Самоед
Публикувано: 26 July 2007 - 05:05 PM
Публикувано: 26 July 2007 - 06:10 PM
Цитат
oo b) трябваше да го снимаш bravoS
Публикувано: 26 July 2007 - 07:10 PM
Пак на вилата след един голям дъжд и тичане напред - назад в канавките беше станал кафяв. На сутринта отново беше бял, а на мястото, където спи имаше една лопатка пясък. Това за самопочистващата се козина ми се струваше странно, като го четях, но го изпитах и на практика. Все едно са две различни кучета - мокър безобразно мръсен и изсъхнал белчо. И това без каквато и да е намеса от моя страна.
Поне до време, де. След един определ момент не може без намеса.
Публикувано: 27 July 2007 - 05:27 AM
Публикувано: 27 July 2007 - 05:18 PM
Цитат
Поне до време, де. След един определ момент не може без намеса.
Да, така е ... случвали ми се е да се прибираме ... кал капе от нас, защото съм карал колело с него или е теглил в дъжда. Без къпане, до два дни става чистичък, само с разресване и може би и на мен да ми се струва, но някакси козината белее и блести. Но си трябва поддържане, особено покрай ушичките, най често там се замърсява. ;)
Ей, как е свикнал на вилата на свобода и хлад ... дано няма такива високи температури още, че ... искаме за сняг и студ ! b)
Публикувано: 27 July 2007 - 05:47 PM
Цитат
Euchams Cool Caribou - красавец ! w) Също много ми харесва, куче с излъчване, а и снимката е много хубава.
Неговата страничка - тук.
Там няма дата на раждане, но е роден 1999 година.
Публикувано: 27 July 2007 - 06:32 PM
Публикувано: 27 July 2007 - 06:46 PM
Цитат
Ами вземи поне едно ... b) Ще е хубаво да ставаме повече ! 1super
Публикувано: 28 July 2007 - 10:26 AM
Публикувано: 28 July 2007 - 11:17 AM
Samarite Imperia Prince 2007 година bravoS
Samoyed Speciality Show 2007, Finland
Прикачени файлове
-
Samarite_Imperial_Prince.jpg (23.83K)
Брой сваляния: 92
Публикувано: 28 July 2007 - 12:06 PM
Тази снимката е от доста по рано ! 1super
Прикачени файлове
-
samarite.jpg (19.53K)
Брой сваляния: 95
Публикувано: 29 July 2007 - 08:16 PM
Публикувано: 29 July 2007 - 09:03 PM
Намерих мейл адреса на собствениците, решил съм да им пиша. Да им благодаря, ей така, чисто човешки, за да знаят хората, че това, което са направили за породата не е малко и че и тук, на другия край на Европа има кучета, наследници на тяхното куче, да им изпратя снимки, да им разкажа. Зная, че ще се зарадват.
Публикувано: 29 July 2007 - 09:21 PM
Цитат
b) И при мен почти така ... баща ми беше резервиран отначало, обаче ... като го видя и хоп, магията стана. Сега само като се обади и все пита - Кевин какво прави, кога ще идвате да го видя, че се затъжих за него. А майка ми все му готви. Племенниците ми са луди по него, умират да играят заедно и да са с него. Имат си магия тази кучета, някакси ... омагьосват с поглед, с държание, с поведение.
За белите не се притеснявай. Малък е още, все още всичко му е интересно. Кев все подреждаше всичко по негов си начин. Не му хареса нещо и го преподредил. Постепенно спря, сега вече стои сам в къщи и не пипа почти нищо, най много да е легнал в леглото ми - това му е любимото. Което ми е много интересно - когато аз съм си в къщи, никога не се качва на леглото, дори и аз да го повикам, прави го с нежелание, веднага слиза. А като ме няма - все намирам, че си е играл там.
С котката пълно разбирателство. Сега вече не спят заедно, предполагам защото им е топло - тя си спи на терасата, той в коридора. Няма никакъв проблем - закачат се, играят, търсят се, ако ги разделя, тя мяука да може да го вижда свободно, той също не се съгласява да е разделен от нея. Отворени ли са вратите из къщи - мир. b)
Такива са ... винаги с собствено мнение, но и невероятни чаровници. Не можеш да не им прощаваш и еднственото което можеш да направиш е да се влюбваш още повече, потъвайки в техния мироглед за света.

Вход

Горе
Цитиране +

worthy