Самоед
Публикувано: 12 March 2006 - 09:02 PM
Хей, хора .. страхотни сте !!! Толкова приятели на самоед на едно място, направо мечта !!!!
Радвам се, че нашата любима порода има толкова приятели !!! 1super
everest,
да, увеличавам тежестите. Беше месец и половина на една гума, сега вече е с две ... честно, аз се опитах да ги дърпам, но ми е трудно !
Той се справя, въпреки че му е трудно. С едната му беше лесно, обаче стигнахме до там, че като го пусна и той лети с нея, не мога да го стигна. Увеличих ги на две, засега е добре, усилието му е по голямо, но дърпа и не се отказва. Опитвам се да не го пренатоварвам, закега само ходим, тичаме съвсем малко. Ще свикне. Плюс това с гумите е доста тежко, но идеята е догодина да няма проблем с мен и шейна b)
Тази година реших да не го впрягам, от една страна нямам шейна, от друга - все още ми се струваше малък за такова нещо. Въпроса е, че нямам опита и .. правя го по моя преценка. Аз сигурно бих го оставил да тегли, но доколко ще е добре това за нетрениран организъм, е отделен въпрос. Затова реших да изчакам и да мина на варианта - първо тренировки, после шейна или количка. Ще видим ... идва пролетта, колелото е готово, имам идея и за количка .. ще го направя. 1super
Публикувано: 12 March 2006 - 10:03 PM
Цитат
само си мисля какво щастие ще е когато вече е с мен b)
Ами разказвай .. хайде .. откъде пристига ? 1super
Давай снимки и разказвай за него !!! w)
Публикувано: 12 March 2006 - 10:26 PM
Имам заек на годинка и той един беличък и ще има да се сработват в началото..
във вторника ще разказвам повече и снимки ще направя и на двамата super best
Публикувано: 12 March 2006 - 10:29 PM
Цитат
1super
Джена .. хубаво име ! В края на март в Пловдив има две изложби на кучета, клуб Северни кучета имат и специалка, така че - идвайте ! Ще се радваме северняците да бъдем въможно най много ! 1super
Публикувано: 12 March 2006 - 10:31 PM
Цитат
Имам заек на годинка и той един беличък и ще има да се сработват в началото..
във вторника ще разказвам повече и снимки ще направя и на двамата super best
От къде идва ? Кой е развъдника ?
Да имаш самоед е щастие ... честно ! 1super
Публикувано: 12 March 2006 - 10:38 PM
Публикувано: 12 March 2006 - 10:43 PM
След това да я запишеш на изложбата - проведи на каква възраст ще бъде. Дали ще бъде в бебе - 3- 6 месеца или 6- 9. Имай напредвид, че ако е в клас бебе 3- 6 месеца, такъв клас има само на изложби с ранг CAC ... На изложбите с ранг CACIB най малкия клас е от 6-9 месеца. Мисля, че на специалката има клас бебе 3- 6 ...
Трябва да потренирате малко преди изложбата. Виж в темата Хендлинг и питай, каквото решиш ! Малко груминг също ще е желателно - изкъпване, сресване ... има време, ще помагаме с каквото можем !
Публикувано: 13 March 2006 - 01:02 AM
lordgrafa, това е ваш роднина. Не зная дали е баща или дядо на Клиф, можеш да провериш в родословието. Повече за самоедите на Мано можеш да видиш на страницата на развъдника
OD MANO
Прикачени файлове
-
45611111.jpg (35.58K)
Брой сваляния: 195
Публикувано: 13 March 2006 - 01:07 PM
Прикачени файлове
-
Rand_6.JPG (8.71K)
Брой сваляния: 173
Публикувано: 13 March 2006 - 09:04 PM
Прикачени файлове