Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#601 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 20 April 2008 - 09:14 PM

Цитат

Цитат

...приемам, ала не вярвам - то какви ли техники не опитахме :-, я казвай къде се крие тайната :sedni!:? И то за 4 дни- горката 'бяла мишка' какво ще я правим ;D?

Трябва да ми я изпратиш за 4 дни при мен  :yahoo:

...та аз не мога 4 часа без нея, а какво остава за 4 дена  :P- и за 40 минути не я давам  ;D; иначе това, което го пишеш го прилагаме точно както си е по правила, само че веднъж номера мине, пет пъти не :-...

...

Цитат

...рано или късно идва на моето ;)!
Къде отиваш ти,може би?
На работа едва ли не. ;D ;D ;D.

...теб пък да те видя как ще я накараш да дойде на твоето  ;D ;D ;D- то с бисквитките за зъбен камък и баба знае  ;D

#602 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 April 2008 - 09:23 PM

Цитат

Не и давай по всяко време. осатавяй манджата масимум една минута и ако не почне да се храни я вземи. После и дай чак когато дойде време за следващото хранене. Така се получава. Не се притеснявай, ако не се храни няколко дни, но после ще не ще ще започне  B)

Konak, много подценяваш характера на булдога. В такава ситуация бях с Белла БИВШЕТО най - злоядо куче на света. - почти година и половина. Чудо на чудесата беше - и тази "техника" е изпитана - само дето не проработи по никакъв начин и се провали с гръм и трясък, защото ситуацията си остана такава каквато си беше и преди - резултата - дълго време гладни и пак се мръщим на храната. Решението се казва "Уран" - когато дойде у нас и започна да омита паницата на Белла, която осъзна, че вече не е "лиглата" вкъщи се чудеше как да изпревари лакомната му паст надвиснала над нейната паница - родих се - вече няма недоизядено ядене, а Белла сега като дама първо се реди на опашката за яденето - и помен няма, че ме мъчи над година с нейните капризи...дон Зарко само я изпреварва - ама простено му е - учи се да е кавалер ...май хахахахах

#603 Guest_LucaB_*

Публикувано: 20 April 2008 - 09:32 PM

...'Решението се казва "Уран"'-  ;D и аз си имам такова решение в къщи и то се казва 'сина на Уран ^_^', но за съжаление този номер не и минава на Кууки  ;)- въобще не и пука, че Баркли и омита купичката и при това забележи- никога не я оставих да се чувства 'лиглата' в къщи /това обикновено го прави Илко  :Абе, ти чуваш ли ме?!:/, нали ме знаеш, че за мен има само един 'лигльо' и това е Шишо-бакшишо ;D
...винаги съм отворена за още съвети, все някъде и за 'снежинката' ще се намери лек :blink:

#604 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 10:12 PM

При нея е "заварено" положение  ;D затова Шишо - бакшишо може да не "помага" в случая  :podigravka: ;D ;D..може би когато се усетите, че вече не й "надзъртате" в паничката тя ще започне да си изяжда яденето, че и за още да чака  :pionercheta:

#605 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 10:17 PM

Значи менкате си тук едни Шошовци и Бакшишовци а  B) ;D

Никога не съм виждал слаб булдог. Ще ми се да видя. Абе тичат ли изобщо тези кучетии вашите  :kuchence:

#606 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 10:38 PM

Мойте зимата се разсипват от тичане по плажа...да не говорим докато стигнат до там и се върнат колко км. минават - проблеми никакви. лятото се търкалят на сянка - разбираемо защо, но така или иначе всеки ден спринтират на съседната площадка и все не им стига. Мога да кажа, че са изключително подвижни...и булдога винаги изглежда дебел в очите на хората, защото структурата им е по - различна от тези на другите кучета - къде ти дълги крака и тяло на хрътка застанал до един булдочест късокрачко в случая ...следващият път ще се пробвам да им направя видео на площадката за доказателство  ;D

#607 Guest_LucaB_*

Публикувано: 20 April 2008 - 10:51 PM

Цитат

Абе тичат ли изобщо тези кучетии вашите  :kuchence:

...като ги спретна в гората да тичат след Хъскито, трябва да знаеш, че не се дават лесно- в смисъл, 'сърничката' винаги е първа и не може да бъде стигната, но те я следват неуморно и то да не ти разказвам за какъв горски наклон  става въпрос  ;D ;D ;D- и знаеш ли кой е най-отзад на опашката винаги- да не си мислите, че е най-малката, не-е-е това е той любимецът ми Барко известен с индианското си име Шишо-бакшишо ^_^!
...още повече, че сега когато започват горещините, в гората е прохладно за тях и наистина се чувстват по-добре, отколкото с разходките по прашните улици.. :-

#608 Потребителят е офлайн   Konak Икона

• Зодия Стрелец
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 11:34 PM

Цитат

защото структурата им е по - различна от тези на другите кучета - къде ти дълги крака и тяло на хрътка застанал до един булдочест късокрачко в случая ...

Нали казват, че кучето прилича на чорбаджията си или обратно. :P
У мен моментално изплува мисловен образ, породен от асоциация с горното твърдение и си ви представям двете с LucaB нисички, възпълнички с по къси от торса и леко кривички крачета  :yahoo: :yahoo:  Така ли бе  :P ;D ;D
Искам снимки  :yahoo:

#609 Guest_LucaB_*

Публикувано: 21 April 2008 - 06:00 AM

Цитат

Цитат

защото структурата им е по - различна от тези на другите кучета - къде ти дълги крака и тяло на хрътка застанал до един булдочест късокрачко в случая ...

