Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#141 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 February 2008 - 08:44 PM

Е, разбирам те :huh: ;D ама това май означава , че си щастлив/а  :yahoo:

#142 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 03 February 2008 - 09:15 PM

Желая ти скоро да усетиш онези чувства, които кипят в мен сутрин щом видя любимите  ;D'тъпи муцунки';D- чудя се, коя по-напред да нацелувам, а те са трички  :namigam:, .... и една 'остра муцунка' ;D, да не знаеш кой първи да погалиш  :wub: ;)

#143 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 09:29 PM

Сега вече ти завиждам ;), .............................шегувам се разбира се, и ти благодаря за подкрепата :wub:

#144 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 10:42 PM

Милата Луца :wub: на последък е малко тъжна,понеже вниманието е малко на страни от нея.Но си я спукваме от :wub: :wub: :wub:
Качена снимка
:wub:
Качена снимка
;)
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#145 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 10:59 PM

Zaq, радвам се, че почитателите на породата в твое лице се увеличават. Наистина са невероятни животни и се надявам и аз скоро да имаш едно такова здраво весело и красиво "добиче" вкъщи ;D ;)

Луца никак не изглежда тъжна - като  я гледам на снимките май доста се радва на тази хубава разходка:))) малееее как се справяте с толкова много "чавета" около вас незнам  ;) :->)...и аз искам разходка в планината с моите ....

#146 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2008 - 11:57 PM

bellissima да ти кажа виждам трудност само когато ги храня ;D.До като сложа на всяко полагащото му се,в краката ми се удрят три булдозерчета ;D ;D ;Dпресоват ги с тежките си лапички а Марта седи вързана и лае за своята купичка!Чувствам се,така понякога :rolleyes:но как да и се сърдиш на миличките бидончета и едното вълче :podigravka:.
Някой път може да дойдеш при нас и да пообиколим планините цялата банда булдоци:drugarche:!Представи си го само ;D ;D ;D 6 броя на куп... :oпълен хаус!Снимай тайфата,че ми е домъчняло за тях! :kuchence:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 10:49 AM

чудесна идея - дано някой път успеем да я осъществим ;) (за следващата зима може би..)
Тайфата в момента похърква доволно и скоро не съм я снимала :- ама като ми дойде музата ще ги пусна снимките - няма как  ;D Сега нали съм доста заета около магазина и време за такива "глезотии" не ми остава :wub:

#148 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 11:58 AM

Лятото смятаме да дойдем във Варна на някоя изложба :->)хем ще съберем сладурковците,хем ще се видим,хем пък и на море ще дойдем :yahoo:3 в 1 най-добрата комбинация ;D!Ще се заформи купон с бидончета ;DА до тогава ще се смеем и радваме тук на нашите сплескани муцунки ;)
User's Signature

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 12:50 PM

Цитат

Качена снимка
:sarkastichen:

Не разбирам от английски булдоци, но ако кучето ти наистина изглежда така , а не е деформирана самата снимка.... не знам :rolleyes:
Валери ти как ще коментираш това куче??

#150 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 02:28 PM

на снимката приятелю,кучето тръгна на страни,просто помръдна.на другите снимки деформирано ли ти изглежда??????????????????? :(
User's Signature

Качена снимка

#151 Guest_LucaB_*

Публикувано: 04 February 2008 - 03:41 PM

Цитат

Цитат

Качена снимка
:sarkastichen:

Не разбирам от английски булдоци, но ако кучето ти наистина изглежда така , а не е деформирана самата снимка.... не знам :rolleyes:
Валери ти как ще коментираш това куче??

