Dog.bg Форуми : Английски булдог - говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (147 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Английски булдог - говорилня

#2521 Потребителят е офлайн   Candle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 August 2009 - 10:44 AM

Моля ви все пак за мнение кои с какви гранули храни булдогчовците си..аз гледам да не се скръндзам за храната, важно е да е здрав нали..пък и аз си позволявам да му даван гранулите с мляко или консерва, понякога му давам месо но не като основна храна..за разнообразие..а няма апетит от поне месец и повече хапва малко или му давам в устата..ужас..понеже му свърши храната за булдози която явно не харесва се чудя с какво да я сменя...мерси предварително

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2522 Потребителят е офлайн   bente Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002295794598

Публикувано: 18 August 2009 - 01:08 PM

Мерси,Persona Grata.
Сега имам 5 женски ,но едната ще я махам и мисля да вземам други две,а другата която чакам е фокси браун .
Има нейни снимки във форума.Таткото е рембомбори тричет,които в момента е едно от наи актуалните кучета в испания.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#2523 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 02:38 PM

Рембомбори Тричет- това на снимките той ли е? Много ми харесва това куче ba_025.gif Моля те, пусни снимка и на майката, не знам къде да я търся по форума..., ако не те затруднявам разбира се blush.gif bente, а ти сайт имаш ли? Ще ми е интересно да ти видя всички кучета wb_052.gif

#2524 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 02:46 PM

...даааааа, той е! Сега влязох в сайта на Рембомбори и го разгледах. Браво, много хубаво куче! Моля те, покажи ми бъдещата майка и нейното родословие!

#2525 Потребителят е офлайн   bente Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 03:04 PM

сайт нямам,не ми е нужен толкова тук,а и не съм стигнал такова ниво за сайт,предвид развъдниците тук.

ето снимки на фокса с ремб. флеим и родословието и.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени файлове

#2526 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 06:40 PM

Много ти благодаря ba_025.gif Сега ще чакаме бебетата! Какво ти е мнението за развъдник "La Chata", разглеждах го, но нещо не мога да добия точна представа.... Кучетата на Rembombory обаче ме кефят, като екстериор..., а и много добри движения имат!

#2527 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 18 August 2009 - 08:06 PM

Пак ме преебаха за Булдог eg_033.gif Мани бегай

#2528 Потребителят е офлайн   bente Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 09:16 PM

StyleBullet,без да искаш набута болната тема.Значи тук развъдниците са на два лагера La Chata и Rembombory и съответно другите от едната страна и от другата.
И постоянно си мерят ония работи.
La Chata има по голяма слава,която е предобита не толкова с добри кучета ,а с реклама и съдии.
Rembombory е тип ,които си гледа кучетата ходи по изложби и каквото стане,неще да се занимава с тея работи.
на последната монографика тричет трябваше да стане шампион на испания на 14 месеца и направиха всичко възможно да го стопират.от La Chata докара сотакал кими за това и съдията, тая жената на окобо също му е позната,а и самите англичани спират такива кучета,защото испанците ги подбиват много с цената.
тричет ако беше да стане шампион на 14 м. ще глътне много клиенти .
La Chata не е изкарвал добро куче от 2,3г.всички ги взема от други развъдници да пази някакво ниво.
славата я има от меривените ,които е имал преди и на 1,2,3 генерация е изкарвал добри кучета ,но след това нищо.
Rembombory почти всички мъжки кучета са негови и сега е в голям подем .

За похотката на Rembombory имаш око, именно с това са му известни кучетата,както и със задните крака.

#2529 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2009 - 10:10 PM

Ето това е отговор ba_025.gif Много внимателно те попитах за La Chata /не исках да обидя никой/, защото много подробно му разгледах кучетата, но нещо не останах очарована от екстериора им, според мен са и с доста лека костна с-ма! Докато кучетата на Rembombory, са много компактни, с много добра костна система, много красиви глави и наистина движението на неговите кучета е отлично, точно както го описват по книжките! Моите най- сърдечни поздравления към този развъдчик! Sotakal Kimi, съм го виждала на живо на европейското в Будапеща. Аз лично много го харесах тогава. Той се състезаваше в клас млади и мисля, че се класира на 3-то място. Сега, след като е порастнал, сигурно е станал още по-хубав!
bente, много се радвам, че имаме сходни вижданията, отностно качествата на булдога ba_025.gif и намираме общ език wb_052.gif . Ще се радвам, да се запозная и със собственика на развъдник Rembombory, защото аз определено му симпатизирам за неговата работа! Ще ходите ли на световното в Братислава?

#2530 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2009 - 08:36 AM

Ако на някой му се роди кученце което не харесвате - заради дефект или др. и го подарявате - пишете ме !!!

