Самоед
Публикувано: 30 July 2007 - 08:32 PM
Цитат
Не че Максо си е мой, обаче много прилича
Усмихвам се ... ами то не е случайно второто му име на Макс b)
Което ми напомня да пиша на Дориан с молба да ги добави в електронния каталог.
А това е бащата на дядото на прадядото ... шесто поколение преди вас. 1super
Hurkur Jingles, 1978 година.
И честит рожден ден на Макс, Марк, Сноуи и Майкъл ... девет месеца ! Кога мина времето ... вчера бебета, днес вече са големи кучета, имат си своя собствен живот, стопани, обичани са ... от толкова години бялата приказка, наречена самоед продължава. Гледам тази черно бяла снимка и си мисля ... никога може би никой от нас не си е мислил, че на света има такива кучета, че един ден ще бъдем подвластни на тази любов и че ще гледаме черно белите снимки от преди толкова години, а кучетата ... ще бъдат същите, толкова усмихнати и толкова носещи щастие и радост. 1super
Прикачени файлове
-
555.jpg (11.45K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 02 August 2007 - 10:38 PM
Цитат
b) Dog, благодарим за поздравите!
Девет месеца са прекрасна възраст за едно куче ... точно на прага на детското и зрелостта. Детето го има, в самоед винаги ще го има, в същото време вече големи кучета, с хубава осанка, едни такива горди все по красиви.
cheers
Публикувано: 02 August 2007 - 10:43 PM
129 Шампионат на Франция. Заговорих се тия дни с едни познати и се сетих, че не съм проверявал какво е станало там.
EXCELLENT, CACS, CACIB, BOB - ROYAL STAR WHITE DEL BAFFIN bravoS
EXCELLENT, CACS, CACIB, BOB - ROYAL STAR WHITE DEL BAFFIN bravoS
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (13.6K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 03 August 2007 - 01:07 PM
Хубавец е, какво да се каже - хубава снимка на хубаво куче!

