Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#2401 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 June 2009 - 01:37 PM

Поздрави и от нас , браво на всички участници в изложбите, много бебоци бе :af_089: , това е супер а Бамби като я гледам каква е станала , направо ми иде да запаля мотора и да тръгвам за Велинград да я намачкам :gb_023:

#2402 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 17 June 2009 - 03:27 PM

Показване на мнениетоZaq, в Jun 17 2009, 11:37 AM, написа:

Поздрави и от нас , браво на всички участници в изложбите, много бебоци бе :af_089: , това е супер а Бамби като я гледам каква е станала , направо ми иде да запаля мотора и да тръгвам за Велинград да я намачкам :gb_023:

....a-a-a, да не би и Вие да 'ядете' булдоци :ac_007: , ако Не- палете мотора и Ви чакаме :vd_047: ! И една забележка- приемаме гости само с кучешки бисквити :wg_053: !
И вземете пуснете някоя снимка на Бъч :smile: ! :mc_004:

#2403 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 03:51 PM

....a-a-a, да не би и Вие да 'ядете' булдоци :ac_007: , ако Не- палете мотора и Ви чакаме :vd_047: ! И една забележка- приемаме гости само с кучешки бисквити :wg_053: !

[/quote]

Ще дойдем с цял чувал бисквити, но лошото е че август е далеч, чак тогава ще ви навестим...
А за снимките ще си изтъпя критиката, но какви снимки да пратя като те постоянно спят летен сън под климатика на хладно, а ще трябва да си купя и фотоапарат с по-голям обектив, че този май скоро няма да може да го хване :ab_041:

#2404 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 07:56 AM

Показване на мнениетоZaq, в Jun 17 2009, 02:51 PM, написа:

Ще дойдем с цял чувал бисквити, но лошото е че август е далеч, чак тогава ще ви навестим...

.....eeeee и к'ва стана тя се'a, аз си дадох заявката първа :za_127: ,....а Zaq се уреди преди мен...., отвя ме като бръмбар сламка :ac_007: :ac_007: ...това е то: младост- бързи, смели, сръчни :ae_085: :ac_007:

#2405 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 08:06 AM

Цитат

.....eeeee и к'ва стана тя се'a, аз си дадох заявката първа za_127.gif ,....а Zaq се уреди преди мен...., отвя ме като бръмбар сламка ac_007.gif ac_007.gif ...това е то: младост- бързи, смели, сръчни ae_085.gif ac_007.gif

Чак се почувствах неудобно...... но имам идея :zz_205: , да я накажем двете заедно :md_064:

#2406 Потребителят е офлайн   kosetolevska Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 June 2009 - 08:39 AM

едно бързо въпросче-до каква възраст се дава калций при условие че плюска royal canin??

#2407 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 08:47 AM

Показване на мнениетоZaq, в Jun 18 2009, 07:06 AM, написа:

Цитат

.....eeeee и к'ва стана тя се'a, аз си дадох заявката първа za_127.gif ,....а Zaq се уреди преди мен...., отвя ме като бръмбар сламка ac_007.gif ac_007.gif ...това е то: младост- бързи, смели, сръчни ae_085.gif ac_007.gif

Чак се почувствах неудобно...... но имам идея :zz_205: , да я накажем двете заедно :md_064:

...аз съм ЗА ... :md_064: :ft_159: ...пък и bulldogman ми е обещал бутилка червено вино..., вярно отдавна беше- студено още, но сега в тези жеги ще се наложи да смени бутилката с "УЗО"- под дебела сянка :fd_094: :ft_159: , а за чувала с бисквитките, ще се включа и аз :biggrin:

#2408 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 08:53 AM

Показване на мнениетоkosetolevska, в Jun 18 2009, 06:39 AM, написа:

едно бързо въпросче-до каква възраст се дава калций при условие че плюска royal canin??

трудно ми е да отговоря без да съм видяла кучето! аз също храня с royal canin, но калций давам само при нужда, наблюдавам кучето, ако видя, че отпуска лапите, тогава включвам калций!

#2409 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 18 June 2009 - 09:23 AM

Показване на мнениетоStyleBullet, в Jun 18 2009, 07:47 AM, написа:

Показване на мнениетоZaq, в Jun 18 2009, 07:06 AM, написа:

Цитат

...аз съм ЗА ... :md_064: :ft_159: ...пък и bulldogman ми е обещал бутилка червено вино..., вярно отдавна беше- студено още, но сега в тези жеги ще се наложи да смени бутилката с "УЗО"- под дебела сянка :fd_094: :ft_159: , а за чувала с бисквитките, ще се включа и аз :biggrin:

...щом е за УЗО-то съм първа :zz_223: - отказ никога няма да чукна! Във Велинград сенки дебели да искате; УЗО-то е от bulldogmеn, че много му се насъбра, пък и само до 10 дни ще има нов повод за почерпка :me_065:; и не забравяйте бисквитите :ac_007: !

Цитат

kosetolevska

...бързо отговорче: преди да даваш калций направи изследване дали кучо се нуждае от него!

#2410 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 10:17 AM

Показване на мнениетоLucaB, в Jun 18 2009, 07:23 AM, написа:

...щом е за УЗО-то съм първа :zz_223: - отказ никога няма да чукна! Във Велинград сенки дебели да искате; УЗО-то е от bulldogmеn, че много му се насъбра, пък и само до 10 дни ще има нов повод за почерпка : me_065:; и не забравяйте бисквитите :ac_007: !

:af_089: :af_089: :af_089: :be_107: :be_107: :be_107: ....ако е за това, за което си мисля :wa_048: ... , започвам малко да ревнувам.... :bm_008: , но не мога да не съм съпричастна с такава радост :ba_025: :beer:

#2411 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 18 June 2009 - 12:09 PM

:be_107: хех то във Варна още се пече чевермето с виното и ракията :mg_062: ама а дано един ден успеем да го изядем и изпием :ba_025:

#2412 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 02:27 PM

:af_089: Ами значи се разбрахме , ние се събираме на купон а bulldogmen да му мисли как ще ни утоли жаждата :ac_007: :fd_094:

#2413 Потребителят е офлайн   Cherna Princesa Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Разходки по Родопите !!!
Публикувано: 18 June 2009 - 05:18 PM

Iskam da se opla4a ot otno6enieto na edna ot u4astni4kite vav foruma. Stava vapros za bellisima tia osven da pliue horata naistina koito se zanimavat i usavar6enstvat porodata drugo nemoje da napravi. Az li4no ostanah ot neq jestoko izlagana iskah da si vzema ku4e ot istinski razvadnik (STYLEBULLET) no tq ne spria da pliue istinskia razvadnik i mi probuta edin nein pomiar koito umrq na vtorata sedmica taka 4e hora ako iskate bulldog samo da ne e ot random alure tova ne e razvadnik a 4ista izmama.
User's Signature

Луди селянки......писна ми от вас!!!

#2414 Потребителят е офлайн   bellissima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 05:36 PM

Георги, 1во пиши на кирилица пък после си говори лъжите - това, че имаш лични проблеми с мен не означава, че трябва да ги пренасяш тук, защото освен черното ти неродословно кученце никак не си се засилил да взимаш ново - пък и да си вземеш пожелавам ти да е от Style Bullet, защото аз за нищо на света не бих оставила в ръцете ти мое куче
И драги - лесно доказуемо е, че ти нямаш мое куче - ако беше така щеше да имаш документ, с който да го докажеш.
И слава богу всички произведени от мен кучета са живи и здрави и дори се радват и на потомство...така че айде да не превръщаме форума в лични драми - достатъчно е, че ме тормозиш на скайпа. Тук надали ще зарадваш някой с лъжите си освен себе си.

#2415 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 05:38 PM

Хей някой от вас ще ходи ли в Бургас на 22.06.09г за специализираната изложба на 2-ра породна група...
И знаете ли кой ще съди??????????????

#2416 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 06:45 PM

Показване на мнениетоZaq, в Jun 18 2009, 04:38 PM, написа:

Хей някой от вас ще ходи ли в Бургас на 22.06.09г за специализираната изложба на 2-ра породна група...
И знаете ли кой ще съди??????????????

за съжаление ние няма да можем да посетим тези изложби :sad:
...тази година, нещо хич не можем да се организираме...все работа и работа и време не остава :cc_012: ....., ако обаче ти ходиш, моля те, купи си по-бързичко новият фотоапарат, та поне със снимки да ни зарадваш :zz_229: :mc_004:
хм...,като гледам, то време не е останало, а още не е изнесен съдийският състав за специалката на 2-ра породна група на 22.06 ...... :zz_187:

#2417 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2009 - 09:53 PM

Ами какво да кажа...България!
Ако не са Асеновградските съдии ще сме там :ab_041:

#2418 Потребителят е офлайн   Cherna Princesa Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Разходки по Родопите !!!
Публикувано: 18 June 2009 - 11:25 PM

Първо драга моя не съм Георги а се казвам ЕЛИЦА. Oт скоро съм с Георги и ще те помоля повече да не ни досаждаш.
User's Signature

Луди селянки......писна ми от вас!!!

#2419 Потребителят е офлайн   Zaq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 12:39 AM

Показване на мнениетоCherna Princesa, в Jun 18 2009, 09:25 PM, написа:

Първо драга моя не съм някав Георги а се казвам ЕЛИЦА. Второ откакто оплешивя (отзад на темето) май и акъла си отиде та не помниш на кой си продавала. Трето разбрах че си абортирала на скоро и ще останеш ялова но това ти се връща за всички помиари с които си излъгала хората така че ако имаш малко доблест признай си какви ги вършиш и си помисли как скоро ще се показваш с плешивата картуна, която явно е много празна.

Не мога да повярвам че прочитам нещо подобно :ud_009:
Това е непристойно и модератора не трябва да го позволява :ea_103:

#2420 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2009 - 07:54 AM

Цитат

Цитат(Cherna Princesa @ Jun 18 2009, 09:25 PM)
Първо драга моя не съм някав Георги а се казвам ЕЛИЦА. Второ откакто оплешивя (отзад на темето) май и акъла си отиде та не помниш на кой си продавала. Трето разбрах че си абортирала на скоро и ще останеш ялова, но това ти се връща за всички помиари с които си излъгала хората така че ако имаш малко доблест признай си какви ги вършиш и си помисли как скоро ще се показваш с плешивата картуна, която явно е много празна.

Така не бива, грозно е! Този форум е за породата английски булдог и нека се придържаме към него, а не да го използваме за трибуна, за разчистване на лични сметки! Cherna Princesa, сигурно сте огорчена от нещо, но не мисля, че това е правилният начин да изразите огорчението си! Това, което изнасяте пред всички са много лични неща, никой не е застрахован от каквото и да е било!!! Трябва да бъдем хора, трябва да се държим цивилизовано, затова ни е дадена втора сигнална система, нека първо да помислим, а след това да пишем! Може би ще се повторя за пореден път, но нека не забравяме, че живота е кратък, кому е нужно да си причиняваме болка....

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни