Дано и на другите скоро им се усмихне късмета...
Кашонковци в действие останаха 2-ма
Публикувано: 08 November 2011 - 10:01 PM
Ами то няма избор Ема, какво решение? Остават си тук и ще плащам, обаче реших да е по 1 лев на ден на куче и храната да я осигурявам аз. Пухчовците са страхотни. Просто съжалявам че няма как да инсталирам една камера. Толкова изобретателни и забавни същества... А как се държат с големия Тото - тъй наречената мама Тотка, можеш да си паднеш от смях. Той е огромен, а на двора има една малка кучешка колибка и те когато са на двора много обичат да се завират в нея, а Тото успява да пъхне само главата си и ги набутва навътре и започва една щура разправия, игри, лай. Тото определено се държи като техен настойник, а те изобщо не го слушат. Любима игра - Тото хваща един брезент от едната страна, бебоците се нареждат от другата и го захапват и започва дърпане, ту те успяват да дръпнат Тото, ту той ги влачи из целия двор, но никой не пуска. Мога да седя с часове при тях. Такова зареждане на положителна енергия няма да намерите сред хора никога, само сред животни. Поздрави от всички нас.
Публикувано: 08 November 2011 - 10:07 PM
missi, в 08 November 2011 - 10:01 PM, написа:
Мога да седя с часове при тях. Такова зареждане на положителна енергия няма да намерите сред хора никога, само сред животни.
Не съм виждала точно тези кучовци на живо, но на база на моя опит, 200% потвърждавам! И за кучовци, и за котьовци. Жалко, че не всички хора имат сетива, за да усетят това...

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 15 November 2011 - 03:07 PM
Публикувано: 16 November 2011 - 11:53 AM
Вчера имах 2 обаждания. Едната ме попита "Извинете, ама много ли си личи, че са помияри?". За отговора ми се досещате.
Другата пък направо тръгна да търси транспорт и да взима куче още вечерта. Вероятно, обаче защото казах, че и аз искам да видя къде отива кучето, вечерта не само, че не се появи, но и телефона й все още е изключен. Търсих я за да й кажа туй онуй, ама карай.
Хора, по възможност никога не давайте куче в България, ако не ви допуснат в дома си. Не, че има кой знае какви гаранции и тогава, но все си е нещо.
Другата пък направо тръгна да търси транспорт и да взима куче още вечерта. Вероятно, обаче защото казах, че и аз искам да видя къде отива кучето, вечерта не само, че не се появи, но и телефона й все още е изключен. Търсих я за да й кажа туй онуй, ама карай.
Хора, по възможност никога не давайте куче в България, ако не ви допуснат в дома си. Не, че има кой знае какви гаранции и тогава, но все си е нещо.
Публикувано: 20 November 2011 - 10:50 AM
Дорис НЕ Е ЗАПАЗЕНА вече! Ейй, аман от хора дето незнаят какво точно искат. Не че имаше опашка за нея, ама това "моля запазете ми я до неделя" ме държа в напрежение цели 2 седмици. Естествено тази събота и неделя пак си имат работа хората и затова реших, че няма да са те нейните хора!
Отново се подаряват четиримата. В понеделник - 22 ноември, им предстои последна ваксинка, дано да имаме парички, иначе ще трябва да се поизчака малко.
Обаждат се хора, питат и като разберат, че съвсем незнаем кои са мамата и таткото се отказват. Като че ли има някакво значение това.
Дано имат късмет мъниците.
Отново се подаряват четиримата. В понеделник - 22 ноември, им предстои последна ваксинка, дано да имаме парички, иначе ще трябва да се поизчака малко.
Обаждат се хора, питат и като разберат, че съвсем незнаем кои са мамата и таткото се отказват. Като че ли има някакво значение това.
Дано имат късмет мъниците.
Публикувано: 18 December 2011 - 10:37 AM
Буш, само Дори е осиновена, другите си чакат. Темата не е за тук ВСЕ ОЩЕ :)
Дорис е вече в новия си дом, ще си има другарче - друго куче. Снощи е била малко уплашена, но вече я успокояват и обгрижват. Тя е прекрасно пале. Пожелавам й топла и уютна Коледа на диванче и щастлив живот :)
Дорис е вече в новия си дом, ще си има другарче - друго куче. Снощи е била малко уплашена, но вече я успокояват и обгрижват. Тя е прекрасно пале. Пожелавам й топла и уютна Коледа на диванче и щастлив живот :)

Публикувано: 18 December 2011 - 04:29 PM
Бушка, не сме за щастливия край, щото останаха още двама. Моля те, промени в подзаглавието да пише "останаха 2-ма"! Благодаря ти.
А сега добрата новина. Днес беше осиновен и Арчи. Едно добро семейство и най-хубавото е, че живеят през няколко блока от моя. Винаги са гледали кучета, винаги са обичали кучета. Дойдоха с мен, застанаха сред малките и Арчи сам си ги избра. Седна пред стопанката си важен и започна много внимателно да облизва ръцете й.
Ето няколко снимчици.
А сега добрата новина. Днес беше осиновен и Арчи. Едно добро семейство и най-хубавото е, че живеят през няколко блока от моя. Винаги са гледали кучета, винаги са обичали кучета. Дойдоха с мен, застанаха сред малките и Арчи сам си ги избра. Седна пред стопанката си важен и започна много внимателно да облизва ръцете й.
Ето няколко снимчици.

Вход

Горе
Цитиране +