devabo, в 24 May 2010 - 11:33 PM, написа:

Трябва да се пита и няма нищо срамно в това, да потърсиш съвет от колега, който има повече опит в тази дейност!!!
Както сама се убеждаваш, тази порода, няма нищо общо с която и да е друга, има много специфични особености и е много трудна за развъждане! Никой не се е родил научен, всеки е минал по този труден път и продължава да минава, и всеки път има нови изненади...!!!
Колкото по-дълго време си се занимавал с развъждането на дадена порода, толкова по-навътре си с проблемите й и съответно с начините за справяне с тях!
Лично аз съм си голяма паника

Никога не съм се притеснявала да потърся съвет от колеги, които имат повече опит от мен! Даже и да съм наясно със ситуацията и със справянето с даден проблем, пак се обаждам за да споделя и да попитам..., винаги искам да чуя и друго мнение..., дет се вика нищо не се знае, винаги е възможно да получа и по-добър съвет!!!
Затова не трябва да се притесняваме да питаме, не трябва да се притесняваме да споделяме и за проблемите си! Само така ще можеме да трупаме необходимият опит и да вървим напред!
Отново ти желая успех и стискам палци..., ще се справиш!!!