Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#361 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 November 2011 - 11:01 PM

Показване на мнениетоlidiya, в 15 November 2011 - 08:17 PM, написа:

Показване на мнениетоAssassinrott, в 15 November 2011 - 05:36 PM, написа:

Колко е предвидим К.Литов,в предаването на Маргарита Михнева обявих,че ще ми спрат съдийските права и хоп - готово.К.Литов познавате ме много добре,ще ви гоня докато дишате,но ще си получите заслуженото.За финансови измами,пране на пари и др.скоро време ще ви видим в затвора.

Е защо да не ти ги спрат бе Жоро? Ти проглуши ушите и на глухите, че не желаеш да съдиш в България, тебе все са ти малко парите и пиенето на аванта, и не ти стигнаха свалките с изложителки и ти им обещаваше титли за една нощ в леглото ти. Супер положителен имидж създаваше в ринга и като съдия на БРФК.
Иначе си един от малцината съдии, които се яваваше за съдене в повечето случай в подобаващо облекло и си от малцината съдии, които наистина знаят стандарта на породите за които са добили права да съдият, но поведението ти извън ринга, безпаметнето ти напиване по изложбите извън София, свалкити и вечното ти перчене без покритие, е всяко нещо си има граници.
И тая детска твоя мечта да оглавиш на всяка цена Федерацията и ти "да лапаш, стига другите" си има граници. Всичките интрижки във Федерацията ти ги създаде с лакомия за власт, управление и пари и подведе много вътре във Федерацията и хора извън нея, които хич не знаят за какво иде реч.
Хайде давай заплашвай ме пак какво ще ми се случи ако не гласувам против Камен Литов, и на детето ми какво ще му се случи и на всичките дето са ми близки. От както ти влезе в главата да си следващия "Наполеон и то в българската кинология" спирка нямаш. Превертя тотално.
Можеш да продължиш да ме заплашваш с VTA.
Остана без съдииска права напълно заслужено, уронваш името на организацията, която ти ги е дала. Сега е ред и безработен да станеш, защото след заплахите, които отправи към толкова много хора използвайки името на една фирма, която е извън "мутренските години", а ти се опитваш да насъдиш общественно мнение, че още е в 1995 г, със сигурност собствениците й няма да те търпят и ще те изритат.
Ела пак на изложба с кварталните пубертетчета и пак се афиширай, че си един от собствениците на VTA.
"Много са очаровени" собствениците на VTA от имиджа, който им създава един от многото им служители.

Лидке верно си куха лейка - Камен Литов не е федерацията :db_046: И ако беше чела внимателно темата вместо да надигаш чашката щеше да си разбрала, че Жоро не желае да оглавява федерацията, ако пък го познаваше по добре щеше да знаеш, че не пие :mg_062: и ти отде знаеш тези факти, като не си стъпвала на нито една изложба?

Наздраве

П.С Към този дето ще ми плаща - чакам си хонорара, крайно време е да ми плати!

#362 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 11:01 PM

...

#363 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 11:32 PM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 15 November 2011 - 08:25 PM, написа:

Нямам намерение да споря с празен градинарски съд за поливане ( куха лейка ) -Лидке.Интерестно ми е кога някой ме е видял пиян.Кога съм имал куче Берта,и в Сириус - Евгени.
наздраве