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 04 August 2007 - 03:20 PM
Здравейте фенове на Самоедите ! victoryVVV
От доста време посещавам форума, но днес се регистрирах..
Първоначално се бях спрял на Сибирско хъски, но майка ми категорично каза "Не", защото я е страх от такъв тип породи.. bl)
Мина известно време и видях едно бяло пухкаво създание и .. w)
Поинтересувах се и ми казаха, че породата е Самоед.. r)
Сетих се веднага за форума и потърсих.. Прегледах всяка една страница и всички снимки и мога да кажа, че кучетата ви са страхотни.. nok 1super w)
Бих искал и аз да притежавам 1 женски представител на породата на около 2 месечна възраст d) Но незнам от къде мога да си намеря такова животинче.. s)
Не е нужно да е с родословие, защото едва ли ще мога да ходя по изложби с него.. Просто искам да е малко бяло женско самоедче, обезпаразитено, ваксинирано и с паспортче w) Мога да отделя около 400лв. не повече за да ми останат пари и за храни,купички,играчки и тем подобни консумативи, които всяко едно бебе-куче се нуждае.. r)
Дали ще успея да намеря или да ми кажете от къде да си взема такова животинче..
П.П. Добре че след 25 дни имам Рожден ден и нашите заради това склониха да ми вземят Самоедче.. b) ;)
Поздрави, Ники ! d)
От доста време посещавам форума, но днес се регистрирах..
Първоначално се бях спрял на Сибирско хъски, но майка ми категорично каза "Не", защото я е страх от такъв тип породи.. bl)
Мина известно време и видях едно бяло пухкаво създание и .. w)
Поинтересувах се и ми казаха, че породата е Самоед.. r)
Сетих се веднага за форума и потърсих.. Прегледах всяка една страница и всички снимки и мога да кажа, че кучетата ви са страхотни.. nok 1super w)
Бих искал и аз да притежавам 1 женски представител на породата на около 2 месечна възраст d) Но незнам от къде мога да си намеря такова животинче.. s)
Не е нужно да е с родословие, защото едва ли ще мога да ходя по изложби с него.. Просто искам да е малко бяло женско самоедче, обезпаразитено, ваксинирано и с паспортче w) Мога да отделя около 400лв. не повече за да ми останат пари и за храни,купички,играчки и тем подобни консумативи, които всяко едно бебе-куче се нуждае.. r)
Дали ще успея да намеря или да ми кажете от къде да си взема такова животинче..
П.П. Добре че след 25 дни имам Рожден ден и нашите заради това склониха да ми вземят Самоедче.. b) ;)
Поздрави, Ники ! d)
Публикувано: 04 August 2007 - 04:49 PM
По обява е трудно да намериш хубаво самоедче, макар и неродословно. Обмисли добре, дали предпочиташ да дадеш 400 лева за НЯКАКВО куче, или си по склонна да дъдеш 1000 за здраво САМОЕДЧЕ. Винаги има вариянти като съсобственост или разсрочено плащане, ако цената е проблем. Поинтересувай се. В момента има родословни бебета. Много сладки, само че не зная дали са продадени.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 04 August 2007 - 05:01 PM
Цитат
По обява е трудно да намериш хубаво самоедче, макар и неродословно. Обмисли добре, дали предпочиташ да дадеш 400 лева за НЯКАКВО куче, или си по склонна да дъдеш 1000 за здраво САМОЕДЧЕ. Винаги има вариянти като съсобственост или разсрочено плащане, ако цената е проблем. Поинтересувай се. В момента има родословни бебета. Много сладки, само че не зная дали са продадени.
Не че нещо ама съм момче.. NNN fow n)
Ами 1000 лева наистина са ми много... Както казах няма значение дали е от развъдник и е 100% чист самоед , въпреки това ще си го обичам и ще се грижа за него.. nok cheers
Публикувано: 04 August 2007 - 05:13 PM
Здравейте !
За съжаление ще трябва да ви разочаровам - не можете да намерите куче от породата самоед на такава цена. Може би някое, което като бебе наподобя на самоед, но когато порасне, то няма да прилича на куче от породата.
Единствения съвет, който мога да ви дам е да осиновите някое кученце, може и да има бяло - вижте темата Без дом. Ще имате прекрасен приятел, на когото ще можете да отдадете вашата любов и грижи.
Имайте търпение и не бързайте. Не слагайте своето собствено его - искам сега и веднага - пред самото куче. По добре бъдете търпелив, отидете на една или две изложби, огледайте, вижте, разпитайте, интересувайте се от породата и тогава вземете решение откъде и как.
Иначе - нашите кучета са такива, красиви и омагьосващи, грабващи окото и човек веднага се влюбва в тях. Но те са такива благодарение на поколения хора, водещи и селектиращи тази порода, избирайки най доброто от най доброто за продължители на самоедския род. Благодарение на техния труд и на кучета легенди, еталон и породност и слънчев, самоедски характер днес имаме запазено това, което е самоед днес. Ако наистина тази порода е в сърцето ви - не бързайте, избирайте умно и внимателно, с разум и сърце.
Ето и снимка на един мой любимец, запомнете го и нека неговия образ ви води в търсенето. w)
Поздрави и успех !
За съжаление ще трябва да ви разочаровам - не можете да намерите куче от породата самоед на такава цена. Може би някое, което като бебе наподобя на самоед, но когато порасне, то няма да прилича на куче от породата.
Единствения съвет, който мога да ви дам е да осиновите някое кученце, може и да има бяло - вижте темата Без дом. Ще имате прекрасен приятел, на когото ще можете да отдадете вашата любов и грижи.
Имайте търпение и не бързайте. Не слагайте своето собствено его - искам сега и веднага - пред самото куче. По добре бъдете търпелив, отидете на една или две изложби, огледайте, вижте, разпитайте, интересувайте се от породата и тогава вземете решение откъде и как.
Иначе - нашите кучета са такива, красиви и омагьосващи, грабващи окото и човек веднага се влюбва в тях. Но те са такива благодарение на поколения хора, водещи и селектиращи тази порода, избирайки най доброто от най доброто за продължители на самоедския род. Благодарение на техния труд и на кучета легенди, еталон и породност и слънчев, самоедски характер днес имаме запазено това, което е самоед днес. Ако наистина тази порода е в сърцето ви - не бързайте, избирайте умно и внимателно, с разум и сърце.
Ето и снимка на един мой любимец, запомнете го и нека неговия образ ви води в търсенето. w)
Поздрави и успех !
Прикачени файлове
-
51.jpg (14.14K)
Брой сваляния: 207
Публикувано: 04 August 2007 - 05:15 PM
Цитат
Здравейте !
Поздрави и успех !
Поздрави и успех !
1super

Вход

Горе
Цитиране +