Английски булдог - говорилня
Публикувано: 18 May 2010 - 12:46 PM
Публикувано: 18 May 2010 - 01:56 PM

Зарадвай ни с някоя нова снимка

Публикувано: 18 May 2010 - 05:08 PM
Henry Lee, в 18 May 2010 - 10:51 AM, написа:
Конфиденциална иформация..., нали вече казахме, че такава няма- просто това не е мястото за такива коментари!
Аз пък не виждам нищо странно, че никой от развъдчиците не желае да говори за цените на кучетата си тук във форума.
Сега, относно Вашият съвет /”... развъдчиците да споменават из форума, когато имат пет клас куче на цена близка до тази по "магазините...”/, не зная дали ще проработи, но моят съвет, към всички желаещи да притежават кученце от тази порода и не държат на качество, или с други думи искат кученце пет класа, е да се свържат с развъдниците, да си оставят някакви координати и когато някой от нас има такова кученце, ще се свърже с вас.
Публикувано: 19 May 2010 - 05:19 AM
Цитат

Зарадвай ни с някоя нова снимка

Здрасти

Позагубих се да .Просто съм стращно зает в момента и нямам свободно време.Тая криза, дето и викат, ни мъчи доста в провинцията

Поздрави
Публикувано: 19 May 2010 - 11:50 AM

...тази криза ни мъчи всички, но кво да праим...ще стискаме зъби и някак си ще я изживеем и нея, само да сме живи и здрави

...ще съм много щастлива, ако си изпълниш обещанието тази седмица...за снимките

Иска ми се да я видя и да я сравня със сестра и Style Bullet Orlinda- Esmeralda
...ето няколко нейни снимки, ако не се сещаш за коя ти говоря...

Публикувано: 20 May 2010 - 12:52 AM

Натовариха ме с хич не леката задача до средата на Август да открия Булдог за закупуване.
Да беше Дого как да е ама Булдог..........!
В момента живея в Англия ( Лондон ) човекът за когото ще е кучето също живее тук.
Кучето ще бъде подарък за рожденния ден на дъщеря му.
Желанията му са кучето да е с родословие.
Претенции има за цвета и пола ( това е основното) , кръвни линии , родители шампиони и екстериорни качества не го интересуват !!!
Кучето ще бъде просто " обичан домашен любимец "
Човека няма особенни познания в кинологията затова се обърна към мен.
Поех ангажимента да му помогна.
Моята роля ще бъде значителна и по отношение на отглеждане , храна , възпитание и т.н.
Времето ми за четене и ровене в интернет е ограничено, затова се нуждая от помощ.
Ще съм благодарен на всякакво инфо ( от съвети и насоки до развъдници и контакти с раздвъдчици от региона )
За предпочитане на лични !
Благодаря предварително !!!

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 21 May 2010 - 10:50 AM

така е, малко по-слабичка е..., но споко, все още е малка и се развива... ще надебелее

Майка и Демона по същият начин растеше, после се чудех как да и сваля килограмите

...учи я да застава в стойка и започни да я показваш на изложби, кучката има шоу потенциал

Публикувано: 21 May 2010 - 04:51 PM

Много се радвам, че ни я показа, и се надявам да си изпълниш и другото обещание - да я покажеш на изложба

Поздрави от мен и недей да се губиш

Публикувано: 23 May 2010 - 12:36 AM
Най-после намерих време да вляза и аз във форума , но си имам бебета и те отнемат цялото ми време.
Ей хора разказа ми се играта.Наистина е много трудно и към 15тия ден ми се искаше да се гръмна.На всички ,които произвеждате и отглеждате поколения булдоци - шапка Ви свалям!А аз продължавам напред в борбата с тези прекрасни пикльовци.Поздрави на всички!
Публикувано: 23 May 2010 - 01:13 AM
А кои са родители на кучилото Ви?

Публикувано: 23 May 2010 - 10:33 AM
devabo, в 22 May 2010 - 10:41 PM, написа:
Най-после намерих време да вляза и аз във форума , но си имам бебета и те отнемат цялото ми време.
Ей хора разказа ми се играта.Наистина е много трудно и към 15тия ден ми се искаше да се гръмна.На всички ,които произвеждате и отглеждате поколения булдоци - шапка Ви свалям!А аз продължавам напред в борбата с тези прекрасни пикльовци.Поздрави на всички!