На мен не ми се обеснявай. Има пред кого да се обесняваш, чието име използаш, да заплашваш, да се афишираш от тяхно име, да уронваш и накърняваш абсолютно легалния им бизнес, да ги набеждаваш, че са "мутри", а не честни бизнесмени и редовни данъкоплатци, много се съмнявам дали въобще ще имаш възможност да се обясняваш. Нали знаеш там как е с обесненията и да предивяваш претенции, за нещо дето нямаш право?!
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАПЛАШВА И ДА МИ КАЗВА, КОЕ КАК ДА ПРАВЯ, А ПЪК ОНЗИ КОЙТО ЗАПЛАШВА ДЕТЕТО МИ Е "МИНАЛО СВЪРШЕНО, ЗАВЪРШЕНО". Твойте шефове ще се запознаят с онзи, които използва тяхното име на ОС на БРФК. Приготви си речта.
От алчност направи най-голямата си грешка в живота, ни Федерация, ни Камен, ни Атоанета, ни Кинология са ти виновни. Забръка каша, сътвори простотии невероятни, само за да се налапаш, плащай си за грешките. Твоите грешки ти ще си ги плащаш. Цялата тая помия в тази тема е твое творение и на Любомир Попантонов и на вашите платени клакьори. Да ви е честито МУЛТИ ШАМПИОНИ СТАНАХТЕ И ЩЕ СИ ГО ПЛАТИТЕ ТОЗИ "СЕРТЕФИКАТ" И ТИ И ЛЮБО И ПЛАТЕНИТЕ ВИ КЛАКЬОРИ и няма нищо общо с Федерацията и с кинологията. Дори няма нищо общо с това, че се опитвахте да ме заплашвате как да гласувам на ОС на БРФК. Няма нищо общо и с кинологията просто и Георги Ефтимов и Любомир Попантонов си имат лични сметки за уреждане, които нищо общо нямат с кучета и с кинология.
Но този път се заядаходоха с не когото трябва, аз обичам кучетата повече от двукраките идиоти с детски амбиции Качена снимка , а и за тяхно съжаление техните шефове са мои най-добри приятели още от началото на 90-те, и няма да позволя да се хвърля кал върху приятелите ми от техни служители на ниво -1. А най-голямата им грешката, която няма как да платят е, че заплашха детото ми.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#364 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 11:38 PM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 15 November 2011 - 09:01 PM, написа:

Колко е предвидим К.Литов,в предаването на Маргарита Михнева обявих,че ще ми спрат съдийските права и хоп - готово.К.Литов познавате ме много добре,ще ви гоня докато дишате,но ще си получите заслуженото.За финансови измами,пране на пари и др.скоро време ще ви видим в затвора.

Е защо да не ти ги спрат бе Жоро? Ти проглуши ушите и на глухите, че не желаеш да съдиш в България, тебе все са ти малко парите и пиенето на аванта, и не ти стигнаха свалките с изложителки и ти им обещаваше титли за една нощ в леглото ти. Супер положителен имидж създаваше в ринга и като съдия на БРФК.
Иначе си един от малцината съдии, които се яваваше за съдене в повечето случай в подобаващо облекло и си от малцината съдии, които наистина знаят стандарта на породите за които са добили права да съдият, но поведението ти извън ринга, безпаметнето ти напиване по изложбите извън София, свалкити и вечното ти перчене без покритие, е всяко нещо си има граници.
И тая детска твоя мечта да оглавиш на всяка цена Федерацията и ти "да лапаш, стига другите" си има граници. Всичките интрижки във Федерацията ти ги създаде с лакомия за власт, управление и пари и подведе много вътре във Федерацията и хора извън нея, които хич не знаят за какво иде реч.
Хайде давай заплашвай ме пак какво ще ми се случи ако не гласувам против Камен Литов, и на детето ми какво ще му се случи и на всичките дето са ми близки. От както ти влезе в главата да си следващия "Наполеон и то в българската кинология" спирка нямаш. Превертя тотално.
Остана без съдииска права напълно заслужено, уронваш името на организацията, която ти ги е дала. Сега е ред и безработен да станеш, защото след заплахите, които отправи към толкова много хора използвайки името на една фирма, която е извън "мутренските години", а ти се опитваш да насъдиш общественно мнение, че още е в 1995 г, със сигурност собствениците й няма да те търпят и ще те изритат.
Ела пак на изложба с кварталните пубертетчета и пак се афиширай, че си един от собствениците на VTA.
"Много са очаровени" собствениците на VTA от имиджа, който им създава един от многото им служители.

Лидке верно си куха лейка - Камен Литов не е федерацията Качена снимка И ако беше чела внимателно темата вместо да надигаш чашката щеше да си разбрала, че Жоро не желае да оглавява федерацията, ако пък го познаваше по добре щеше да знаеш, че не пие Качена снимка и ти отде знаеш тези факти, като не си стъпвала на нито една изложба?

Наздраве

Първо ти приличаш на пълен идиот, защото лично Жоро ми го е заявявал и второ аз съм го виждала на изложби, особено на онези в Шкорпиловци, само тази година я пропуснах. Извини ме, но ти ми приличаш на пълен идот-олигофрен, дето ама хич хал хабер си няма от изложби, ама само поръчкови постовме пуска. Аз не съм пропуснала нито европейско, нито световно от 2006 г. Ама какво чакаш, този дето ти диктува какво да писателстваш да знае аз къде и кога съм била?
Не сте дорасли да знаете аз къде, какво и как правя не само в кинологията, драги ми Смехурковци, а не ви е работа ни за мен, ни за когото и да е. Моя живот не е кинологията, това е моята страст, имам си бизнес имам си социални контакти, имам си приятелски кръг в който никой няма куче, но са мои истински приятели и приемат моята страст без да я разбират и винаги са насреща за помощ, въпреки, че не понасят кучета или ги е страх, но е важен приятелския повик и въобще, живота не ми се върти кой какво и как в кинологията и всичките клюкарски простотии. Дай Боже в скоро време някаква извънземна сила да изчисти идиотите сред нас.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#365 Потребителят е офлайн   randol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 11:51 PM

Лидия , опитите Ви да избутвате темата с дълги и безмислени постове доказва само едно, че олицетворявате онази стара приказка за КРАСТАВИЦАТА :

#366 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2011 - 11:55 PM

Цитат

Дай Боже в скоро време някаква извън земна сила да изчисти идиотите сред нас.

Сакън Лидке недей, щото трябва да почне от теб, ще останем без теб и после няма да има кой да ни весели :re_037:

#367 Guest_tornado_2011_*

• Група: Гости

Публикувано: 16 November 2011 - 12:00 AM

Показване на мнениетоlidiya, в 15 November 2011 - 11:38 PM, написа:

Показване на мнениетоКАСТРО, в 15 November 2011 - 09:01 PM, написа:

Лидке верно си куха лейка - Камен Литов не е федерацията Качена снимка И ако беше чела внимателно темата вместо да надигаш чашката щеше да си разбрала, че Жоро не желае да оглавява федерацията, ако пък го познаваше по добре щеше да знаеш, че не пие Качена снимка и ти отде знаеш тези факти, като не си стъпвала на нито една изложба?

Наздраве

Първо ти приличаш на пълен идиот, защото лично Жоро ми го е заявявал и второ аз съм го виждала на изложби, особено на онези в Шкорпиловци, само тази година я пропуснах. Извини ме, но ти ми приличаш на пълен идот-олигофрен, дето ама хич хал хабер си няма от изложби, ама само поръчкови постовме пуска.Аз не съм пропуснала нито европейско, нито световно от 2006 г. Ама какво чакаш, този дето ти диктува какво да писателстваш да знае аз къде и кога съм била?
Не сте дорасли да знаете аз къде, какво и как правя не само в кинологията, драги ми Смехурковци, а не ви е работа ни за мен, ни за когото и да е. Моя живот не е кинологията, това е моята страст, имам си бизнес имам си социални контакти, имам си приятелски кръг в който никой няма куче, но са мои истински приятели и приемат моята страст без да я разбират и винаги са насреща за помощ, въпреки, че не понасят кучета или ги е страх, но е важен приятелския повик и въобще, живота не ми се върти кой какво и как в кинологията и всичките клюкарски простотии. Дай Боже в скоро време някаква извънземна сила да изчисти идиотите сред нас.

госпожице Пенкова защо не пишете от вашия профил?

#368 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 16 November 2011 - 12:00 AM

Моля модератор да преименува темата в "Монолог на lidiya" Качена снимка Аз заставам твърдо зад хората, които искат да свалят търбуха Камен Литов от диктатурата му. И БРФК трябва да се управлява на мандатен принцип - 2,3 години и айде чао, следващия. Каква е тази диктатура моля? Ми да отнеме първо съдийските права на Антоанета, дето бие изложители? Или да й замрази дейността на развъдника й за известно време, задето развъжда кучета с тежка форма на дисплазия и фалшифицира родословия? Майната му на властта и парите, къде е морала? Къде е достойнството и любовта към кучетата?! Значи Антоанета можа да евтаназира Atina for Angel's staff, куче мулти и интер шампион, прекрасно животно, родило купчина хубави качествени кучета, и накрая пътя на това куче да завърши на бунището! Грях на душата да ти е Антоането и дано Господ те накаже!

А вие, Лидия не съдете хората, без да знаете мотивите и причините на отношенията им. И не се въвличайте сама в битките, защото може да пострадате неволно в боя. Нищо няма да спечелите, като пазите гърба на дебелия търбух, на който пожелавам скоро да сере в кофа в затвора.