Нали казват, че кучето прилича на чорбаджията си или обратно. :P
У мен моментално изплува мисловен образ, породен от асоциация с горното твърдение и си ви представям двете с LucaB нисички, възпълнички с по къси от торса и леко кривички крачета  :yahoo: :yahoo: 

:Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!:...е, как можа да го напишеш  ;D то оставаше и ние да приличаме на Баркли и думи просто няма да имам- или пък на малката 'снежинка'  с тази  'симпатична' мутричка  :- направо човек да ни оплаче  :sarkastichen:- е, да ама не  :podigravka: :podigravka: :podigravka:!

#610 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 01:19 PM

Konak, не всички са такива каквито ги описа  ;D ;D ;) те са от друго поколение :P ...
разцъкай по - напред има снимки ве - дълги и напълно прави крака си имаме и двете, да не говорим, че съвсем сме си в нормите  :->) а пък чара ни комбиниран с този на булдога става неустоим  ;D ;D ;D

#611 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 09:00 PM

bellissima,мойте малко са криви ;D ;D ;D,ама то понеже съм мъж :namigam:.Нормално е да кажем ;D ;D ;D.А пък за чара,то се знае ;).
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#612 Guest_LucaB_*

Публикувано: 22 April 2008 - 05:59 AM

Цитат

bellissima,мойте малко са криви ;D ;D ;D,ама то понеже съм мъж :namigam:.Нормално е да кажем ;D ;D ;D.

...виж за твоята прилика с булдога не се сетих  ;D- ма, теб спокойно можем да те оприличим на Кууки- - едно такова злоядо  ^_^ и слабо, с криви крачка  ;D.
...е, к'во най-много сега да се ядосаш и да ме смажеш като Зари и Уран, както ме премазаха ,миналата година  ^_^ bellissima, спомняш ли си как ме събориха на земята  :rolleyes: и после трябваше с Илко да ме спасявате, а бе то и снимки имам, ама не са за показване- мога да се похваля, че след сериозни тренировки, вече съм заякнала  :P и някакви си там здрави булдоци няма да минат през мен сякаш ме няма ;D!

#613 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 02:24 PM

Цитат

и някакви си там здрави булдоци няма да минат през мен сякаш ме няма !
....хмм това ще се провери някой ден на място  ;D ;D ;D то и аз уж им знам номерата обаче все се случва да ме изненадат  :P...но тогава беше просто култово - Уран просто те разби с един скок  B) в първия момент сериозно се притесних за теб хахахахах

#614 Потребителят е офлайн   valya Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 02:54 PM

Здравейте любители на породата. Имам лабрадор на 3 години, но много харесвам английския булдог. Интересува ме от къде мога да си взема такова куче. Извинявам се ако някъде напред в темата има такава информация, ще бъда много благодарна ако някой помогне. Благодаря.

#615 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 04:30 PM

Здравей valya,
Отговорите, които търсим понякога са ни пред носа или трябва да се поразровим повечко за да ги намерим....Както и да е - избор има достатъчно голям, важното е ти по какви критерии държиш да направиш избора си - качество, цена, родословие и куп други неща, които трябва да си изясниш за да се ориентираш накъде да се насочиш. Има много и обяви на неродословни булдочета - ако стигнеш до критерия " не ме интересува - булдог да е". Има и много чуждестранни развъдници - зависи до колко си се амбицирала в случая. Възможности много - ти правиш избора си, който се надявам в крайна сметка какъвто и да е той да е задоволителен според твоите очквания.
За сега попрочети темата - малко с малко ще си изясниш някои неща за породата..Въпреки, че темата ни отскоро е отделена и голяма част от информацията за породата ни реално остана в темата "френски булдог"

#616 Guest_LucaB_*

Публикувано: 22 April 2008 - 05:53 PM

valya, погледни този сайт www.eurobreeder.com/breeds/bulldog.html, където има линкове към доста европейски развъдници, включително и българските ;); а тук можеш да откриеш инфо за руските bulldogss.com/index.php?s=kennel ;). Разбира се ако сама се 'поровиш' ще откриеш още много и много развъдници, важното е да знаеш какво точно търсиш- УСПЕХ ;)!!!

#617 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2008 - 07:22 PM

:wub: :wub: :wub:
Качена снимка
:P
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
:wub: :wub: :wub:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#618 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2008 - 11:37 AM

Шишо - Бакшишо с всеки изминал ден май показва чертите на Уран - глиган. Поне това, което виждам от физиономията на последната снимка  :yahoo: :yahoo: Малката Снежинка доста е разширила долната челюст - явно се подготвя за времето когато ще си похапва по - лакомо  :P ;D ;D...Снежинката само да не се стопи на това топло време... :- ;D B)

#619 Guest_LucaB_*

Публикувано: 23 April 2008 - 01:23 PM

...Барки заяква с всеки изменал ден и това много ни радва- а главата му имам чувството, че расте с часове  ;D, дори ми се струва, че май вече му тежи... ;D - нали си ми е любимеца, какво друго бих могла да кажа, освен че с всеки изминал ден става все по-хубав...Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
...за Снежинката какво да кажа, първо дано наистина не се стопи от жегите, макар че няма кой знае какво да топи ;D , егати и мутричката има това куче- лично на ме ми действа 'стресиращо'  ;D - е бива ли пък такова нещо, момиченце е все пак Качена снимка...

#620 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2008 - 10:12 PM

Мутричката на Кууки си е само за :wub: :wub: :wub:!Като ги разкарваме с Барко ми приличат на Лоръл и Харди ;D ;D ;D.Много смях с тях ;D ;D ;D,интересно е,че Кууки надбягва Шишо-Бакшишо ^_^ ^_^ ^_^ то май е заради килограмчетата :prase: ;D ;D ;D.
User's Signature

Качена снимка

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема