lidiya, в 15 November 2011 - 08:17 PM, написа:
Assassinrott, в 15 November 2011 - 05:36 PM, написа:
Е защо да не ти ги спрат бе Жоро? Ти проглуши ушите и на глухите, че не желаеш да съдиш в България, тебе все са ти малко парите и пиенето на аванта, и не ти стигнаха свалките с изложителки и ти им обещаваше титли за една нощ в леглото ти. Супер положителен имидж създаваше в ринга и като съдия на БРФК.
Иначе си един от малцината съдии, които се яваваше за съдене в повечето случай в подобаващо облекло и си от малцината съдии, които наистина знаят стандарта на породите за които са добили права да съдият, но поведението ти извън ринга, безпаметнето ти напиване по изложбите извън София, свалкити и вечното ти перчене без покритие, е всяко нещо си има граници.
И тая детска твоя мечта да оглавиш на всяка цена Федерацията и ти "да лапаш, стига другите" си има граници. Всичките интрижки във Федерацията ти ги създаде с лакомия за власт, управление и пари и подведе много вътре във Федерацията и хора извън нея, които хич не знаят за какво иде реч.
Хайде давай заплашвай ме пак какво ще ми се случи ако не гласувам против Камен Литов, и на детето ми какво ще му се случи и на всичките дето са ми близки. От както ти влезе в главата да си следващия "Наполеон и то в българската кинология" спирка нямаш. Превертя тотално.
Можеш да продължиш да ме заплашваш с VTA.
Остана без съдииска права напълно заслужено, уронваш името на организацията, която ти ги е дала. Сега е ред и безработен да станеш, защото след заплахите, които отправи към толкова много хора използвайки името на една фирма, която е извън "мутренските години", а ти се опитваш да насъдиш общественно мнение, че още е в 1995 г, със сигурност собствениците й няма да те търпят и ще те изритат.
Ела пак на изложба с кварталните пубертетчета и пак се афиширай, че си един от собствениците на VTA.
"Много са очаровени" собствениците на VTA от имиджа, който им създава един от многото им служители.
Лидке верно си куха лейка - Камен Литов не е федерацията

Наздраве
П.С Към този дето ще ми плаща - чакам си хонорара, крайно време е да ми плати!