Публикувано: 25 April 2005 - 12:08 AM
И така ... Кевин вече расте и става куче. Казвам това, защото той все още е едно любознателно бебе, което учудено изследва света около него. Много е любопитен ... иска да се запознае с всички в парка, въобще не се притеснява от хора или кучета - безстрашен ! Даже успя да се сприятели с една огромна южноруска овчарка, която я водят само на повод - тя е охранително куче на паркинга и обикновенно лае и скача на всичко, което се движи ... Но при Кевин не - докато се усети и излае, Кев вече пред муцуната му и не оставаше нищо друго, освен да махат с опашки и да се гонят ... r) Иначе вчера мина първия си тест - аз му правя такива, нещо като тест за характер ... r) Докато около него играеха около 10 кучета, му дадох от неговите любими бисквитки - никое куче не успя да му ги вземе и малкия си ги пази храбро, докато ги изяде. Някак си това куче има собствено достойнство и го усеща. Иначе е асболютно социализиран - невероятен е с деца, възрастни, очарова всички. Чувам какво ли не за породата, определено поне за момента не е вярно. Бебока изпълнява с желание команди "При мен" и "Стоп", засега срещам трудности при "Седни" , "Легни" и "Място".
Храна - ядем Нутра нугетс за бебета, веднъж в седмицата или два пъти риба или готвено. Интересно - всяка вечер кисело мляко, много го обича r) Първите дни бях притеснен да не би случайно да му стане нещо на стомаха, но акото си е нормално, така че продължавам.
Чудно - козината му е чисто бяла. Тези дни валеше, навън става черен и кален, но на другия ден вече е бял !!! Чудото на самоеда ... d)