За похвали и оплаквания от мен: Весела Видева, Бургас

#369 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:03 AM

Показване на мнениетоrandol, в 15 November 2011 - 09:51 PM, написа:

Лидия , опитите Ви да избутвате смисъла на темата с дълги и безмислени постове доказва само едно, че олицетворявате онази стара приказка за КРАСТАВИЦАТА :

А какав е смисъла на темата?
Някой да даде точни, контректни предложения на база световен опит?
Само махленски кой колко гаден бил, защото наебал на тоя или оня половинката.
Нищо киноложко.
Някакви бегли постове от разни закупили си кучета от незнайно къде и как може веднага да не им се даде някаква титла, защото те били дали еди какви си пари?
Само простотии, нищо градивно. Е не може всеки джукел ей тъй на да стане № 1.
Тарикат мъж не писка.
А лиглите да си му мислят супер "мачовците" дето са ги мамили
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#370 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:05 AM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 13 November 2011 - 05:00 PM, написа:

Чия е БРФК?! Днес се случи една случка на изложбите ЦАЦИБи в София която отговаря ясно и еднозначно на този въпрос!

Момиченцето от този репортаж http://hotarena.net/...edofil-idl-1106 се записва за изложбите, но след определено време парите са и върнати от секретариата с думите: Ти имаш проблем с нас за това не можеш да се явиш на изложбите!

Има и други случай на заплахи за хора които имат с тях "проблеми", че нямало да им се позволи да направят развъдник и други подобни!

Та досега някой, ако все още се чуди чия е федерацията - вече да не се чуди!

Качена снимка

Това е грозната, срамна действителност!

Извинете, че се намесвам...за малко съм и искам КАСТРО да ми отговори...само ако му е удобно и не е п... вече
Онова момиченце там от репортажа, не беше ли същото, което едно от кучетата ми цял ден се чудеше как да заобиколи за да не мине през него?

#371 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:09 AM

Супер ми писна от това, че кинологията в България е "от пички и от путки". Айде ако искате нещо градивно се научете да не сте разкрачени и онези дето пикаете седнали и онези дето уж прави, да си пускате водата след като сте използвали тоалетната, а не да ядете лайната. Защто на "некъдърния пилот и облъците му пречат"
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#372 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:14 AM

Като се замисля,най много титли съм дал на Мария Цанева,хлъъъц :ab_041:

#373 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:18 AM

Амбицията е последното убежище на неудачника
Оскар Уайлад
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#374 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:21 AM

Показване на мнениетоlidiya, в 15 November 2011 - 10:09 PM, написа:

"от пички и от путки"

От любознателност :rc_036: , ако може да обясниш Лидке каква е разликата м/у тези два анатомични органа :ba_025:

Цитат

Не може това да е Антоанета, тя ми е приятелка и не би ме нарекла идиот - олигофрен :dh_188:

#375 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:29 AM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 15 November 2011 - 10:14 PM, написа:

Като се замисля,най много титли съм дал на Мария Цанева,хлъъъц Качена снимка

И да ми хълцукаш файда няма. Съдил по съвест и далполагаемото, или искаш да кажеш, че не точно, просто си участвал в "онези корупционни схеми" и "закупуване" на титли и си й дарил ама сега си се сетил, че не ти си е издължила как точно днес ти хрумнало?

Как точно искаш да получиш разяснение, че кинологията е просто хоби и всеки идиот дето ме заплашва, заплашва детето ми, заплашва семейството ми и прияталите ми и техните деца и техните семейства да се ориентира към терминлал 2 и ще си поговорим в Латиска Америка? Завършена олигофрения със старченска деменция
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#376 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:35 AM

Показване на мнениетоAssassinrott, в 16 November 2011 - 12:14 AM, написа:

Като се замисля,най много титли съм дал на Мария Цанева,хлъъъц :ab_041:

Започваме ли да броим на кой?
Ааа, тази дето сега ще осинови "една Бонка" ли се казва Мария Цанева! Ох, събраха се...

#377 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 12:48 AM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 15 November 2011 - 10:21 PM, написа:

"от пички и от путки"

От любознателност Качена снимка , ако може да обясниш Лидке каква е разликата м/у тези два анатомични органа Качена снимка

Цитат

Не може това да е Антоанета, тя ми е приятелка и не би ме нарекла идиот - олигофрен Качена снимка

Вярно живееш във времето някъде около на хан Персиян. Не ме питай кое и кога е бил владел на българгарите, че от такива като тебе "българи" сме на туй дето сме. А по отношние на "пички и путки" еми да си ходил на училище и да си внимавал в часовете за езици и лексика и граматика и нямаше, за нещо толкова елементарно да ти куца лексика, граматика и тафтология и т.н. да не те ошашавям, че българския език е най-богатия език от говоримите живи езици, но ние идиотите си пишем "Ч" с 4 и "Ш" с 6, е това ни е и кнологията и държавата и нация вече не сме. Да ни е честито вечното разиденение. Не знам, защо, над входа на НС пише: "Съединението прави силата". Та ние винаги сме били народ дето е бил на принципа: на мен да ни ми е добре, но важно е на Вуте да му е зле
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#378 Guest_tornado_2011_*

Публикувано: 16 November 2011 - 12:53 AM

Показване на мнениетоКАСТРО, в 16 November 2011 - 12:21 AM, написа:

"от пички и от путки"

От любознателност :rc_036: , ако може да обясниш Лидке каква е разликата м/у тези два анатомични органа :ba_025:

Цитат

Не може това да е Антоанета, тя ми е приятелка и не би ме нарекла идиот - олигофрен :dh_188:

Мисля,че и вие не сте сигурен :ae_085:
Защо тогава веднага след този пост Лидка започна пак да пише-разбира се за да покаже колко грешно съм схванал поста,но уви така става когато мислиш хората за по глупави от себе си и ги подценяваш .

г-жо/це Лидке може ли само да ни споменете кога сте били от 2006г на европейски и световни и с кого (нищо лично само да решим проблема с поста-така хората ще са наясно ...)?И последно от кога сте член на БРФК? :md_064:

#379 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 01:02 AM

Показване на мнениетоtornado_2011, в 15 November 2011 - 10:53 PM, написа:

"от пички и от путки"

От любознателност Качена снимка , ако може да обясниш Лидке каква е разликата м/у тези два анатомични органа Качена снимка

Цитат

Не може това да е Антоанета, тя ми е приятелка и не би ме нарекла идиот - олигофрен Качена снимка

Мисля,че и вие не сте сигурен Качена снимка
Защо тогава веднага след този пост Лидка започна пак да пише-разбира се за да покаже колко грешно съм схванал поста,но уви така става когато мислиш хората за по глупави от себе си и ги подценяваш .

г-жо/це Лидке може ли само да ни споменете кога сте били от 2006г на европейски и световни и с кого (нищо лично само да решим проблема с поста-така хората ще са наясно ...)?И последно от кога сте член на БРФК? Качена снимка

Да не Ви прозвуча грубо, но Вие от кои служби сте та да Ви давам обяснение? А ако сте от работещите и къдерни, нямаше да ме питате, защото щяхте да имте информацията.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#380 Guest_tornado_2011_*

Публикувано: 16 November 2011 - 01:17 AM

Показване на мнениетоlidiya, в 16 November 2011 - 01:02 AM, написа:

Показване на мнениетоtornado_2011, в 15 November 2011 - 10:53 PM, написа:

"от пички и от путки"

Цитат

Мисля,че и вие не сте сигурен Качена снимка

г-жо/це Лидке може ли само да ни споменете кога сте били от 2006г на европейски и световни и с кого (нищо лично само да решим проблема с поста-така хората ще са наясно ...)?И последно от кога сте член на БРФК? Качена снимка

Да не Ви прозвуча грубо, но Вие от кои служби сте та да Ви давам обяснение? А ако сте от работещите и къдерни, нямаше да ме питате, защото щяхте да имте информацията.

Имам,но след като толкова държите всичко,което се пише тук да е истина-казвайте я и вие!Нека я чуем от вас :rc_036:
Нали ви е ясно,че щом задавам конкретен въпрос,знам точния отговор :ba_025:
Разбирам,че пообърках плановете ви с госпожица Пенкова,но истината рано или късно излиза и вие добре го знаете!

Очакваме от вас да сте искрена,защото ако излъжете сега всичко написано до тук от вас няма да значи нищо за хората-извинявайте за изказването,но празни приказки ...

Моите уважения за вашите приоритети и каузи и съм ЗА да ги защитавате ,но обвинявате някои тук в ниски страсти и лъжи (не ми казвайте,че не сте го написали точно така,защото в този късен час не ми се търсят точните думи),а при един зададен конкретен въпрос се смутихте.Знаем,че нападението е най добрата защита (вижте и други хора могат да цитират пословици,поговорки,митове и легенди).

Не сте длъжна да отговаряте,но това ще означава,че съм бил прав :rc_036:

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема