Английски булдог - говорилня
Публикувано: 28 September 2008 - 11:53 AM
Публикувано: 28 September 2008 - 12:45 PM
От 5 години участвам на клубните изложби и мога със задоволство да кажа, че с всяка година, качеството на произведените от нас кучета става все по-добро! С удоволствие ще споделя, че от няколко години имаме регистрирани нови развъдници в БРФК и МФК, които тази година за първи път показаха произведените от тях кучета, и те се класираха на едни от първите 3-ри места- това са р-к Bulldog Feeling собсвеник Иван Иванов и р-к Glen Koras собсвеник Емилия Джидрова. Моите най-сърдечни поздравления!!!
Сега за класирането, за съжаление показвах много кучета и не можах да следя класирането на всички участвали, но ще изнеса класирането на кучетата произведени от моя развъдник и на някои от другите развъдници, които съм имала възможност да отбележа в каталога си.
Клас бебе: женски
Sparkling Tuzarka 1-во място, мн. перспективно-соб: Емилия Джидрова
Мъжки:
Glen Koras Graf Grande Amore-1-во място, мн. перспективно, соб: Емилия Джидрова
Sparkling Tio Todor -2-ро място, мн.перспективно, соб: Васил Шишков
Победител при бебетата - Glen Koras Graf Grande Amore-1-во място, мн.перспективно соб: Емилия Джидрова
Клас подрастващи женски-3 кучета
Madam Harriet -1-во място, мн.перспективно, соб: Сиси Адрамитли-Гърция
Style Bullet Lovly - 2-ро място, мн. перспективно, соб: р-к Style Bullet & Streletz
Мъжки: 5 кучета
Style Bullet Lord Bull- 1-во място, мн. перспективно, соб: Николай Весев
Style Bullet Mortimer- 2-ро място, мн.перспективно, соб: Павел Георгиев
Победител в подрастващи : Madam Harriet -1-во място , соб: Сиси Адрамитли-Гърция
Клас Млади- женски: 4-ри кучета
Soul Guardian Cherries Jubilee отл.- 1-во място, JCAC , соб: Сиси Адрамитли-Гърция
Queen Anne Beneton отл.2-ро място, RJCAC. соб: Милка Станудина
Style Bullet Kiss My Girl мн. добър , соб: Радослав Матеев / кучето получи мн.добър, защото в момента беше, с конюнктивит на дясното око- това показва, колко строга беше в отсъждането съдийката от Англия! /
Мъжки: 2 кучета
Sotakal Patrik- отл. 1-во място,JCAC. соб: Е.Йоранова
Style Bullet Kobo отл. 2-ро място, RJCAC, соб: Антон Първанов
Победител и Младши клубен шампион стана: Sotakal Patrik- отл. 1-во място, JCAC, соб: Е.Йоранова
Клас междинен- женски: 6 кучета
Bulldog Feeling Alisa in Wonderland- отл. 1-во място, CAC, соб: Иван Иванов
2-ро и 3-то място не съм отбелязъла.
Style Bullet Helene of Troy отличен
Мъжки: 1 куче
Style Bullet Hummer мн.добър
Победител в интермедиа - Bulldog Feeling Alisa in Wonderland- отл. 1-во място, CAC
Клас открит женски 9 кучета
Style Bullet Candy Girl отл. 1-во място САС , соб: Иван Иванов
Style Bullet Dakota-отл. 2-ро място RCAC, соб: Е.Йорданова
Style Bullet Bony Bon- отл. 3-то място , соб: Е.Йорданова
Мъжки: 11 кучета
Kirkland Kenny Agent Arnak отл. 1-во място САС, Клубен шампион мъжки, соб: Валери Пеев
Style Bullet Dundy отл. 2-ро място RCAC , соб: Цветан Панайотов
3-то място не съм отбелязъла!
Клас шампиони: женски 3 кучета
Style Bullet & Streletz Extazy отл., САС, Клубен шампион женски, ВОВ, соб: р-к Style Bullet & Streletz
Style Bullet Demona-отл., 2-ро място, RCAC , соб: Е.Йорданова
Soul Guardian Skis the Limit- отл., 3-то място , соб: Сиси Адрамитли- Гърция
Мъжки: 5 кучета
Style Bullet Fire Boy отл., 1-во място, САС, соб: Радослав Матеев
Shilon Sterling Silver-отл., 2-ро място RCAC, соб: Сиси Адрамитли
Mavlas Marss Neron the Glorious- отл., 3-то място , соб: Е.Йорданова
Moninski Dvorik Tornado of Love-отл. 4-то място, соб: Е.Йорданова
Chubaka Conty Karakondjol- отличен, соб: Иван Кемилев
Това е, което съм запомнила и отбелязъла. Ние също имаме снимков материал, но ще го постнем по-късно.
Надявам се, ентусиазмат ни да не намалява, да работим още по-добре и по-усърдно и да вървим все по-нагоре и напред!
Честито на всички изложители и победители!!! Смятам, че постигнатите от всички ни резултати говорят красноречиво за нашата добра работа! :->) :->) :->)
Публикувано: 28 September 2008 - 01:09 PM
Приятно съм изненадан от броя на участниците. Това говори само по себе си за киноложката култура и интереса на любителите на тази порода кучета. Честито на всички участници, без оглед класирането. Както знаем понякога, то е субективно, а и това, че кучето ни не е шампион не означава, че то е по нисък клас като куче от другите. :palec:
Браво още веднъж!
#1245 Guest_LucaB_*
Публикувано: 28 September 2008 - 03:47 PM
Цитат
Тук искам да отправя специални поздрави за Еми и за невероятното бебе, което ме впечатли изключително много и което успях да нацелувам след блестящото престяване в ринга :wub:- пожелавам на този малък 'мъж' още многого победи в ринга и да надмине баща си ;), който стана 1-ви при мъжките в Клас Шампиони Style Bullet Fire Boy- а тук поздрави за Радо :drugarche:!
Нека и аз да се похваля ;D- моя милост също влезе в ринга като имах възможност да се запозная и да предсатвя Style Bullet Dundy /отл. 2-ро място RCAC , соб: Цветан Панайотов/- прекрасно куче, което имаше всички шансове да се бори за първото място, но малко с ринговото поведение е на 'Вие'- все пак неговите собственици имат желанието да се позанимаят повечко с тренировките ;) и догодина Фаро /на галено/ да претендира за титлата с пълна сила :P!
P.S. Благодарим на нашия хендлер за блестящото представяне на Кууки в ринга- както винаги двете бяха неотразими :sedni!: ;)!
Публикувано: 28 September 2008 - 03:49 PM
Браво още веднъж!"
Много точно казано! Най-точнато в оценяването на едно куче е получената от него оценка, от тук нататък, кое ще бъде първо, второ и т.н., си е чисто субективно мнение на отделният съдия! Всички знаем, че всеки съдия си има собствени предпочитания и затова трябва да се радваме, когато кучетата ни, са палучили обективната оценка, според качествата които притежават! Аз смятам, че всички изложители трябва да бъдат удовлетворени от оценките,които са получили , защото реално от всички придставили се кучета, няма оценка под мн.добър! Да получиш такива оценки от английски съдия, специалист в породата, говори много за качеството, което притежаваме!!! :->)
Още веднъж, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИЗЛОЖИТЕЛИ, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА ПОРОДАТА, ЧЕСТИТО и на ПОБЕДИТЕЛИТЕ, с пожелания да не се главозамайват от постигнатите резултати, а да обединят усилията си, за произвеждането на още по-добри и качествени кучета!!! :->)
Е, хайде, чакаме и коментара на г-н В.Пеев, човека който е най-дълго и най-вътре в тази порода и наблюдава нейното развитие от началото на появяването й в БГ, до вчерашната изложба!!! ;)
Публикувано: 28 September 2008 - 04:16 PM
Благодаря на Мила за нейното включване в представянето на това куче.Мила определено има имаш нюх и подход в хендлерството, контакта и подхода с кучетата, защото за толкова кратко време, ти успя да увладееш този подвижен "пумпал" :rolleyes: и да го покажеш възможно най-добре!!! Преди теб, аз се пробвах, но не успях да се справя :blink: Браво на теб! :blink: Убедена съм, че без твоята помощ, Фаро нямаше да стигне до второто място :->)
Публикувано: 28 September 2008 - 09:43 PM
Видях мойта любимка Бони :wub:
Имам си и още една :P Style Bullet Demona-отл., 2-ро място, RCAC , соб: Е.Йорданова :->)
Слабостта ми Куки се представи перфектно в ринга-това са моите скромни наблюдения. :wub:
Бебоците бяха страхотни-браво на Еми за постигнатите резултати(знам какъв труд ти е коствало всичко това) :wub:
Няма да пропусна и следващата изложба,защото и този път успяхте да ме заредите с много положителна енергия. :yahoo:
Поздравления за младите развъдчици и за високото ниво,което всички показахте.
Айде давайте снимки да гледаме.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 29 September 2008 - 09:26 AM
Цитат
Имам си и още една :P Style Bullet Demona-отл., 2-ро място, RCAC , соб: Е.Йорданова :->)
Слабостта ми Куки се представи перфектно в ринга-това са моите скромни наблюдения. :wub:
Бебоците бяха страхотни-браво на Еми за постигнатите резултати(знам какъв труд ти е коствало всичко това) :wub:
Няма да пропусна и следващата изложба,защото и този път успяхте да ме заредите с много положителна енергия. :yahoo:
Благодаря на bonboni, че ни удостои със своето присъствие и за отличното представяне на Кууки в ринга!!! :->) Както казах, хендлерството на всички ни беше под всякаква критика, 99% не можаха да покажат добре своите кучета, но...... Бони не беше сред тях! Тя представи Кууки перфектно! :->) Един въпрос, колко вземаш за обучение, за ринг поведение ;) ;D
Казваш, че освен Бони си имаш и още една любимка Style Bullet Demona, която е с почти същият цвят- жълт, като Бони, явно си падаш по блондинки ;D
Благодаря ти Бони, за хубавите думи и отзиви за нашата изложба, чуствай се винаги поканена! :wub:
Публикувано: 29 September 2008 - 01:34 PM
Публикувано: 29 September 2008 - 05:25 PM
Цитат
Цитат
Благодаря на bonboni, че ни удостои със своето присъствие и за отличното представяне на Кууки в ринга!!! :->) Както казах, хендлерството на всички ни беше под всякаква критика, 99% не можаха да покажат добре своите кучета, но...... Бони не беше сред тях! Тя представи Кууки перфектно! :->) Един въпрос, колко вземаш за обучение, за ринг поведение ;) ;D
Казваш, че освен Бони си имаш и още една любимка Style Bullet Demona, която е с почти същият цвят- жълт, като Бони, явно си падаш по блондинки ;D
Благодаря ти Бони, за хубавите думи и отзиви за нашата изложба, чуствай се винаги поканена! :wub:
Все още имам много да уча,но удоволствието е огромно сред тези шишковци и благодаря за поканата ще се възползвам с пълна сила :wub:
Продължавай моляте да призвеждаш такива блондинки-радост за очите са ми :wub: ,не е тайна,че русото ми е слабост ;D

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 29 September 2008 - 06:07 PM
Ей,всички вие с фотоапаратите,пускайте снимки бре :angry:... ;)!
Публикувано: 29 September 2008 - 07:35 PM
Queen Anne Beneton отл.2-ро място, RJCAC. соб: Милка Станудина

:->) :->) :->)
Публикувано: 29 September 2008 - 07:48 PM

:->)

:->)
#1257 Guest_LucaB_*
Публикувано: 30 September 2008 - 10:26 AM
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=18860.0;attach=185718;image
Photo by Huskypower
Публикувано: 30 September 2008 - 05:58 PM
Публикувано: 30 September 2008 - 07:05 PM
Ние по това време се забавлявахме на едни други изложби с китайчовците, но и там не липсваха булдоци "за цвят" :blink:
Публикувано: 30 September 2008 - 07:09 PM
И как минаха изложбите :blink:?Маалко снимки "за цвят" ;D ;D ;D...