Самоед
Публикувано: 28 February 2007 - 03:24 PM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 28 February 2007 - 04:54 PM
Най-странното,е че никой ама НИКОЙ НЕ ГО Е ВИЖДАЛ , а той е все пак на 9 месеца не е толкова незабележим.
Надявам се поне ако някой го е откраднал да го обича много
леле ще ми се пръсне сърцето....много ми е криво....място не мога да си намеря и от работа си тръгнах....взех си отуска...само за него мисля...
Публикувано: 28 February 2007 - 05:19 PM
Успех ти желая,търси го,викай го,ще го намериш
Публикувано: 28 February 2007 - 06:24 PM
Много е тежко и просто стискаийте зъби и вярвайте...
Публикувано: 28 February 2007 - 09:07 PM
Моля, изпратете ми на лично съобщение вашия телефон или начин за връзка с вас. Ще пусна обява за изгубеното самоедче на челна страничка в сайта, помагало е да се намерят други кучета, дано и вие имате успех - желая го от все сърце всичко да е наред и той да бъде отново у дома !
Публикувано: 28 February 2007 - 10:21 PM
Цитат
МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ГО Е ВИДЯЛ ИЛИ ПРИБРАЛ ДА СЕ ОБАДИ НА 869627 ИЛИ 0898 615 437 ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ !
А какво стана с това кученце?Намери ли се?

WWW.BELINSKI.INFO
skype--> АЛБЕН БЕЛИНСКИ
Публикувано: 01 March 2007 - 09:33 AM
ще си почина малко и пак тръгвам..не мога да си представя да го загубя...
Публикувано: 01 March 2007 - 09:50 AM
Feia, надявам се днес да имаш късмет на този хубав празник. Ако мога да ти дам един съвет, потърси го там, където си го видяла за последно. Може пък той да се върти в двора на училището и да те чака!
Ще чакам с надежда да чуя хубава новина!
Публикувано: 01 March 2007 - 10:08 AM
Feia, кучето има ли микрочип? Ти хубаво ще обикаляш и ще го търсиш... Представи си следната картина - то отдавна не е на улицата /и за мен това е по-вероятното/ - да е на сигурно място, където му се радват и или се чудят кой го е загубил, или вече правят планове за бъдещето с него. Просто разсъждавай логично - знам, че е тежко, но такова хубаво куче по улиците няма да видиш само да върви гладно, мръсно и т.н. Давам 10-15 мин. лутане - според мен някой го е прибрал.
Та, то има ли микрочип? Както го търсиш може случайно да го зърнеш някой да го разхожда... Какво се прави тогава?
Знам, че ти е тежко, но това ми се върти в главата....
s) И на мен ми е много криво!
Публикувано: 01 March 2007 - 10:32 AM
Лошо, че няма микрочип, то е ясно че вие ще си го познаете, но как се доказва че това е точно вашето куче, в случай че намерилите го искат да го задържат....Но това са бели кахъри.
НЕ се отчайвайте, според мен е много вероятно да се намери ако просто е изчезнал...по-сложно ако някой нарочно го е направил да изчезне. Помолете хората да с оглеждат за новопоявил се самоед в квартала, парка, градинката и т.н Трудно ще остане незабелязан по такива места където хората се знаят.
Ако подозирате че оште е по улиците наоколо може да пробвате номера с оставянето на ваша дреха примерно на мястото където е изчезнал или наоколо и често да се навъртате там, както правят с ловните кучета. Не съм запозната с обонянието на самоедите обаче...
Ако подозирате че е още е по улиците наоколо може да пробвате номера с оставянето на ваша дреха примерно на мястото където е изчезнал или наоколо и често да се навъртате там, както правят с ловните кучета. Не съм запозната с обонянието на самоедите обаче...
Стискам палци!
Публикувано: 01 March 2007 - 10:49 AM
Искам да попитам дали все още има такива пазари за животни на времето на Битака продаваха разни крадени животни...и ако има къде са тези места?
Лично аз преди години от там купих едно коли за 20лв от едни цигани но не го бяха хранили и се биши обезводнило..живя само 4 дни и не успяхме нито собственицити да открием нито да го спасим...въпре,че ветеринаря направи всичко възможно..
Публикувано: 01 March 2007 - 11:04 AM
Цитат
Искам да попитам дали все още има такива пазари за животни на времето на Битака продаваха разни крадени животни...и ако има къде са тези места?
Лично аз преди години от там купих едно коли за 20лв от едни цигани но не го бяха хранили и се биши обезводнило..живя само 4 дни и не успяхме нито собственицити да открием нито да го спасим...въпре,че ветеринаря направи всичко възможно..
Нямах предвид разходките около вас, а принципно, където и да е.
Според мен е добре да се предупредят кучкарите принципно, не само кварталните. Ако изведнъж в другия край на града се засели ново самоедче, при това не бебе, на някой ще му направи впечатление. Но трябва да са предупредени че е изчезнало такова, не всеки чете тази тема.
Пускай обяви където се сетиш, в темата за Бенджи има адреси... И примитивните хартиени по дърветата не са за подценяване, не всеки ползва интернет s)