Английски булдог - говорилня
Публикувано: 12 April 2008 - 07:37 PM
Публикувано: 13 April 2008 - 10:40 AM
Щадете ги вече, защото тия дни ги дават височки температурите...а и лятото вече идва - направо не ми се мисли. Под асмата на сянка - те под масата ние на масата ;D ;) ;D
#584 Guest_LucaB_*
Публикувано: 13 April 2008 - 11:38 AM
Цитат
Щадете ги вече, защото тия дни ги дават височки температурите...а и лятото вече идва - направо не ми се мисли. Под асмата на сянка - те под масата ние на масата ;D ;) ;D
;D ;D ;D Откога го чакам това време.... приятни залъгалки на масата /салатката, ракийката, пържолките/, а на 'буренцата' ако им е много жега, ез.Клептуза е 'на една ръка' разстояние- Луца даже е пробвала да плува, само дето беше зима, а тя горката падна в ледените води по невнимание /мое и нейно ;D/! А, това че жегите вече са ги погнали го разбирам и по хапването- намалиха дневните дажби, повече на водата налитат, дори и Барко хапва по-малко :o - не вярвах, че някога лакомникът сам ще се отказва от купичката като се има предвид как преди изяждаше своята и довършваше тези на Луци и Кууки ;D!
Публикувано: 17 April 2008 - 12:03 AM

...май да мълчим и да му се радваме!
#586 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 08:39 AM
ей тук www.bulldogkennel.hu/e_index.htm има хубави бебоци за продаване- така и се бях нагледала на малката Shakira, ала за нови кучета ще мислим вече в новата къща, че в момента сме доста пренаселени ;D кучета, деца, котки и т.н. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
bellissima, ти вече имаш ли добра новина, която да споделиш- станаха ли факт така дългоочакваните планове ;)- хайде стискаме палци всичко да е ОК, та като дойдем лятотото да имаме с един повод в повече да се напием :palec: :namigam:??! Хайде чакаме сама да се похвалиш... :OK:!
Публикувано: 18 April 2008 - 11:58 AM
Гледам яко те е обзела "булдоческата треска" ;D :rolleyes: ;D
За добрата новина - като в една реклама " най-дооброто предстои" или нещо подобно беше ;D
Поводите за напиване винаги ще се намерят ;D ;)
Така, че още съм на стенд бай...за нисък старт ;D ;D
#588 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 12:22 PM
За напиването си права- поводи да иска човек :drugarche:!
За останалото стискам палци и чакаме 'good news ;)'!
:wub: :wub: :wub: Много целувки за Уран, Зари и Белла, а и да не забравя бъдещата мама :wub:
#589 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 07:24 PM

:P :P :P

:wub: :wub: :wub:

:P

:kuchence:
Публикувано: 18 April 2008 - 08:01 PM
Ми добре сте оползотворили свободното време :blink: порастнала му е "тиквата" на барко ;D може да го прекръстите на "шишо-бакшишо" ;D ;D натам отиват нещата. B)Кууки как е? как се развива девойката? :wub:
#591 Guest_LucaB_*
Публикувано: 18 April 2008 - 09:34 PM
Цитат
Ми добре сте оползотворили свободното време :blink: порастнала му е "тиквата" на барко ;D може да го прекръстите на "шишо-бакшишо" ;D ;D натам отиват нещата. B)Кууки как е? как се развива девойката? :wub:
... ;D ще чакаш, то като човек няма друг избор, к'во да прави- ЧАКА... Не се давай лесно, всичко ще се нагласи, ала явно чакане му е майката ;D ;D ;D- ами дали ще пием от мъка или от радост, важното е да сме на маса ;D :P :P
...за 'тиквата' на Барко какво да ти кажа, то всичко му расте безобразно бързо не само главичката... 'шишо-бакшишо' му пасва идеално ^_^ ^_^ ^_^ е, то бива лакомия, ама неговото на нищо не прилича :rolleyes:
...Кууки расте, не може да се похвали с апетита на Баркли, но момичето е добре - в сравнение с 'шишо-бакшишо' ми изглежда като малка крехка бяла точица ;D ;D ;D
Публикувано: 19 April 2008 - 05:39 PM
И какво го подкарахте на ракии и салати,на моя милост,като не пие му остава да ви нося,като паднете под масата ;D ;D ;D!
Публикувано: 19 April 2008 - 06:50 PM
Иначе Шишо има много непоклатима тактика - то да не се става лесно шампион я - не трябва само акъл - иска се и ядене :- ;D
А бялата манекенка й кажете да си похапва повечко - няма да й навреди - по модните подиуми ги харесват четирикраките по - закръгленки от двукраките хих..пък и нали и нея шампионка ще я правим - да взима пример от батко си шишо-бакшишо ;D
Публикувано: 19 April 2008 - 10:19 PM
А относно пиенето ще нося,къде ще ида ;D ;D ;D,после ще ви гледам сеира ;D ;D ;D!
Публикувано: 19 April 2008 - 10:31 PM
Цитат
[/color]
За подрастващото е вредно да е много пълно физически. До навършване на година костите се формират, калцират и т.н. и евентуално наднормено телго може да ги окриви за в бъдеще. Още повече, че породата ви е склонна към напълняване мисля. Според мен няма защо да се притесняваш от това. Важно е да се храни пълноценно и да извлича максимума от храната. Като за целта трябва да се храни с премумим и суперпремиум и фекалиите да са твърди и все пак тъмни на цвят, което означава, че храната се усвоява. А кучетата ви наистина ми харесаха, като в Пловдив за първи път ме впечатли куче от вашата порода :namigam: :palec: За жалост или не това бе гръцкото куче, което наистина се представи страхотно и ако аз бях съдия вероятно щях да отсъдя същото. Много подвижен булдог беше и с впечатляващо двежиние за такъв :blink:
#596 Guest_LucaB_*
Публикувано: 19 April 2008 - 11:37 PM
...а Vortigern Gizmo май е успял да впечатли всички...
Публикувано: 19 April 2008 - 11:42 PM
Цитат
Обещавам ти да я научим да яде за максимум 4 дни. Приемаш ли ;)
Публикувано: 20 April 2008 - 08:47 PM
Къде отиваш ти,може би?
На работа едва ли не. ;D ;D ;D.
Публикувано: 20 April 2008 - 09:03 PM
Цитат
Трябва да ми я изпратиш за 4 дни при мен :yahoo:
Ще я замускуля и вталя и ще умира за манджа :P
Не я насилвай да се храни. Не и давай по всяко време. осатавяй манджата масимум една минута и ако не почне да се храни я вземи. После и дай чак когато дойде време за следващото хранене. Така се получава. Не се притеснявай, ако не се храни няколко дни, но после ще не ще ще започне B)