Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#581 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 April 2008 - 07:37 PM

Дундата Луци :wub:,днес много се измори милата,както и всички останали :pionercheta:!Сега блажено си похъркват ;D ;D ;D.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#582 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 13 April 2008 - 08:58 AM

ЛуцаБи

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Качена снимка
;D ;D ;D
Качена снимка
:wub: :wub: :wub:
Качена снимка
:P :P :P
Качена снимка
:kuchence:
Качена снимка

#583 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2008 - 10:40 AM

ЛуцаБи  ;) ;D ;D ;D
Щадете ги вече, защото тия дни ги дават височки температурите...а и лятото вече идва - направо не ми се мисли. Под асмата на сянка - те под масата ние на масата  ;D ;) ;D

#584 Guest_LucaB_*

Публикувано: 13 April 2008 - 11:38 AM

Цитат

ЛуцаБи  ;) ;D ;D ;D
Щадете ги вече, защото тия дни ги дават височки температурите...а и лятото вече идва - направо не ми се мисли. Под асмата на сянка - те под масата ние на масата  ;D ;) ;D

;D ;D ;D Откога го чакам това време.... приятни залъгалки на масата /салатката, ракийката, пържолките/, а на 'буренцата' ако им е много жега, ез.Клептуза е 'на една ръка' разстояние- Луца даже е пробвала да плува, само дето беше зима, а тя горката падна в ледените води по невнимание /мое и нейно  ;D/! А, това че жегите вече са ги погнали го разбирам и по хапването- намалиха дневните дажби, повече на водата налитат, дори и Барко хапва  по-малко  :o - не вярвах, че някога лакомникът сам ще се отказва от купичката като се има предвид как преди изяждаше своята и довършваше тези на Луци и Кууки ;D! 

#585 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 12:03 AM

Какво да кажем ,за тази мила главица...
Качена снимка
...май да мълчим и да му се радваме!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#586 Guest_LucaB_*

Публикувано: 18 April 2008 - 08:39 AM

:P :P :P Що пък да мълчим... ех, как бих желала един такъв да си имам в къщи- но зане ли човек, какво може да стане един ден  :sviruka:...

ей тук www.bulldogkennel.hu/e_index.htm има хубави бебоци за продаване- така и се бях нагледала на малката Shakira, ала за нови кучета ще мислим вече в новата къща, че в момента сме доста пренаселени  ;D кучета, деца, котки и т.н.  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

bellissima, ти вече имаш ли добра новина, която да споделиш- станаха ли факт така дългоочакваните планове  ;)- хайде стискаме палци всичко да е ОК, та като дойдем лятотото да имаме с един повод в повече да се напием  :palec: :namigam:??! Хайде чакаме сама да се похвалиш...  :OK:!

#587 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 11:58 AM

При мен линка не зарежда.
Гледам яко те е обзела "булдоческата треска"  ;D :rolleyes: ;D

За добрата новина - като в една реклама " най-дооброто предстои" или нещо подобно беше ;D

Поводите за напиване винаги ще се намерят  ;D ;)

Така, че още съм на стенд бай...за нисък старт  ;D ;D

#588 Guest_LucaB_*

Публикувано: 18 April 2008 - 12:22 PM

...странно, наистина не зарежда, а сутринта нямаше никакъв проблем    :rolleyes:, както и да е ... става въпрос за новите бебета в развъдник 'Von Teufelhöhle'  :P А, за 'булдоческата треска' няма какво да добавя, тъй като тя никога не ме е напускала  ;D- добре, че има отвреме-навреме кой да ми охлажда страстите  ;), та същият този човек ме охарактеризира като 'луд с картечница'  ;D ;D ;D :P
За напиването си права- поводи да иска човек  :drugarche:!
За останалото стискам палци и чакаме 'good news ;)'!
:wub: :wub: :wub: Много целувки за Уран, Зари и Белла, а и да не забравя бъдещата мама  :wub:

#589 Guest_LucaB_*

Публикувано: 18 April 2008 - 07:24 PM

... по приятни стечения на обстоятелствата, днешния петъчен следобяд беше свободен за мен, в резултат на което се възползвахме от възможността да потичаме с 'бандата' из поляните  :yahoo: :P :yahoo:
Качена снимка
:P :P :P
Качена снимка
:wub: :wub: :wub:
Качена снимка
:P
Качена снимка
:kuchence:

#590 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2008 - 08:01 PM

даже и без повод пак си е повод  ;D ;D ;D ;D - важно е мястото в случая хах...пак ще чакам още 1 седмица в надежди да се размърдат нещата...изчака ми се чакалото направо :rolleyes:
Ми добре сте оползотворили свободното време  :blink: порастнала му е "тиквата" на барко  ;D може да го прекръстите на "шишо-бакшишо"  ;D ;D натам отиват нещата. B)Кууки как е? как се развива девойката? :wub:

#591 Guest_LucaB_*

Публикувано: 18 April 2008 - 09:34 PM

Цитат

пак ще чакам още 1 седмица в надежди да се размърдат нещата...изчака ми се чакалото направо :rolleyes:

Ми добре сте оползотворили свободното време  :blink: порастнала му е "тиквата" на барко  ;D може да го прекръстите на "шишо-бакшишо"  ;D ;D натам отиват нещата. B)Кууки как е? как се развива девойката? :wub:

... ;D ще чакаш, то като човек няма друг избор, к'во да прави- ЧАКА... Не се давай лесно, всичко ще се нагласи, ала явно чакане му е майката  ;D ;D ;D- ами дали ще пием от мъка или от радост, важното е да сме на маса  ;D :P :P

...за 'тиквата' на Барко какво да ти кажа, то всичко му расте безобразно бързо не само главичката... 'шишо-бакшишо' му пасва идеално ^_^ ^_^ ^_^  е, то бива лакомия, ама неговото на нищо не прилича :rolleyes:

...Кууки расте, не може да се похвали с апетита на Баркли, но момичето е добре - в сравнение с 'шишо-бакшишо' ми изглежда като малка крехка бяла точица  ;D ;D ;D

#592 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 05:39 PM

Не барайте ми шишо :angry:!Да си папка милия,то другите ,до като се кумят той си омита :zaek: и техните купи ;D!
И какво го подкарахте на ракии и салати,на моя милост,като не пие му остава да ви нося,като паднете под масата ;D ;D ;D!
User's Signature

Качена снимка

#593 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 06:50 PM

Хаххаха, ми ще ни носиш я де ще идеш - като не носиш на пиене ще те караме да носиш пиенето  ;D
Иначе Шишо има много непоклатима тактика - то да не се става лесно шампион я - не трябва само акъл - иска се и ядене  :- ;D
А бялата манекенка й кажете да си похапва повечко - няма да й навреди - по модните подиуми ги харесват четирикраките по - закръгленки от двукраките хих..пък и нали и нея шампионка ще я правим - да взима пример от батко си шишо-бакшишо  ;D

#594 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 10:19 PM

;D ;D ;DБялата мишка направо си я тъпча с храна,такова е злоядо,че няма накъде.Яде пет чешита храна :-и пак няма угодия.
А относно пиенето ще нося,къде ще ида ;D ;D ;D,после ще ви гледам сеира ;D ;D ;D!
User's Signature

Качена снимка

#595 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 10:31 PM

Цитат

...Кууки расте, не може да се похвали с апетита на Баркли, но момичето е добре - в сравнение с 'шишо-бакшишо' ми изглежда като малка крехка бяла точица   ;D ;D ;D
[/color]

За подрастващото е вредно да е много пълно физически. До навършване на година костите се формират, калцират и т.н. и евентуално наднормено телго може да ги окриви за в бъдеще. Още повече, че породата ви е склонна към напълняване мисля. Според мен няма защо да се притесняваш от това. Важно е да се храни пълноценно и да извлича максимума от храната. Като за целта трябва да се храни с премумим и суперпремиум и фекалиите да са твърди и все пак тъмни на цвят, което означава, че храната се усвоява. А кучетата ви наистина ми харесаха, като в Пловдив за първи път ме впечатли куче от вашата порода  :namigam: :palec: За жалост или не това бе гръцкото куче, което наистина се представи страхотно и ако аз бях съдия вероятно щях да отсъдя същото. Много подвижен булдог беше и с впечатляващо двежиние за такъв  :blink:

#596 Guest_LucaB_*

Публикувано: 19 April 2008 - 11:37 PM

... ;D ;D ;D да, храни се пълноценно с бисквити за зъбен камък  ^_^ ^_^ туко-що с  bellissima обсъждахме по телефона именно факта, че малката обича единствено бисквитките :-- иначе разбира се, че получава само премиум и суперпремиум храни- оставаше обаче да ги яде  ;D, е Барко не прощава на нищо и довършва купичките на всички останали  ;D ;D ;D

...а Vortigern Gizmo май е успял да впечатли всички...

#597 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2008 - 11:42 PM

Цитат

че малката обича единствено бисквитките

Обещавам ти да я научим да яде за максимум 4 дни. Приемаш ли  ;)

#598 Guest_LucaB_*

Публикувано: 19 April 2008 - 11:49 PM

...приемам, ала не вярвам - то какви ли техники не опитахме :-, я казвай къде се крие тайната :sedni!:? И то за 4 дни- горката 'бяла мишка' какво ще я правим ;D?

#599 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 08:47 PM

Ми как да яде,като само мързелуват ;D ;D ;D.Оставете бялата  кралица на мен,имал съм злокуто куче вече вежнъж...рано или късно идва на моето ;)!
Къде отиваш ти,може би?
На работа едва ли не. ;D ;D ;D.
User's Signature

Качена снимка

#600 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 09:03 PM

Цитат

...приемам, ала не вярвам - то какви ли техники не опитахме :-, я казвай къде се крие тайната :sedni!:? И то за 4 дни- горката 'бяла мишка' какво ще я правим ;D?

Трябва да ми я изпратиш за 4 дни при мен  :yahoo:
Ще я замускуля и вталя и ще умира за манджа  :P
Не я насилвай да се храни. Не и давай по всяко време. осатавяй манджата масимум една минута и ако не почне да се храни я вземи. После и дай чак когато дойде време за следващото хранене. Така се получава. Не се притеснявай, ако не се храни няколко дни, но после ще не ще ще започне  B)

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни