Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#2701 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 March 2010 - 10:50 AM

3000 е. не е най-високата цена, разказаха ми за куче, вкарано от Москва в Санкт-Петербург ( от Мастиф Хиллс ) за 5000 паунда ... По-лесно ще е да се отиде до Англия ab_041.gif иначе кучетата на С. Гольникова са много хубави - спор няма ea_103.gif + много добра реклама на развъдника.

А за черното куче, даже в същия сайт на Фантастик дог ако се поразрови човек, някъде в рдословия при малките може да се намери, аз вчера просо не търсих.
Да, тези кучета получават родословия. И на тази черна женска при цвят пише "тигрово с бяло" tb_195.gif
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#2702 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2010 - 10:57 AM

Ето отговора който получих от тях!Но това наистина не изключва и по-голяма цена!!! ab_041.gif
Mastiffhills
до мен

показване на подробностите 21.01

Здравствуйте!

Спасибо за добрые слова в адрес нашего питомника и наших собак.
Средняя стоимость щенка в нашем питомнике 1500-3000 евро в зависимости от вязки.
Если у вас будут вопросы - пишите или звоните по указанным ниже телефонам.
User's Signature

www.streletz.eu

#2703 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2010 - 12:20 PM

Да, тя пише "средна цена" wb_052.gif
Понеделник, надявам се, ще пиша впечатленията си от кучета, произведениот нея: ще имам възможност да ги видя на изложба. wb_052.gif
Единственото, което ми е чудно, защо не показват кучета Мастиф Хиллс на някакви ветовни изложби : Крафтс, Евро, световното ... ea_103.gif
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2704 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2010 - 09:30 PM

Ako e за Крафтс,мога да предположа, че е свързано с драконовските изисквания и условия на Англия,за влизане на животни в старната им.Малко хора от чужбина могат да решат, да похарчат доста пари/свързано с карантината,на която кучетата им трябва да бъдат подложени,за да прибивават в Англия/, само и само да участват на тази изложба!
Но за другите първенства незнам!Не ми се вярва,такъв развъдник да не си показва кучетата!
User's Signature

www.streletz.eu

#2705 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2010 - 10:55 PM

Oт много време се каня да попитам нещо, но все ме е срам, като знам форумското мнение относно по-нечистокръвните индивиди smile.gif .
Въпросът ми е относно телосложението. Разбира се става въпрос за моето куче. Та чудя се дали нещо не му бъркам хранителната дажба, защото все ми изглежда слабичък. Доста по-висок е от другите булдоци, които сме срещали, може би около 44 см. Предните му крака не образуват "квадрат" а правоъгълник, т.е. по-източен е от стандарта. И винаги съм се чудил дали в родословието му има някаква примеска от боксер или американски булдог. Главата според мен си е много хубава и английска, но за телосложението се чудех дали е нормално или аз го недохранвам, защото дупето му изглежда малко мършаво. Храня го с булдожката Роял канин, и освен предписаната дажба получава и доста допълнителна храна от това което ние ядем. Според вас дали е добре да наддава, за да придобие по набит вид, или да го оставя какъвто е. На мен лично ми харесва какъвто е, но разбира се искам и най-доброто за него. Благодаря предварително

#2706 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2010 - 11:30 PM

Ами пуснете снимки за да го видим wb_052.gif
По принцип това, което описвате като телосложение, не отговаря на стандарта на породата или по-точно на качествените представители на породата.
Цитат
...като знам форумското мнение относно по-нечистокръвните индивиди smile.gif

...какво е форумското мнение?
Ние, които работим по правила, с цел съхраняване и подобряване на породите, съобразявайки се със съответните стандарти, го правим именно защото ги харесваме и обичаме такива каквито са, и държим тези породи да продължават да съществуват и занапред, а не да се чудим - цитирам:
Цитат
...И винаги съм се чудил дали в родословието му има някаква примеска от боксер или американски булдог.

...ето това е нашето мнение за по-нечистокръвните индивиди. Иначе нямаме нищо против, всеки да си отглежда това, което му е на сърце wb_052.gif

Все пак пуснете снимки, за да се ориентираме колко е слабичък, за да можем да дадем исканият от Вас съвет smile.gif

#2707 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2010 - 11:56 AM

Да разбирам, че на всяко мнение трябва да напомням, че няма да го развъждам и размножавам. Щом проявявам такава загриженост и все пак ми е ясно, че е извън стандарта, мислех че се подразбира. Няма нужда да ми напомняте, защо държите на стандарта, разбирам напълно мотивите ви и бих постъпвал на ваше място по същия начин. Но аз съм просто обикновен собственик на куче. Интересувам се предимно от това кое е най-добре за него лично. От друга страна не може човек да не се почуди дали кучето му е просто "по-некачествен представител на породата" или в поколението му има смеска с друга порода. Ако е нормално да бъде по източен и слаб, ще го държа така. Ако е много нетипично или нездравословно, бих увеличил хранителната му дажба. Искам мнение все едно сме се срещнали на поляната и вие ми давате приятелски съвет.
П.П. Имам прикачени снимки в галерията, сега сложих и още, но за съжаление имам само такива, търсих повече в цял ръст и от типа "както се снима булдог" обаче открих само тези smile.gif

#2708 Потребителят е офлайн   Мира741001 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2010 - 12:13 PM

Цитат(Henry Lee @ Mar 26 2010, 11:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да разбирам, че на всяко мнение трябва да напомням, че няма да го развъждам и размножавам. Щом проявявам такава загриженост и все пак ми е ясно, че е извън стандарта, мислех че се подразбира. Няма нужда да ми напомняте, защо държите на стандарта, разбирам напълно мотивите ви и бих постъпвал на ваше място по същия начин. Но аз съм просто обикновен собственик на куче. Интересувам се предимно от това кое е най-добре за него лично. От друга страна не може човек да не се почуди дали кучето му е просто "по-некачествен представител на породата" или в поколението му има смеска с друга порода. Ако е нормално да бъде по източен и слаб, ще го държа така. Ако е много нетипично или нездравословно, бих увеличил хранителната му дажба. Искам мнение все едно сме се срещнали на поляната и вие ми давате приятелски съвет.
П.П. Имам прикачени снимки в галерията, сега сложих и още, но за съжаление имам само такива, търсих повече в цял ръст и от типа "както се снима булдог" обаче открих само тези smile.gif

Търсих в галерията,но не открих твои снимки...дай да го видим този хубавец!..
User's Signature

Качена снимка

#2709 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2010 - 12:38 PM

Ами да, албумът не е бил публичен досега, забравил съм отметката. Вече трябва да е ок

#2710 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 March 2010 - 01:09 PM

Привет англо булдочески и мото манияци re_037.gif
Честито ви откриване на новия мото сезон!
Пожелавам на всички ви прекрасни безоблачни дни,пътища без дупки,весели компании и най вече отговорно и безаварийно каране! vh_178.gif ns22.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2711 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:25 PM

Здравейте, ще ни подаряват куче английски булдог. Интересува ме, каква е породата, от какво боледува, колко години виреят на белия свят ? :)
Честно казано, аз предпочитам куче, пред коте, но искам някое по-умно и живо животно.... я лабрадор, мастиф, кане корсо, дог бордо, боксер, ама жената иска нещо, по-дребно, че тия са и големи :)) ще види зор в разходките, та... повече инфо за англ. булдог като болести, недостатъци, колко години живеят?

#2712 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 April 2010 - 03:18 PM

Цитат(peternm @ Apr 9 2010, 01:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте, ще ни подаряват куче английски булдог. Интересува ме, каква е породата, от какво боледува, колко години виреят на белия свят ? :)
Честно казано, аз предпочитам куче, пред коте, но искам някое по-умно и живо животно.... я лабрадор, мастиф, кане корсо, дог бордо, боксер, ама жената иска нещо, по-дребно, че тия са и големи :)) ще види зор в разходките, та... повече инфо за англ. булдог като болести, недостатъци, колко години живеят?

