Самоед
Публикувано: 01 March 2007 - 08:50 PM
Тези кучета "самоедите" са много добри кучета, но си мислят че като избягат ще могат да се грижат сами за себе си.Аз също имам самоед, но тъй като сме в къща той живее навън и е много мръсен, аз съм на 10 години и гледам да му подържам козината колкото мога,но то преди го е гледала някаква жена и тя го е хранила добре но не го е решила и сега опашката му е цялата сплъстена и през лятото ще го позтрижеме и ще го изкъпеме и ще стане много хубав.
Feia надявам се да си намериш кучето,ако е покрай училище "Индира Ганди" като се прибирам от у-ще ще се отглеждам за това куче.
О, забравих.Честита баба марта на всички нека да са ви живи и здрави вашите животинки както и вие!!!
Feia пожелавам ти късмет! 1super

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 March 2007 - 10:29 PM
Фея, стискам палци скоро да намерите вашия любимец!!
Дано не е откраднат,а е някаде на гости за малко! super best Преди време аз лично имах такова гостенче - боксер за няколко часа.Бях отишла да храня котката на мои приятели,които бяха извън града и на входа ме посреща боксерче ,сякаш само мен ме е чакало -влезна с мен в апартамента,нахраних го,пи вода,огледа обстановката и започна да се заиграва с мен-все едно си е в къщи(между мременно котката беше избягала на балкона c) ).Вече се чудех какво да правя,когато явно чу свирката на стопаните си и се запъти към вратата.Излязохме и те бяха отвън!
ДАНО е някаде при добри хора и скоро ви се обадят!!!!!!
Публикувано: 02 March 2007 - 12:02 AM
Прикачени файлове
-
post_29_1172786540.jpg (49.26K)
Брой сваляния: 50
Публикувано: 02 March 2007 - 12:19 AM
vendulin, надявам се на същото. Няма кой да остави самоед да скита по улиците. Дано хората, които са го прибрали, видят някъде обява и се обадят. Дано.
С мартеничка сте, вижда се ! 1super
Ето и от мен една снимка с мартеничка !
Прикачени файлове
-
DSC_0014.jpg (10.86K)
Брой сваляния: 72
Публикувано: 02 March 2007 - 12:35 AM
Публикувано: 02 March 2007 - 12:48 AM
Явно въпросния шеф си е взел ново куче, за съжаление. Не зная .. аз лично не мога да си представя куче от нашата порода да е вързано на синджир, но има хора, които и така си гледат кучетата. Не е за охраната, то самоед и охрана ... е смешно, нашата порода не е за охрана, кучето с удоволствие ще посрещне всеки, толкова сме дружелюбни и добри.
Явно има хора, които ги гледат така. Все пак поне са гледани и имат някакъв дом и храна. Доколко имат любовта на човека, е друг въпрос, аз лично не мисля, че е достатъчно мястото за спане, храната и разходки отвреме на време. Но ... някои обичат да притежават. Дано човека, на когото са да им обръща внимание.
Публикувано: 02 March 2007 - 10:01 AM
Каква охрана? Та те и двамата дават толкова целувки w)
Както и да е и да се говори с този човек нищо няма да се постигне. Дано някой ден има закон, който да може да отнема кучето от такива собственици.
Публикувано: 02 March 2007 - 06:44 PM
Още нещо,много лошо ще неправите, ако пострижете кучето ,и то точно през лятото,козината на сомоедите е така устроена,че подкосъма играе роля на терморегулатор,в смисъл ,че зимата държи топло ,а през лятото хладно.Кожата на самоедите е много чуствителна и без тази термозащита(козината му) кучето е изложено на голям риск,лятото може да получи топлинен удар.
П.п имаш ли снимки на самоедището си,ако имаш прати да му се порадваме
Публикувано: 02 March 2007 - 07:36 PM
УРААААА
Туко що го прибрах..обадиха ми се едни хора..в другия край на Люлин..гледали го 2 дни..мислели в събота да го водят на село защото им бил малък апартамента...сина им не давал да звъннат..но питаха за наградата и...звъннаха
СПАЙКИ Е В КЪЩИ!!!!
Публикувано: 02 March 2007 - 08:30 PM
ето една снимка на Съби,яд ме е че онази жена не се е грижела за козината му и той не е като другите самоеди-красив, а също така му търсим дама много ще се радвам да си имаме по още едно самоедче! ;)
Прикачени файлове
-
post_29_1172860221.jpg (27.47K)
Брой сваляния: 64

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 March 2007 - 09:02 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1172862162.jpg (48.84K)
Брой сваляния: 69