2005 - 06:08 AM
И тъй, представяме ви новия и обновен сайт на "Лавиня Алпи" (т.е. на Алегра и Рино):
Lavinja Alpi
Добре дошли на самоедска територия b)
Lavinja Alpi
Добре дошли на самоедска територия b)

Почивайте в мир, мили ангели!
Публикувано: 13 July 2005 - 12:29 PM
Цитат
Цитат
Да, знам, че е твоето бебе. Вкъщи също щеше да има едно такова, но моето лабрадорче просто се роди по-рано. То е черно и сега му казвам на моя мъж, че ако много иска може да добави един бял принц до черния. Понеже идеята за самоед беше негова. Затова пък си имаме много добър приятел самоед, Джак, един красавец на година, с който Рекс страшно добре си играе. Хубава двойка са - белия пухчо в комплект с лъскавия черньо! w) d) w)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 21 July 2005 - 12:14 PM
Честити самоедски бебета на р-к Lavinja Alpi !!!!!! w) w) w) На 19.07.05г. се родиха шест сладки малки самоедки w) А по същото време в развъдника се появи и прекрасната маламутка NANOOK SPIRIT HOCUS POCUS

Много целувки на Алегра и Рино и на тяхните собственици от нашата хъски-банда "Голден Никол "

Много целувки на Алегра и Рино и на тяхните собственици от нашата хъски-банда "Голден Никол "
Публикувано: 27 July 2005 - 12:03 PM
Ако е малък мисля,че е нормално, но трябва да работите постоянно и навън за послушание:))С наградките в джоба:)И ние сме диви все още,но по малко започваме да слушаме:)Успех.Прочети темата за възпитание и обучение:)Мил е обяснила всичко много добре.

Вход

Горе
Цитиране +