Булдог е много стара порода, кратка история може да прочетеш тук във форума. Относно болестите, много зависи от това, откъде си купувате куче, ако е взето от пазари-магазини, има голяма вероятност да е с унаследени болести, като алергия, дисплазия, проблеми с дихателната система и т.н. Затова е хубаво да се обърнете към легитимните развъдчици.
Тези кучета не живеят дълго, 7-8 години, примерно, но все пак много зависи от отглеждането на кучето и от това, колко активен начин на живот води и от генетиката му.
За недостатъци: ези кучета доста тежко издържат на жега, над 25 градуса за тях вече е прекалено много, което означава определени неудобства през лятото: ако се пътува през лятото, задължитено на климатик, а ине само при пътуване.

Цитат
но искам някое по-умно и живо животно....
Булдоците са много умни, но са особени, не са "служебни " кучета и няма да изпълняват команди, както един Лабрадор ще ги изпълнява, не са и такива активни. Но винаги трябва да се има в предвид, че кучетата много приличат на стопаните си, и дори един Булдог може да бъде активен и изпълнителен, стига стопанина му да го научи така от малък md_064.gif В рамките, възможни за породата, разбирасе md_064.gif

User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2713 Потребителят е офлайн   dilqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2010 - 01:34 AM

аз не съм съгласен че живеят по 7-8 години.нашата женска булдочка която далеч не е хранена с толкова качествена храна както сега храним антонио и мопсовете просто защото нямаше толкова хубава тогава,и живя почти 12 години,такаче не споделям мнението ти относно дължината на живота.

#2714 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2010 - 02:00 AM

Цитат(dilqn @ Apr 10 2010, 01:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
аз не съм съгласен че живеят по 7-8 години.нашата женска булдочка която далеч не е хранена с толкова качествена храна както сега храним антонио и мопсовете просто защото нямаше толкова хубава тогава,и живя почти 12 години,такаче не споделям мнението ти относно дължината на живота.

Аз говоря като цяло, естествено, че има кучета, които живеят по-дълго, това зависи не само от храната, но и от начина на живот, който водят , и от генетика! Иначе и аз познавам Булдоци, които живеят по 10-11 години, най-възрастния, за който съм чувала , живя 18, 7-8 год. е средностатистически. Всичко е в ръцете на стопанина.
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2715 Потребителят е офлайн   kosetolevska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 11:21 AM

Здравейте.Оня ден му дадох на моя пес половин портокал, много обича между другото,и на
другия ден се напика сутринта преди разходка.Не го е правил от една година това.Мисълта ми е
дали е от портокала,а освен това захарта в портокала вредна ли е за него в тея количества.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2716 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 11:40 AM

kosetolevska
Аз не мисля, че е от портокала. Да не се е разиграл преди излизане и затова случано се е изпуснал?
Според мен, не е вредно, ако добре понася, все пак не му го даваш всеки ден. И ние даваме плодове, особено лятото, че сега с с нитрати ab_041.gif
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2717 Потребителят е офлайн   weda Икона

• Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 21 April 2010 - 11:45 AM

Това е моята Веда,изключително добрo и преданo животнo.Свикна много бързо с мен и моето семейство!Като е вкъщи е много мързелива,но като излезе започва да тича..да гони пръчка..Понякога видът лъже :D:D: В момента е 24кг!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Weda

#2718 Потребителят е офлайн   Мира741001 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 04:00 PM

Цитат(weda @ Apr 21 2010, 10:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е моята Веда,изключително добрo и преданo животнo.Свикна много бързо с мен и моето семейство!Като е вкъщи е много мързелива,но като излезе започва да тича..да гони пръчка..Понякога видът лъже :D:D: В момента е 24кг!

а на каква възраст е

User's Signature

Качена снимка

#2719 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 04:16 PM

Привет и целувки на Веда и стопаните и!
Вече тя е на 1год.Много е хубава!Надявам се да я покажете на изложбите в София през Май месец! ae_085.gif
User's Signature

www.streletz.eu

#2720 Потребителят е офлайн   weda Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 05:24 PM

Цитат(streletz2009 @ Apr 21 2010, 04:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Привет и целувки на Веда и стопаните и!
Вече тя е на 1год.Много е хубава!Надявам се да я покажете на изложбите в София през Май месец! ae_085.gif

другата седмица ще я запиша в клуба..и месец май се ще я водя :):) само че трябва да разгледам къде и на коя дата ще се проведе :?:?ако знаете да ми кажете ???
User's Signature

Weda

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема