Английски булдог - говорилня
Публикувано: 12 April 2008 - 07:37 PM
Публикувано: 13 April 2008 - 10:40 AM
Щадете ги вече, защото тия дни ги дават височки температурите...а и лятото вече идва - направо не ми се мисли. Под асмата на сянка - те под масата ние на масата ;D ;) ;D
#584 Guest_LucaB_*
Публикувано: 13 April 2008 - 11:38 AM
Цитат
Щадете ги вече, защото тия дни ги дават височки температурите...а и лятото вече идва - направо не ми се мисли. Под асмата на сянка - те под масата ние на масата ;D ;) ;D
;D ;D ;D Откога го чакам това време.... приятни залъгалки на масата /салатката, ракийката, пържолките/, а на 'буренцата' ако им е много жега, ез.Клептуза е 'на една ръка' разстояние- Луца даже е пробвала да плува, само дето беше зима, а тя горката падна в ледените води по невнимание /мое и нейно ;D/! А, това че жегите вече са ги погнали го разбирам и по хапването- намалиха дневните дажби, повече на водата налитат, дори и Барко хапва по-малко :o - не вярвах, че някога лакомникът сам ще се отказва от купичката като се има предвид как преди изяждаше своята и довършваше тези на Луци и Кууки ;D!
Публикувано: 17 April 2008 - 12:03 AM

...май да мълчим и да му се радваме!
#586 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 08:39 AM
ей тук www.bulldogkennel.hu/e_index.htm има хубави бебоци за продаване- така и се бях нагледала на малката Shakira, ала за нови кучета ще мислим вече в новата къща, че в момента сме доста пренаселени ;D кучета, деца, котки и т.н. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bellissima, ти вече имаш ли добра новина, която да споделиш- станаха ли факт така дългоочакваните планове ;)- хайде стискаме палци всичко да е ОК, та като дойдем лятотото да имаме с един повод в повече да се напием :palec: :namigam:??! Хайде чакаме сама да се похвалиш... :OK:!
Публикувано: 18 April 2008 - 11:58 AM
Гледам яко те е обзела "булдоческата треска" ;D :rolleyes: ;D
За добрата новина - като в една реклама " най-дооброто предстои" или нещо подобно беше ;D
Поводите за напиване винаги ще се намерят ;D ;)
Така, че още съм на стенд бай...за нисък старт ;D ;D
#588 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 12:22 PM
За напиването си права- поводи да иска човек :drugarche:!
За останалото стискам палци и чакаме 'good news ;)'!
:wub: :wub: :wub: Много целувки за Уран, Зари и Белла, а и да не забравя бъдещата мама :wub:
#589 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 07:24 PM

:P :P :P

:wub: :wub: :wub:

:P

:kuchence:
Публикувано: 18 April 2008 - 08:01 PM
Ми добре сте оползотворили свободното време :blink: порастнала му е "тиквата" на барко ;D може да го прекръстите на "шишо-бакшишо" ;D ;D натам отиват нещата. B)Кууки как е? как се развива девойката? :wub:
#591 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 09:34 PM
Цитат
Ми добре сте оползотворили свободното време :blink: порастнала му е "тиквата" на барко ;D може да го прекръстите на "шишо-бакшишо" ;D ;D натам отиват нещата. B)Кууки как е? как се развива девойката? :wub:
... ;D ще чакаш, то като човек няма друг избор, к'во да прави- ЧАКА... Не се давай лесно, всичко ще се нагласи, ала явно чакане му е майката ;D ;D ;D- ами дали ще пием от мъка или от радост, важното е да сме на маса ;D :P :P
...за 'тиквата' на Барко какво да ти кажа, то всичко му расте безобразно бързо не само главичката... 'шишо-бакшишо' му пасва идеално ^_^ ^_^ ^_^ е, то бива лакомия, ама неговото на нищо не прилича :rolleyes:
...Кууки расте, не може да се похвали с апетита на Баркли, но момичето е добре - в сравнение с 'шишо-бакшишо' ми изглежда като малка крехка бяла точица ;D ;D ;D
Публикувано: 19 April 2008 - 05:39 PM
И какво го подкарахте на ракии и салати,на моя милост,като не пие му остава да ви нося,като паднете под масата ;D ;D ;D!
Публикувано: 19 April 2008 - 06:50 PM
Иначе Шишо има много непоклатима тактика - то да не се става лесно шампион я - не трябва само акъл - иска се и ядене :- ;D
А бялата манекенка й кажете да си похапва повечко - няма да й навреди - по модните подиуми ги харесват четирикраките по - закръгленки от двукраките хих..пък и нали и нея шампионка ще я правим - да взима пример от батко си шишо-бакшишо ;D
Публикувано: 19 April 2008 - 10:19 PM
А относно пиенето ще нося,къде ще ида ;D ;D ;D,после ще ви гледам сеира ;D ;D ;D!
Публикувано: 19 April 2008 - 10:31 PM
Цитат
[/color]
За подрастващото е вредно да е много пълно физически. До навършване на година костите се формират, калцират и т.н. и евентуално наднормено телго може да ги окриви за в бъдеще. Още повече, че породата ви е склонна към напълняване мисля. Според мен няма защо да се притесняваш от това. Важно е да се храни пълноценно и да извлича максимума от храната. Като за целта трябва да се храни с премумим и суперпремиум и фекалиите да са твърди и все пак тъмни на цвят, което означава, че храната се усвоява. А кучетата ви наистина ми харесаха, като в Пловдив за първи път ме впечатли куче от вашата порода :namigam: :palec: За жалост или не това бе гръцкото куче, което наистина се представи страхотно и ако аз бях съдия вероятно щях да отсъдя същото. Много подвижен булдог беше и с впечатляващо двежиние за такъв :blink:
#596 Guest_LucaB_*
Публикувано: 19 April 2008 - 11:37 PM
...а Vortigern Gizmo май е успял да впечатли всички...
Публикувано: 19 April 2008 - 11:42 PM
Цитат
Обещавам ти да я научим да яде за максимум 4 дни. Приемаш ли ;)
Публикувано: 20 April 2008 - 08:47 PM
Къде отиваш ти,може би?
На работа едва ли не. ;D ;D ;D.
Публикувано: 20 April 2008 - 09:03 PM
Цитат
Трябва да ми я изпратиш за 4 дни при мен :yahoo:
Ще я замускуля и вталя и ще умира за манджа :P
Не я насилвай да се храни. Не и давай по всяко време. осатавяй манджата масимум една минута и ако не почне да се храни я вземи. После и дай чак когато дойде време за следващото хранене. Така се получава. Не се притеснявай, ако не се храни няколко дни, но после ще не ще ще започне B)

Вход

Горе
Цитиране +