#2531 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2009 - 06:56 PM

Някой дава ли мъжки Булдог да е по-млад - да го отглеждам А вие да си го вземата за заплождане на женските ? r_181.gif smile.gif

#2532 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 August 2009 - 07:37 PM

До : Embo -Момченце, не си взимай куче щом родителите ти не са съгласни ea_103.gif Преди много години един познат ми подари доберманка,седя вкъщи 3 месеца докато не ме приеха студентка .Нали се сещаш ,че на квартира не ти позволяват домашен лябимец ea_103.gif Като се прибрах вкъщи през викенда-кучето го нямше,майка каза ,че е умряло-но здраво-право куче не повярвах че е умряло-тя постоянно ми повтаряше че имало едно момче...много го искало....И така до ден днешен се съмнявам ,че го е подарила на някой dh_188.gif А това за ветеринаря и моя съсед беше ветеринар ,но лекарствата и операциите не са безплатни-нали. Та така ,моя съвет е-вземи си куче когато станеш самостоятелен,когато си напълно сигурен че ще можеш да се грижеш за него,а не да се надяваш на познати и родителите си mg_062.gif Представи си ,че тоя вашия познат ветеринар го няма ( нещо ме се е случило или просто го няма в града ) какво ще направиш ? Вземане на куче е сериозна отговорност-трябва да си предвидил всичко dog.gif
User's Signature

Качена снимка

#2533 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2009 - 07:47 PM

Цитат(minkmink @ Aug 19 2009, 08:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
До : Embo -Момченце, не си взимай куче щом родителите ти не са съгласни ea_103.gif Преди много години един познат ми подари доберманка,седя вкъщи 3 месеца докато не ме приеха студентка .Нали се сещаш ,че на квартира не ти позволяват домашен лябимец ea_103.gif Като се прибрах вкъщи през викенда-кучето го нямше,майка каза ,че е умряло-но здраво-право куче не повярвах че е умряло-тя постоянно ми повтаряше че имало едно момче...много го искало....И така до ден днешен се съмнявам ,че го е подарила на някой dh_188.gif А това за ветеринаря и моя съсед беше ветеринар ,но лекарствата и операциите не са безплатни-нали. Та така ,моя съвет е-вземи си куче когато станеш самостоятелен,когато си напълно сигурен че ще можеш да се грижеш за него,а не да се надяваш на познати и родителите си mg_062.gif Представи си ,че тоя вашия познат ветеринар го няма ( нещо ме се е случило или просто го няма в града ) какво ще направиш ? Вземане на куче е сериозна отговорност-трябва да си предвидил всичко dog.gif

Те са съгласне но казват че 1000 лева и нагоре са много за куче и затова Разпитвам по толкова унизитилин начин ! Ако имах пари да съм си купил - но са Скръндзи и не дават кинти за куче - само ако някой ми подари можело да взема !

#2534 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 August 2009 - 07:50 PM

да допълня - Сигурен съм в това което искам и мога да се грижа за него - Майка ми даже е по навита от мене да си намеря но като искам пари ме отрязват !

#2535 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 19 August 2009 - 09:02 PM

Поне спри да пишеш през 10 минути.Никои няма да ти подари такова куче!
Като искаш без пари си осинови от някои приют!

#2536 Потребителят е офлайн   cccp_box Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 August 2009 - 05:55 PM

Предварително се извинявам ако съм нарушил някое правило от точките но съм нов незнам има ли пусната такава тема . Въпросат ми е следниа някои който наистина разбира да ми разясни повече за покупката на такова куче ако го купя от пазар,човек и е без родослови значи ли че е ''помяр'' така да го кажем.Цените са по ниски значи трябва да се одразява в качеството на самото куче и направо да отидем кум главниа въпрос заслужава ли си? Благодаря предварително.

#2537 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2009 - 06:09 PM

Цените се завишават ако Родителите са шампиони и са от клубове ! От пазара може Помяр да си намериш а може чистокръвно да си намериш защото незнаеш от каде е откраднато !

#2538 Потребителят е офлайн   Embo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 August 2009 - 06:10 PM

а ти от кой град си че има пазар с Английски Булдог ?

#2539 Потребителят е офлайн   cccp_box Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 August 2009 - 06:11 PM

Цитат(Embo @ Aug 21 2009, 05:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>

София

#2540 Потребителят е офлайн   cccp_box Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 August 2009 - 06:18 PM

Цитат(cccp_box @ Aug 21 2009, 04:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Embo @ Aug 21 2009, 05:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>

София

аз питам информативно но знам че на бул. мадрит одзат нали има пазар мисля да обикалям и искам да знам повече за тези неща

• (147 Страници) +
  • « Първа
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни