Английски булдог - говорилня
#142 Guest_LucaB_*
Публикувано: 03 February 2008 - 09:15 PM
Публикувано: 03 February 2008 - 10:42 PM

:wub:

;)
Публикувано: 03 February 2008 - 10:59 PM
Луца никак не изглежда тъжна - като я гледам на снимките май доста се радва на тази хубава разходка:))) малееее как се справяте с толкова много "чавета" около вас незнам ;) :->)...и аз искам разходка в планината с моите ....
Публикувано: 03 February 2008 - 11:57 PM
Някой път може да дойдеш при нас и да пообиколим планините цялата банда булдоци:drugarche:!Представи си го само ;D ;D ;D 6 броя на куп... :oпълен хаус!Снимай тайфата,че ми е домъчняло за тях! :kuchence:
Публикувано: 04 February 2008 - 10:49 AM
Тайфата в момента похърква доволно и скоро не съм я снимала :- ама като ми дойде музата ще ги пусна снимките - няма как ;D Сега нали съм доста заета около магазина и време за такива "глезотии" не ми остава :wub:
Публикувано: 04 February 2008 - 11:58 AM
Публикувано: 04 February 2008 - 02:28 PM
#151 Guest_LucaB_*
Публикувано: 04 February 2008 - 03:41 PM
Цитат
Цитат

:sarkastichen:
Не разбирам от английски булдоци, но ако кучето ти наистина изглежда така , а не е деформирана самата снимка.... не знам :rolleyes:
Валери ти как ще коментираш това куче??
..........О, redy приятелю, животът е скучен без теб! Та има ли нещо на тази земя, от което да не разбираш B)! Изглежда в останалите теми са спрели да ти обръщат внимание, станало ти е скучно и туко-виж си решил да се пробваш при нас B)! Твоето изказване започва с отговор на 'деформираното' ти питане- '...не разбирам от английски булдоци, но ако....'! Ми като не разбираш, какво правиш... :sos: По едно време ти беше мания да 'спориш и опровергаваш' г-н Валери Пеев, в темата за равъждането- така да се каже опитваше се на 'стар краставичар корнишони да продаваш' ;D и като не ти мина номера, започна да се 'мазниш' :huh: и съвети чак да искаш! За разлика от теб, никой истински производител на породата няма да тръгне да прави крайни констатации от снимки на едно 5-месечно бебе! Добре дошъл в темата, но не и с този така присъщ за теб 'заядлив тон' :angry:! И друго ми е много интересно, ами като не разбираш нищо от породата, що не спираш да се 'дръгнеш и заяждаш' с Валери Пеев в темата, в която ТИ се опита да изкараш булдога едва ли не 'сбъркана порода' и 'че те развъдчиците мъчили това уродливо създание'- цитирам по памет, но твоите изказвания бяха се в тая насока.
Е, скъпи ми приятелю, за разлика от теб, аз повече обичам да чета и по-малко да говоря/пиша/, така поне съм сигурна, че ако нещо не ми е ясно ще се предпазя от 'изтърсването' на някоя глупост и в същото време ще науча много-много интересни неща!
Струваш ми се самотен/а- може би навсякъде във форума са престанали да ти се 'връзват', та и дори г-н Пеев престана да ти обяснява как стоят нещата с развъждането на тази порода, защото с теб е трудно да се води диалог- щом и на него се опитваш 'тон да даваш', то тогава какво да кажем ние ;D ;D ;D!
redy, аз съм изключително толерантна личност, която уважава чуждото мнение и го цени! Ако към теб подхождам малко предубедено, то повярвай ми, изхождам от всички твои изказвания във форума- при всички тях има онази саркастична нотка, гарнирана с комичен привкус, която не мен не ми се нрави! Не си ли се замислял някога, че в този форум има хора, чиято цел е да научат нещо полезно /визирам себе си/, а не да пишат 'разни нещица' само и само да са част от форума! Това е първото и последно мое ОБРЪЩЕНИЕ към теб- не възнамерявам да влизам в безмислена полемика и няма да го направя! Ако очакваш тук да се разрази така очаквания от теб СПОР, трябва да те разочаровам!
БЪДИ ЩАСТЛИВ/А! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 04 February 2008 - 03:41 PM
П.П. Никъде не съм се заяждал с теб , просто поисках мнение за една постната снимка на куче.
Извинявай ако съм те засегнал!
Публикувано: 04 February 2008 - 04:49 PM
В конкретния случай бих помолил собственика на кучето да ни даде възможност да го видим и в момент, когато не е мръднало. Склонен съм да подкрепя Реди, че на тази снимка кучето изглежда не така както би трябвало, но възможно е снимката да е подвеждаща. Позволявам си този коментар само защото и производителя на кучето също отбелязва, че би искала предните лапи да се изправят. Опитът ми на развъждач показва, обаче, че за съжаление когато имаме този тип лапи(Чипъндейл-наречени така на стил мебели с извити крака)(ако са наистина от този тип), те много трудно се коригират с израстването, но в някаква степен това все пак е възможно.
Ще се радвам, ако този форум се превърне наистина в място, където хората, обичащи породата, ще могат да обсъждат важни за тях въпроси и най-вече да намират отговори, а не само да се превъзнасят в захлас по кучетата си. По-полезни ще сме си ако обсъждаме проблемите си(а те не са никак малко).
Публикувано: 04 February 2008 - 07:58 PM

:blink:

:P

:P

:yahoo:

Валери нека каже думата си!
Публикувано: 04 February 2008 - 08:14 PM
#156 Guest_LucaB_*
Публикувано: 04 February 2008 - 09:08 PM
http://www.inforandomallure.hit.bg/Pedigree_Uran_files/wild%20wild.bmp
Това е CH BLR, RUS,UKR, RKF Wild Wild West to Wyecaple- Баркли носи и негова кръв от страна на баща си CH.BG CH MCD Uran Aleksant Nostrdam :->)- бих желала един ден малкия 'пикльо' да заприлича на него :->). Засега най-големия му проблем е заставането в стойка- ту ляга, ту започва да те хапе и си мисли, че всичко е игра или се опитва да полегне, ако може някъде да се облегне ;D- всичко му е на шега и тренировките не са му 'присърце'. Аз обаче вярвам в момчето. Първо желая да е живо и здраво, а останалото ще си дойде с времето! В родословието му има много достойни кучета :->), добрите черти ги има, а кои от тях ще се проявят ще покаже времето.... ;)
Публикувано: 04 February 2008 - 09:25 PM
Напълно подкрепям мнението и предложението на Валери! :blink: Смятам, че наистина има, много по-важни неща за коментиране, отколкото само да си охкаме и ахкаме, какви красавци притежаваме ;) Разбира се, както Валери, така и аз, в момента се изказваме като професионалисти и ако аудиторията на този форум не е съгласна, с това, то разговорите могат да си продължат в същата насока, както до сега!Но предложението, определено ми харесва и смятам, че всички ще имат полза от по професионални диспути, касаещи нашата порода!
Публикувано: 04 February 2008 - 09:51 PM
#159 Guest_LucaB_*
Публикувано: 04 February 2008 - 10:11 PM
StyleBullet, единственото, което искам е учителят ми да бъде искрен и открит с мен и ДА МИ ЖЕЛАЕ САМО ДОБРОТО! Истинският учител назовава нещата точно и ясно, а не се появява мимолетно, измъквайки се с йезуитски твърдения, чиято цел е неясна!
Сложете си ръката на сърцето и с 'майчински чувства' кажете, че ми желаете успех! Внимавайте, аудиторията може и да заблудите, но мен и съвестта си НЕ!
От една добра ученичка, която остава с уважение и добри чувства към добрите учители ;)!
P.S. Г-н Пеев, аз наистина храня уважение към Вас и вашите съвети са ценни за мен! Както казах и на redy, аз повече обичам да чета, защото винаги има какво да науча, а напоследък само това правя- уча! Днес обаче събитията се развиха много динамично и това донякъде ми достави удоволствие, тъй като темата 'живна' и със сигурност ще науча много конкретни неща :wub:!
С уважение: Мила или LucaB!!!
Публикувано: 04 February 2008 - 11:54 PM
Напротив,много ясно изявих позицията си,за повече коментари относно проблемите свързани с нашата порода,отколкото само да си охкаме и ахкаме!Нещо лошо ли виждате в това и наистина не разбирам,защо така се засегнахте от изказването ми!?!Цитирам: "Внимавайте, аудиторията може и да заблудите, но мен и съвестта си НЕ!" Защо решихте, че искам да заблуждавам когото и да било, кое Ви дава основание да мислите така, още повече,извинявам се че се повтарям, но Вие наистина изобщо не ме познавате!?!Говорите и за моята съвест,съжалявам, но отново не Ви разбирам! Никога не бих си позволила да изказвам мнение, за човек, когото никога не съм виждала и с когото никога не съм разговаряла!!!
Извинявайте, но Вашето изказване, определено ме озадачава!
И моля Ви,ако наистина имате нещо лично към мен, то давайте по-конкретно, сама казвате "нека назоваваме нещата с точните имена"! ;)
P.S. Колкото до мимолетното ми появяване, така е, просто не съм от хората, които разполагат
с толкова свободно време, че да си позволя да си охкам и ахкам, ако се появи нещо градивно, с удоволствие ще го чета и по възможност ще се включвам по-честичко! ;)