FANFAN, в 17 September 2011 - 08:50 AM, написа:
Вслушайте се в думите на майка Тереза-"Ако съдиш хората,няма да ти остане време да ги обичаш". За жалост все ще се пръкне някой,който дори в такава тема ще започне да обяснява колко прост,безпросветен народ сме. Езикът кости няма,но кости троши ,приятели. Трудно ли е да сте по умерени в изказа зи,почитайки паметта на едно невинно детенце? Да почива в мир! Не съм съгласен тук да се публикуват подобни теми,и ще попитам този,който го направи,да обясни мотивите си.
Ако пък не съдиш,рискуваш някой да повтаря грешките си до безкрайност,без изобщо да разбере, че е сбъркал.
Но в случая никой никого не съди...
Прости не знам дали сме,но определено сме безпросветни.И то в далеч по -обикновени неща от "гледането" на кучета.
Кое от написаното не е вярно?
Kitana:
Цитат
Истината е, че повечето хора нямат никаква киноложка култура. Имат куче, без да знаят как да общуват с него.
Аз даже бих добавила,че повечето хора всъщност дори
не знаят че трябва да общуват с кучето....
За болшинството кучето е додатък.Или към двора им,или към имиджа им...
Когато играе с децата им и започне да ръмжи или да се зъби,обикновено изяжда пердаха и му нахлузват синджира или го натирват на улицата./където разбира се, ако не го сгазят веднага колите,ръмжи и хапе де когото свари/
Ужасна,нелепа трагедия която ако ето това спре да се случва:
[Sheba
Цитат
Затова съм категорично против Сульо и Пульо да взима куче. Против съм всеки който се събуди сутрин да може да си вземе доберман, питбул, овчарка. Трябва да се допитват до специалисти ако са решили да гледат куче. Трябва високи такси за некастрирани кучета. Трябва зоополиция и регистър- уморих се.
ще влиза изключително рядко в новините.