..........О, redy приятелю, животът е скучен без теб! Та има ли нещо на тази земя, от което да не разбираш B)! Изглежда в останалите теми са спрели да ти обръщат внимание, станало ти е скучно и туко-виж си решил да се пробваш при нас B)! Твоето изказване започва с отговор на 'деформираното' ти питане- '...не разбирам от английски булдоци, но ако....'! Ми като не разбираш, какво правиш... :sos: По едно време ти беше мания да 'спориш и опровергаваш' г-н Валери Пеев, в темата за равъждането- така да се каже опитваше се на 'стар краставичар корнишони да продаваш' ;D и като не ти мина номера, започна да се 'мазниш'  :huh: и съвети чак да искаш! За разлика от теб, никой истински производител на породата няма да тръгне да прави крайни констатации от снимки на едно 5-месечно бебе! Добре дошъл в темата, но не и с този така присъщ за теб 'заядлив тон' :angry:! И друго ми е много интересно, ами като не разбираш нищо от породата, що не спираш да се 'дръгнеш и заяждаш' с  Валери Пеев в темата, в която ТИ се опита  да изкараш булдога едва ли не 'сбъркана порода' и 'че те развъдчиците мъчили това уродливо създание'- цитирам по памет, но твоите изказвания бяха се в тая насока.
Е, скъпи ми приятелю, за разлика от теб, аз повече обичам да чета и по-малко да говоря/пиша/, така поне съм сигурна, че ако нещо не ми е ясно ще се предпазя от 'изтърсването' на някоя глупост и в същото време ще науча много-много интересни неща!
Струваш ми се самотен/а- може би навсякъде във форума са престанали да ти се 'връзват', та и дори г-н Пеев престана да ти обяснява как стоят нещата с развъждането на тази порода, защото с теб е трудно да се води диалог- щом и на него се опитваш 'тон  да даваш', то тогава какво да кажем ние  ;D ;D ;D!   
redy, аз съм изключително толерантна личност, която уважава чуждото мнение и го цени! Ако към теб подхождам малко предубедено, то повярвай ми, изхождам от всички твои изказвания във форума- при всички тях има онази саркастична нотка, гарнирана с комичен привкус, която не мен не ми се нрави! Не си ли се замислял някога, че в този форум има хора, чиято цел е да научат нещо полезно /визирам себе си/, а не да пишат 'разни нещица' само и само да са част от форума! Това е първото и последно мое ОБРЪЩЕНИЕ към теб- не възнамерявам да влизам в безмислена полемика и няма да го направя! Ако очакваш тук да се разрази така очаквания от теб СПОР, трябва да те разочаровам!
БЪДИ ЩАСТЛИВ/А! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

#152 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 03:41 PM

Не знам , както казах не разбирам как трябва да изглежда перфектният английски булдог,но това животинче поне на снимките изглежда .......странно, незнам нека се изкажат капацитети на породата.

П.П.  Никъде не съм се заяждал с теб , просто поисках мнение за една постната снимка на куче.
Извинявай ако съм те засегнал!

#153 Потребителят е офлайн   Valeri Peev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 04:49 PM

Тъй като въпроса беше зададен конкретно до мен, ще се опитам да отговоря. Професионалната етика не ми позволява да коментирам кучета, произведени от друг производител(макар много да ми се иска). Старая се също да не давам оценки за качествата на някое куче само по снимка или ако коментирам някоя негова характеристика, то моля за повече снимки, направени от различен ракурс.
В конкретния случай бих помолил собственика на кучето да ни даде възможност да го видим и в момент, когато не е мръднало. Склонен съм да подкрепя Реди, че на тази снимка кучето изглежда не така както би трябвало, но възможно е снимката да е подвеждаща. Позволявам си този коментар само защото и производителя на кучето също отбелязва, че би искала предните лапи да се изправят. Опитът ми на развъждач показва, обаче, че за съжаление когато имаме този тип лапи(Чипъндейл-наречени така на стил мебели с извити крака)(ако са наистина от този тип), те много трудно се коригират с израстването, но в някаква степен това все пак е възможно.

Ще се радвам, ако този форум се превърне наистина в място, където хората, обичащи породата, ще могат да обсъждат важни за тях въпроси и най-вече да намират отговори, а не само да се превъзнасят в захлас по кучетата си. По-полезни ще сме си ако обсъждаме проблемите си(а те не са никак малко).

#154 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 07:58 PM

Ето пак тренираме за стойка :blink:-коства ни много усилия,но доброто представяне в ринга изисква много тренировки и търпение.Има какво още да се желае,но Барко е едва на 5 месеца и с повече постоянство и труд се надяваме на добри резултати :yahoo:.
Качена снимка
:blink:
Качена снимка
:P
Качена снимка
:P
Качена снимка
:yahoo:
Качена снимка
Валери нека каже думата си!
User's Signature

Качена снимка

#155 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 08:14 PM

Леле голям сладур :wub: :yahoo: на първата снимка е просто прекрасно кучето,незнам не съм специалист,но според мен за 5 месечно куче се справя добре. ;) А искам да попитам нещо от чисто любопитство,понеже от тази порода не разбирам много,а много ми се иска да поназнайвам нещичко искам да попитам за пред последната снимка,където е с муцунка към апарата,крачетата такали трябва да са,смисъл може да е от снимката,но няколко пъти ъм виждалата такива снимки на други кучета от тази порода.Питам,защото на другите кучета не съм забелязала такова нещо,а и аз самата имам две кучета и де да знам,изглежда като някакво изкривяване на костите.Виждала съм две кучета само от тази порода вече големички,изключително красиви кучета,но нямат такова нещо,може да е защото са големи.Пак казвам всичко,което питам е от любопитство. :blink:

#156 Guest_LucaB_*

Публикувано: 04 February 2008 - 09:08 PM

Keri14, 'чукай на дърво' ;D за 'изкривяване на костите' да не си говорим, даже и да не си помисляме ;). Може би имаш нещо подобно предвид
http://www.inforandomallure.hit.bg/Pedigree_Uran_files/wild%20wild.bmp
Това е CH BLR, RUS,UKR, RKF Wild Wild West to Wyecaple- Баркли носи и негова кръв от страна на баща си CH.BG CH MCD Uran Aleksant Nostrdam  :->)- бих желала един ден малкия 'пикльо' да заприлича на него :->). Засега най-големия му проблем е заставането в стойка- ту ляга, ту започва да те хапе и си мисли, че всичко е игра или се опитва да полегне, ако може някъде да се облегне ;D- всичко му е на шега и тренировките не са му 'присърце'. Аз обаче вярвам в момчето. Първо желая да е живо и здраво, а останалото ще си дойде с времето! В родословието му има много достойни кучета :->), добрите черти ги има, а кои от тях ще се проявят ще покаже времето.... ;)

#157 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 09:25 PM

"Ще се радвам, ако този форум се превърне наистина в място, където хората, обичащи породата, ще могат да обсъждат важни за тях въпроси и най-вече да намират отговори, а не само да се превъзнасят в захлас по кучетата си. По-полезни ще сме си ако обсъждаме проблемите си(а те не са никак малко)."
Напълно подкрепям мнението и предложението на Валери!  :blink: Смятам, че наистина има, много по-важни неща за коментиране, отколкото само да си охкаме и ахкаме, какви красавци притежаваме  ;) Разбира се, както Валери, така и аз, в момента се изказваме като професионалисти и ако аудиторията на този форум не е съгласна, с това, то разговорите могат да си продължат в същата насока, както до сега!Но предложението, определено ми харесва и смятам, че всички ще имат полза от по професионални диспути, касаещи нашата порода!

#158 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 09:51 PM

Да наистина дори не трябва да си го помисляме. ;) просто незнаех как да се изразя.Това е черта,която харесвам на булдога,ама какви ги дрънкам и аз,да ставам за смях.Просто различното при тях виждам че разстоянието на предните лапи е малко по-голямо отколкото на другите породи кучета.Много са красиви бръчковците,а и това куче което си пуснал е наистина впечатляващо ;) ама твоя бебе вече не е пикльо,нали не прави бели вкъщи ;D Много здраве и успехи на ринга желая както на него,така и на вас! :blink: Сигурна съм,че сега на тази изложба ще се представите блестящо.

#159 Guest_LucaB_*

Публикувано: 04 February 2008 - 10:11 PM

Нека назоваваме нещата с точните им имена! В момента 'говорим, без да казваме нищо'- добре познат термин в психолингвистиката! Подкрепям изцяло казаното от г-н Валери Пеев  'че ще бъдем полезни, ако обсъждаме проблемите'! Така и трябва да бъде- аз съм тук, за да гледам и обсъждам проблемите с 'ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ', без задни мисли и с чиста, необременена съвест, дано и останалите се чувствате така! Охкането и ахкането не са ми присъщи, но виж  волята и амбицията   ;)! Прекланям се пред всички професионалисти, допринесли за развитието на породата в България и съм открита за диспути и  съвети за НАШАТА порода. Със съветите на г-н Валери Пеев съм готова винаги да се съобразявам- човек се учи цял живот, а за съм добра ученичка, повярвайте ми ;)!
StyleBullet, единственото, което искам е учителят ми да бъде искрен и открит с мен и ДА МИ ЖЕЛАЕ САМО ДОБРОТО! Истинският учител назовава нещата точно и ясно, а не се появява мимолетно, измъквайки се с йезуитски твърдения, чиято цел е неясна!
Сложете си ръката на сърцето и с 'майчински чувства' кажете, че  ми желаете успех! Внимавайте, аудиторията може и да заблудите, но мен и съвестта си НЕ!  
От една добра ученичка, която остава с уважение и добри чувства към добрите учители ;)!
P.S. Г-н Пеев, аз наистина храня уважение към Вас и вашите съвети са ценни за мен! Както казах и на redy, аз повече обичам да чета, защото винаги има какво да науча, а напоследък само това правя- уча! Днес обаче събитията се развиха много динамично и това донякъде ми достави удоволствие, тъй като темата 'живна' и със сигурност ще науча много конкретни неща  :wub:!
С уважение: Мила или LucaB!!!

#160 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 11:54 PM

Мила / LukaB/, силни думи, казани за човек, когото Вие не познавате, както и аз Вас!Това, което съм казала, съм го казала, без задни мисли, винаги съм била открита и искрена, надявам се и ясна, и разбира се, слагайки ръка на сърцето си Ви казвам, че Ви желая най-доброто! Защо решихте, че изказването ми е насочено към Вас?Кои мои твърдения, според Вас са йезуитски и неясни!?!
Напротив,много ясно изявих позицията си,за повече коментари относно проблемите свързани с нашата порода,отколкото само да си охкаме и ахкаме!Нещо лошо ли виждате в това и наистина не разбирам,защо така се засегнахте от изказването ми!?!Цитирам: "Внимавайте, аудиторията може и да заблудите, но мен и съвестта си НЕ!"  Защо решихте, че искам да заблуждавам когото и да било, кое Ви дава основание да мислите така, още повече,извинявам се че се повтарям, но Вие наистина изобщо не ме познавате!?!Говорите и за моята съвест,съжалявам, но отново не Ви разбирам! Никога не бих си позволила да изказвам мнение, за човек, когото никога не съм виждала и с когото никога не съм разговаряла!!!
Извинявайте, но Вашето изказване, определено ме озадачава!
И моля Ви,ако наистина имате нещо лично към мен, то давайте по-конкретно, сама казвате "нека назоваваме нещата с точните имена"! ;)
P.S. Колкото до мимолетното ми появяване, така е, просто не съм от хората, които разполагат
с толкова свободно време, че да си позволя да си охкам и ахкам, ако се появи нещо градивно, с удоволствие ще го чета и по възможност ще се включвам по-честичко! ;)

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни