Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#2741 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 May 2010 - 06:37 AM

Абе пич,
Всеки развъдник си има сайт с телефони що не вземеш да звъннеш и ще разбереш цената.Не смяташ ли ,че форума не е място за обсъждане на цени.....
Поздрави.

#2742 Потребителят е офлайн   Henry Lee Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2010 - 12:46 PM

Добре, така и направих. Обадих се и наистина получих информация, която не виждам с какво толкова е конфиденциална. Наистина форумът не е пазар, но след като се споменават доста цени на какво ли не, лично на мен ми е странно, че точно ориентировъчната цена на кучета в развъдниците не се споменава. Супер ще е ако развъдчиците споменават из форума, когато имат пет клас куче на цена близка до тази по "магазините", мисля че доста хора биха се заинтересували. Съветът ми към тези хора не е "няма такова куче", както прочетох някъде по-горе или това е "булдогоподобно кученце", а ако нямате необходимите пари за по висок клас и не държите толкова на това, просто проверявайте (по телефона) при развъдчиците докато се появи някакво такова. Разбира се със съзнанието, че такива кучета не би трябвало да се допускат за разплод.

#2743 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2010 - 01:56 PM

didoo ти къде се изгуби? :db_046: :wb_052:
Зарадвай ни с някоя нова снимка :md_064: :wb_052:
User's Signature

Усмивката на Булдог е способна да разтопи камък
Style Bullet Prince

Качена снимка

#2744 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2010 - 05:08 PM

Показване на мнениетоHenry Lee, в 18 May 2010 - 10:51 AM, написа:

Добре, така и направих. Обадих се и наистина получих информация, която не виждам с какво толкова е конфиденциална. Наистина форумът не е пазар, но след като се споменават доста цени на какво ли не, лично на мен ми е странно, че точно ориентировъчната цена на кучета в развъдниците не се споменава. Супер ще е ако развъдчиците споменават из форума, когато имат пет клас куче на цена близка до тази по "магазините", мисля че доста хора биха се заинтересували. Съветът ми към тези хора не е "няма такова куче", както прочетох някъде по-горе или това е "булдогоподобно кученце", а ако нямате необходимите пари за по висок клас и не държите толкова на това, просто проверявайте (по телефона) при развъдчиците докато се появи някакво такова. Разбира се със съзнанието, че такива кучета не би трябвало да се допускат за разплод.

Конфиденциална иформация..., нали вече казахме, че такава няма- просто това не е мястото за такива коментари!
Аз пък не виждам нищо странно, че никой от развъдчиците не желае да говори за цените на кучетата си тук във форума.
Сега, относно Вашият съвет /”... развъдчиците да споменават из форума, когато имат пет клас куче на цена близка до тази по "магазините...”/, не зная дали ще проработи, но моят съвет, към всички желаещи да притежават кученце от тази порода и не държат на качество, или с други думи искат кученце пет класа, е да се свържат с развъдниците, да си оставят някакви координати и когато някой от нас има такова кученце, ще се свърже с вас.

#2745 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2010 - 05:19 AM

Цитат

didoo ти къде се изгуби? :db_046: :wb_052:
Зарадвай ни с някоя нова снимка :md_064: :wb_052:

Здрасти :ae_085:
Позагубих се да .Просто съм стращно зает в момента и нямам свободно време.Тая криза, дето и викат, ни мъчи доста в провинцията :md_064: Не че се оправдавам де :af_089: За снимки ....тези дни ще се постарая ...обещавам :mg_062:Пък и ако е рекъл господ и по някоя скорошна изложба може да се видим.
Поздрави

#2746 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2010 - 11:50 AM

Здрасти didoo, много се радвам, че се появи :re_037:
...тази криза ни мъчи всички, но кво да праим...ще стискаме зъби и някак си ще я изживеем и нея, само да сме живи и здрави :ae_085:
...ще съм много щастлива, ако си изпълниш обещанието тази седмица...за снимките :ae_085:
Иска ми се да я видя и да я сравня със сестра и Style Bullet Orlinda- Esmeralda
...ето няколко нейни снимки, ако не се сещаш за коя ти говоря... :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2747 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 20 May 2010 - 12:52 AM

"колеги" - помагайте :dh_188:
Натовариха ме с хич не леката задача до средата на Август да открия Булдог за закупуване.
Да беше Дого как да е ама Булдог..........!
В момента живея в Англия ( Лондон ) човекът за когото ще е кучето също живее тук.
Кучето ще бъде подарък за рожденния ден на дъщеря му.
Желанията му са кучето да е с родословие.
Претенции има за цвета и пола ( това е основното) , кръвни линии , родители шампиони и екстериорни качества не го интересуват !!!
Кучето ще бъде просто " обичан домашен любимец "
Човека няма особенни познания в кинологията затова се обърна към мен.
Поех ангажимента да му помогна.
Моята роля ще бъде значителна и по отношение на отглеждане , храна , възпитание и т.н.
Времето ми за четене и ровене в интернет е ограничено, затова се нуждая от помощ.
Ще съм благодарен на всякакво инфо ( от съвети и насоки до развъдници и контакти с раздвъдчици от региона )
За предпочитане на лични !

Благодаря предварително !!!
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#2748 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2010 - 05:45 AM

Здравейте,
Чак ме е срам .....доста сме слабички в сравнение със сестричката си :dh_188: .Съжалява че не е в стойка ,ама на бързичко я щтракхнах днес, за да добиете представа.Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2749 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2010 - 10:50 AM

еееее, най-сетне... :smile:
така е, малко по-слабичка е..., но споко, все още е малка и се развива... ще надебелее :ae_085:
Майка и Демона по същият начин растеше, после се чудех как да и сваля килограмите :ab_041:
...учи я да застава в стойка и започни да я показваш на изложби, кучката има шоу потенциал :ae_085:

#2750 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 May 2010 - 04:51 PM

didoo
:ba_025: :ba_025: според мен, изглежда много добре и не и трябва да напълнява много, особено сега преди лятото! :md_064:
Много се радвам, че ни я показа, и се надявам да си изпълниш и другото обещание - да я покажеш на изложба :ae_085:
Поздрави от мен и недей да се губиш :ae_085: :rc_036: :md_064:
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2751 Потребителят е офлайн   devabo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 May 2010 - 12:36 AM

Здравейте на всички!
Най-после намерих време да вляза и аз във форума , но си имам бебета и те отнемат цялото ми време.
Ей хора разказа ми се играта.Наистина е много трудно и към 15тия ден ми се искаше да се гръмна.На всички ,които произвеждате и отглеждате поколения булдоци - шапка Ви свалям!А аз продължавам напред в борбата с тези прекрасни пикльовци.Поздрави на всички!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2752 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2010 - 01:13 AM

devabo
А кои са родители на кучилото Ви? :rc_036:
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2753 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2010 - 10:33 AM

Показване на мнениетоdevabo, в 22 May 2010 - 10:41 PM, написа:

Здравейте на всички!
Най-после намерих време да вляза и аз във форума , но си имам бебета и те отнемат цялото ми време.
Ей хора разказа ми се играта.Наистина е много трудно и към 15тия ден ми се искаше да се гръмна.На всички ,които произвеждате и отглеждате поколения булдоци - шапка Ви свалям!А аз продължавам напред в борбата с тези прекрасни пикльовци.Поздрави на всички!

:ac_007: :ac_007: :ac_007:
...вярно, трудно е!!!
Развъждането на тази порода е трудно, обгрижването им до към 30-40-я ден също е много трудоемко, реално през това време нямаш собствен живот, изцяло си отдаден на отглеждането им! След този период, нещата вече се нормализират и всичко протича както при другите породи. Важното е, да се мобилизираш и да издържиш на напъна до навършването на тези 40 дена. Разбира се и след това работата не е никак малко, но поне вече можеш да спиш през нощта :smile:
Удоволствието от положеният труд, идва след това, когато започваш да виждаш положителните резултати от своята работа! Всъщтност, единствените причини, които лично мене ме крепят, за да се подлагам на всичко това, е любовта ми към тази порода, желанието ми да създавам все по-здрави и качествени екземпляри и разбира се постигнатите резултати!
Най-тежко е, когато не получиш резултатите, които си се надявал да постигнеш, с направената от тебе връзка! За мен това е най-тежкият момент в развъждането!!! Тогава ми идва да се откажа от всичко!
Това ти е първо кучило, за първи път се сблъскваш с всички тези трудности, но когато видиш крайният резултат, съм убедена, че ще останеш доволна и силите ти ще се възвърнат!!! Така че споко, всеки път ще е така- ТРУДНО, но дай боже да има по-малко разочарования и повече положителни емоции от постигнатото!!!
Желая ти УСПЕХ и стискам палци !!!

#2754 Потребителят е офлайн   spuni Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group

Публикувано: 23 May 2010 - 02:14 PM

Благодаря на всички които ми писаха на лични.
Имаше доста полезни съвети в едно от съобщенията които получих.
Може би е моя грешката че съм ви заблудил че желая кучето да е закупено от България ( това не е така )
Искам куче от острова. Много по лесно е за мен.
Както повечето от вас знаят да внесеш куче на острова е доста сложно, скъпо и нерационално.
6 месеца кучето е под карантина . Грижите храната и т.н се заплащат от стопанина ( хич не е евтино )
Така че вноса от България се обезмисля.
Поразгледах как е пазара тук в момента.
Цените за KC регистрирани кучета започват от 1500 паунда.
Такава е сумата която можем да отделим.
User's Signature

"EL CABALLERO BLANCO"

#2755 Потребителят е офлайн   devabo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2010 - 12:17 AM

Показване на мнениетоStyleBullet, в 23 May 2010 - 10:38 AM, написа:

Показване на мнениетоdevabo, в 22 May 2010 - 10:41 PM, написа:

Здравейте на всички!

:ac_007: :ac_007: :ac_007:
...вярно, трудно е!!!
Развъждането на тази порода е трудно, обгрижването им до към 30-40-я ден също е много трудоемко, реално през това време нямаш собствен живот, изцяло си отдаден на отглеждането им! След този период, нещата вече се нормализират и всичко протича както при другите породи. Важното е, да се мобилизираш и да издържиш на напъна до навършването на тези 40 дена. Разбира се и след това работата не е никак малко, но поне вече можеш да спиш през нощта :smile:
Удоволствието от положеният труд, идва след това, когато започваш да виждаш положителните резултати от своята работа! Всъщтност, единствените причини, които лично мене ме крепят, за да се подлагам на всичко това, е любовта ми към тази порода, желанието ми да създавам все по-здрави и качествени екземпляри и разбира се постигнатите резултати!
Най-тежко е, когато не получиш резултатите, които си се надявал да постигнеш, с направената от тебе връзка! За мен това е най-тежкият момент в развъждането!!! Тогава ми идва да се откажа от всичко!
Това ти е първо кучило, за първи път се сблъскваш с всички тези трудности, но когато видиш крайният резултат, съм убедена, че ще останеш доволна и силите ти ще се възвърнат!!! Така че споко, всеки път ще е така- ТРУДНО, но дай боже да има по-малко разочарования и повече положителни емоции от постигнатото!!!
Желая ти УСПЕХ и стискам палци !!!

#2756 Потребителят е офлайн   devabo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2010 - 12:37 AM

Много благодаря на Style Bullet за хубавите думи.Наистина не съм вярвала , че е толкова трудно.Болката ,която изпитваш когато нещо не е наред с някоя от душичките е голяма.Загубиш ли обаче куче-сърцето ти кърви.Обичам ги с цялата си душа.Ето снимки на моите любимци и моя гордост.Представям Ви Бенджамин Франклин и Баркли./само те седат за снимки-идиотчета/.Бебетата са от връзка между STYLE BULLET FRIDA и
BRITISH GLADIATOR STRONG STEEL.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2757 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2010 - 05:43 PM

Браво, много сладки бебешори :wub: :ha_081:
На колко станаха /възраст/?
Да са ти живи и здрави, и ди им намериш най-любящите стопани :bb_032:
...пък можеш след време, пак да ни зарадваш със снимчици на тези пикльовци... :gb_023: :wink:

#2758 Потребителят е офлайн   Persona Grata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 May 2010 - 10:02 PM

devabo
Честити бебенца и от мен! Много са сладки мъницте :wub: Да са Ви живи и здрави!!! :af_089: А също така и повече сили на Вас и на мама Фрида :wub:
Ще чакаме нови снимки :wub:
User's Signature

Style Bullet Prince

Качена снимка

#2759 Потребителят е офлайн   kle500 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2010 - 10:35 PM

devabo
имаш ЛС.

#2760 Потребителят е офлайн   devabo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2010 - 01:28 AM

Днес станахме на 42 дни.Имаме още проблеми , но трябва да се преборим.Следващият път много неща ще са по - различни ако имам късмет и ще търся съвети и от всички Вас развъдчици.Мен не ме е срам да питам ако знам ,че ще помогна на булдоче.Поздрави!

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни