Цитат
b) И при мен почти така ... баща ми беше резервиран отначало, обаче ... като го видя и хоп, магията стана. Сега само като се обади и все пита - Кевин какво прави, кога ще идвате да го видя, че се затъжих за него. А майка ми все му готви. Племенниците ми са луди по него, умират да играят заедно и да са с него. Имат си магия тази кучета, някакси ... омагьосват с поглед, с държание, с поведение.
За белите не се притеснявай. Малък е още, все още всичко му е интересно. Кев все подреждаше всичко по негов си начин. Не му хареса нещо и го преподредил. Постепенно спря, сега вече стои сам в къщи и не пипа почти нищо, най много да е легнал в леглото ми - това му е любимото. Което ми е много интересно - когато аз съм си в къщи, никога не се качва на леглото, дори и аз да го повикам, прави го с нежелание, веднага слиза. А като ме няма - все намирам, че си е играл там.
С котката пълно разбирателство. Сега вече не спят заедно, предполагам защото им е топло - тя си спи на терасата, той в коридора. Няма никакъв проблем - закачат се, играят, търсят се, ако ги разделя, тя мяука да може да го вижда свободно, той също не се съгласява да е разделен от нея. Отворени ли са вратите из къщи - мир. b)
Такива са ... винаги с собствено мнение, но и невероятни чаровници. Не можеш да не им прощаваш и еднственото което можеш да направиш е да се влюбваш още повече, потъвайки в техния мироглед за света.

Вход

Горе
Цитиране +