...вярно, трудно е!!!
Развъждането на тази порода е трудно, обгрижването им до към 30-40-я ден също е много трудоемко, реално през това време нямаш собствен живот, изцяло си отдаден на отглеждането им! След този период, нещата вече се нормализират и всичко протича както при другите породи. Важното е, да се мобилизираш и да издържиш на напъна до навършването на тези 40 дена. Разбира се и след това работата не е никак малко, но поне вече можеш да спиш през нощта

Удоволствието от положеният труд, идва след това, когато започваш да виждаш положителните резултати от своята работа! Всъщтност, единствените причини, които лично мене ме крепят, за да се подлагам на всичко това, е любовта ми към тази порода, желанието ми да създавам все по-здрави и качествени екземпляри и разбира се постигнатите резултати!
Най-тежко е, когато не получиш резултатите, които си се надявал да постигнеш, с направената от тебе връзка! За мен това е най-тежкият момент в развъждането!!! Тогава ми идва да се откажа от всичко!
Това ти е първо кучило, за първи път се сблъскваш с всички тези трудности, но когато видиш крайният резултат, съм убедена, че ще останеш доволна и силите ти ще се възвърнат!!! Така че споко, всеки път ще е така- ТРУДНО, но дай боже да има по-малко разочарования и повече положителни емоции от постигнатото!!!
Желая ти УСПЕХ и стискам палци !!!
Публикувано: 23 May 2010 - 02:14 PM
Имаше доста полезни съвети в едно от съобщенията които получих.
Може би е моя грешката че съм ви заблудил че желая кучето да е закупено от България ( това не е така )
Искам куче от острова. Много по лесно е за мен.
Както повечето от вас знаят да внесеш куче на острова е доста сложно, скъпо и нерационално.
6 месеца кучето е под карантина . Грижите храната и т.н се заплащат от стопанина ( хич не е евтино )
Така че вноса от България се обезмисля.
Поразгледах как е пазара тук в момента.
Цените за KC регистрирани кучета започват от 1500 паунда.
Такава е сумата която можем да отделим.

"EL CABALLERO BLANCO"
Публикувано: 24 May 2010 - 12:17 AM
StyleBullet, в 23 May 2010 - 10:38 AM, написа:
devabo, в 22 May 2010 - 10:41 PM, написа:

...вярно, трудно е!!!
Развъждането на тази порода е трудно, обгрижването им до към 30-40-я ден също е много трудоемко, реално през това време нямаш собствен живот, изцяло си отдаден на отглеждането им! След този период, нещата вече се нормализират и всичко протича както при другите породи. Важното е, да се мобилизираш и да издържиш на напъна до навършването на тези 40 дена. Разбира се и след това работата не е никак малко, но поне вече можеш да спиш през нощта

Удоволствието от положеният труд, идва след това, когато започваш да виждаш положителните резултати от своята работа! Всъщтност, единствените причини, които лично мене ме крепят, за да се подлагам на всичко това, е любовта ми към тази порода, желанието ми да създавам все по-здрави и качествени екземпляри и разбира се постигнатите резултати!
Най-тежко е, когато не получиш резултатите, които си се надявал да постигнеш, с направената от тебе връзка! За мен това е най-тежкият момент в развъждането!!! Тогава ми идва да се откажа от всичко!
Това ти е първо кучило, за първи път се сблъскваш с всички тези трудности, но когато видиш крайният резултат, съм убедена, че ще останеш доволна и силите ти ще се възвърнат!!! Така че споко, всеки път ще е така- ТРУДНО, но дай боже да има по-малко разочарования и повече положителни емоции от постигнатото!!!
Желая ти УСПЕХ и стискам палци !!!
Публикувано: 24 May 2010 - 12:37 AM
BRITISH GLADIATOR STRONG STEEL.
Публикувано: 24 May 2010 - 05:43 PM

На колко станаха /възраст/?
Да са ти живи и здрави, и ди им намериш най-любящите стопани

...пък можеш след време, пак да ни зарадваш със снимчици на тези пикльовци...

Публикувано: 24 May 2010 - 10:02 PM
Честити бебенца и от мен! Много са сладки мъницте

Ще чакаме нови снимки

Публикувано: 25 May 2010 - 01:28 AM