Самоед
Публикувано: 15 April 2010 - 03:00 PM
Това мънечкото ? То е бебе, това е стандартен немски шпиц, бебе момиче от далечна Австралия на Дури, пише тук в форума.
Голям сладур е това момиче, надявам се тепърва да го виждаме по ринговете.
Ще напиша имената на кучетата в галерията, както и породите им.
Публикувано: 09 May 2010 - 06:37 PM

Кучето се казва Макс и мисля че е на около година. Направи ми впечатление обаче, че е много страхливо, но пък е голям красавец. Поздрави на всички и да са ви живи и здрави любимците.
Публикувано: 10 May 2010 - 01:37 AM
invincible_, в 09 May 2010 - 06:42 PM, написа:
Интересно ми е как така е бил страхлив, тъй като аз до сега страхлив самоед не съм виждала, остава да е побийван бая или стресиран за да е такъв.
Публикувано: 10 May 2010 - 12:50 PM
Не зависи само от възпитание, наследствеността също има важна роля. За това казваме, че уникалния самоедски характер е една от най важните характеристики, които се стремим да запазим - весел, открит, непринуден, гледащ с радост на света около себе си, с уникалната топла самоедска усмивка, която няма аналог в кучешкия свят, излъчваща обич и очарование.
Публикувано: 02 June 2010 - 10:47 AM
Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец
Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!
06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Ще се радваме да ви видим отново
За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади
Темата за Партито
Публикувано: 03 August 2010 - 10:39 PM
П.С. Сами, който е с въпросителен не е родословен самоед и навярно е мелез, но това не значи ,че като беше доведен от стопаните си трябва да е игнориран от нас. Той също си поигра с глутницата.
Публикувано: 15 August 2010 - 10:20 PM
Публикувано: 19 August 2010 - 12:37 PM
Аз имам коте и то е много срамежливо и го е страх много от чуждите хора но след време се отпуска. въпросът ми дали малкият самоед може да свикне с котето и да заживеят заедно или няма да се получи?
А самоедите могат ли да живеят в апартамент или не е за предпочитание?
И още две въпросчета: Откъде е най- хубаво да се вземе самоед защото в България легитимните развъдници са малко , а от обявите не е ясно какво ще бъде кученцето? И къде оставяте вашите любимци когато заминавате за няколко дни?
Благодаря на отзовалите се!!! Още много неща не са ми ясни и ще съм благодарна за всяка информация! Извинявам се, ако не съм сложила въпросите на правилното място.
Публикувано: 19 August 2010 - 09:58 PM
Хубаво е че си решила да се поинтересуваш, защото повечето първо копуват и после питът !
1.Малкото куче ще свикне постепенно с котето, понеже кучето е бебето !
2.Самоедите могат да живеят в апартамент, но е хубаво да го разхождаш повече за да може да тича и да се развива добре!
3. Относно откъде можеш да вземеш самоед, има тема "развъдници" където са обявени всички лигитимни развъдници или виж в сайта на "Клубът на Северните Кучета "
4.Питаш къде си оставям самоедът когато пътувам .... ами вземам го с мен !
Публикувано: 26 August 2010 - 12:54 AM
lozev_1976, в 19 August 2010 - 10:03 PM, написа:
Хубаво е че си решила да се поинтересуваш, защото повечето първо копуват и после питът !
1.Малкото куче ще свикне постепенно с котето, понеже кучето е бебето !
2.Самоедите могат да живеят в апартамент, но е хубаво да го разхождаш повече за да може да тича и да се развива добре!
3. Относно откъде можеш да вземеш самоед, има тема "развъдници" където са обявени всички лигитимни развъдници или виж в сайта на "Клубът на Северните Кучета "
4.Питаш къде си оставям самоедът когато пътувам .... ами вземам го с мен !
Хихихихи и аз си взимам моя с мен съвсем скоро бяхме на море заедно ии беше чудесно
Публикувано: 13 September 2010 - 07:52 AM
Искам първо да благодаря на Ирена за прекрасното бебче, което успях да си взема от нея и за което обещавам да се грижа с голяма любов. Не съм писал до сега във вашата секция, тъй като до много скоро исках да си взема куче от друга порода, но след 2 годишно "ходене по мъките" един ден бях на гости във Велико Търново при родителите ми и видях един невероятен самоед и така нещо в мен трепна и много малко след този случай благодарение на добрите развъдници в България и по конкретно на Lavinja Alpi вече си имам бебе самоед. Казваме се Зевс, така ни е кръстила "мама", а пък ние много си харесваме името и си го задържаме хехе. На 3 и 1/2м сме. Мислех си, че ще сме много стресирани от преместването, тъй като сме заедно от вчера, но ние сме много палави, игриви, от време на време мързеливи и макар до сега да не бяхме излизали навън от вчера квартала много ни харесва и сме просто във възторг, че може да се поразходим. А да не казвам пък, че хората от квартала са дваж във възторг от нас, едва успяваме да минем 2 метра без някой да се спре да ни закача, пък и ние не оставаме назад. За съжаление тази сутрин на сутрешната разходка щяхме да бъдем изядени от уличните кучета и много се изплашихме и хоп в прегръдките на "татко" и разходката приключи, че после пък аз щях да бъда изяден за да го пазя хахахаха. Малко съм се видял в чудо с разходките, защото в нашия квартал си имаме мнооооооого бездомни кучета и всички територии са маркирани и запазени от тях. Та довечера ще тръгваме малко по разходки по планините и по отдалечените паркове, че то и в къщи не се издържа хехе. Нощеска почти не спахме къде от вълнение от новото място, къде от многото неизчерпана енергия и целодневното предремване от скука. Малко се притеснявам, че днес ми е първия работен ден и ще се наложи да се ходи на бачкане и как ли бебе ще понесе целодневното ми отсъствие, но се надявам телевизора да го забавлява малко или много в моето отсъствие и да не сме прегризали вратата до моето завръщане хахахах. Ще се радвам да се запозная и с всички вас от тази секция, които живеете в София и да участвам във вашите сбирки. Обещавам да метнем и някоя друга снимка, но сега ще закъснеем за работа, а е криза и да не останем да се гледаме вкъщи заради лошите чичковци шефове хахаха. Весел и усмихнат ден на всички.

Не се отказвай от една мечта, само защото ще е нужно много време, за да я постигнеш. Времето така и така ще мине. Понякога големите мечти изискват и големи жертви!

Вход

Горе
Цитиране +