Английски булдог - говорилня
Публикувано: 23 September 2008 - 05:14 PM
Цитат
piit, днес след работа, за първи път отидох да видя бебоците.Останах очарована, страхотни сладури са :wub: :wub: :wub:! Освен това, са отлично гледани и много обещаващи за бъдеща изложбена кариера,....... поне на този етап! Имат страхотни глави, много са компактни и с много масивна костна с-ма! Друго, което ми направи впечатление- много са еднотипни, а това е много добре за едно кучило! Поздравления за хубавите Ви бебета!!!
Публикувано: 24 September 2008 - 10:22 PM

CH MYSTYLE ROLEX OCOBO
:->) :->) :->)

TOP SIRE '05,'06,'07 RINGABLOK MCDONALD MYSTYLE
:->) :->) :->)
...хубавци :wub: :wub: :wub:...някой има ли забележки ;)?
#1227 Guest_LucaB_*
Публикувано: 25 September 2008 - 02:16 PM
УХО РОЗА

На нивото с черепа Ухо тип 'Роза', държано назад
Когато се гледа отпред и отстрани горната част на ушите трябва да е на едно ниво с горната линия на черепа и вътрешната част на ухото трябва частично да се вижда. Целият ръб на ухото трябва да се вижда.
Правилни уши

НЕПРАВИЛНИ УШИ

Високо поставени уши Нископоставени уши

'Летящи' уши Уши тип 'Копче'

Стърчащи уши Уши тип Лале
www.bulldoginformation.com/standarduk.html ;)
Публикувано: 25 September 2008 - 04:48 PM
Публикувано: 25 September 2008 - 05:12 PM
Цитат
Просто се показа как са по стандарт и КАК НЕ ТРЯБВА ДА СА ;)!Не виждам нищо лошо...говориш,така все едно са ти минали много булдоци,през ръцете... :kuchence:!Интересно...
Публикувано: 25 September 2008 - 07:12 PM
Поздрави!
Публикувано: 25 September 2008 - 08:50 PM
#1233 Guest_LucaB_*
Публикувано: 25 September 2008 - 09:39 PM
Единственото, което направих е да постна полезна информация, която смятам, че може да е в плюс на онези, които отскоро имат булдоци и резонно е да си задават доста въпроси относно здравето, екстериора и всичко свързано с отглеждането на тази порода! Разбира се далече съм от мисълта да съветвам когото и да било :tikva:- литература много, стига да имаш желание да четеш и търсиш, въпреки че колкото и да четеш все ще останат въпроси без отговор! Много щеше да е лесно, ако за всички трудности, с които се сблъскваме има готов написан нейде отговор - животът щеше да е песен, ама няма 'как да си минал всяка роля в тоя скапан сериал :namigam:'!
P.S.Нямам отношение към чуждите кучета, дори ушите им да са тип 'мушкато' ;D- аз в къщи имам 6 чифта уши, които да разисквам на дълго и на широко ;) ;) ;)!
Публикувано: 25 September 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 26 September 2008 - 04:33 PM
[quote author=piit link=topic=11639.msg485970#msg485970 date=1222159299]
ДА КУЧЕНЦАТА СА РОДЕНИ В БГ майката е GLEN KORA S BEST BABY а таткото е Multy CH Moninski Dvorik Tornado of Love
[/quote]
piit, днес след работа, за първи път отидох да видя бебоците.Останах очарована, страхотни сладури са :wub: :wub: :wub:! Освен това, са отлично гледани и много обещаващи за бъдеща изложбена кариера,....... поне на този етап! Имат страхотни глави, много са компактни и с много масивна костна с-ма! Друго, което ми направи впечатление- много са еднотипни, а това е много добре за едно кучило! Поздравления за хубавите Ви бебета!!!
[/quote Благодаря ти Ели за хубавите думи но да не забравяме все пак кой е и таткото на тези сладки бебоци :->)
Публикувано: 26 September 2008 - 09:19 PM
Публикувано: 28 September 2008 - 07:52 AM
В клас млади(женски) бяха пет булдога.Като първите два получиха оценка отличен,а останалите мн.добър.Беше един хубав празник имаше около 70 булдога :yahoo: :yahoo: :yahoo:!