Dog.bg Форуми : Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (44 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Общо събрание на БРФК - 22.12.2011 г. Оцени темата: ****- 17 Гласове

#401 Потребителят е офлайн   Mushrooom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 December 2011 - 09:15 PM

Здравейте всички, името ми е М. Вълчев, някои от вас най-вероятно ме познават.
Уважаема Лидия, уважаеми Краси, темата в този форум няма нищо общо със семейните отношения Попантонов-Пенкова. Темата касае единствено ОС на БРФК и нарушенията, извършени от председателя на БРФК г-н Камен Литов!
Всякакви опити от ваша страна да разводните и отклоните вниманието от темата, единствено показват безсилието ви на клакьори и ако НИКЪТ ви беше А. Пенкова бих ви разбрал напълно.

Цитат

природата има цикличност, в човешкото общество тя се изразява в това, че някой индивид му се случва нещо, което до преди края на следващия цикъл се помни и мнозина си правят правилните изводи, а останалите влизат в групичката на неразбралите.
В някои среди на обществото предателството, измамата и кражбата се наказва по един единствен начин и компромиси и договорки не съществуват.
Доказано е, че е много рисковано да си играеш "със зарадено оръжие".
Все пак демократично е всеки да си изиба пътечката или пътя, но и демократично е да си поеме последствията на избора.

Уважаема Лидия, ние точно на това се надяваме - г-н Камен Литов да поеме последствията от действията си през последните няколко години, вие като част от неговия цикъл, също трябва да поемете своята демократична отговорност и тя ще ви бъде поискана!

Сърдечни Поздрави

П.П Нямам нищо против да се отделят мненията, които касаят г-жа Пенкова и г-н Попантонов в нова тема с подобаващо заглавие, където всеки, който се интересува от семейния живот на двамата да може да се информира, мен лично турски, латино сериали не ме вълнуват :smile:

#402 Потребителят е офлайн   Mavda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2011 - 11:00 PM

Показване на мнениетоMushrooom, в 01 December 2011 - 09:15 PM, написа:

Уважаема Лидия, ние точно на това се надяваме - г-н Камен Литов да поеме последствията от действията си през последните няколко години, вие като част от неговия цикъл, също трябва да поемете своята демократична отговорност и тя ще ви бъде поискана!

:oi_129:
Адресирано до най-обогатения клуб в България - БОГОК!!!!

Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

"За да си добър член на стадото, трябва преди всичко да си овца."

#403 Потребителят е офлайн   Saxara Икона

Публикувано: 02 December 2011 - 11:08 AM

Georgi Eftimov

#404 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 12:10 PM

Едни в Сахара,а други в Сибир с раирани костюмчета.

#405 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2011 - 09:28 PM

И в крайна сметка какво ? :) Освен заяждане и тъпотия друго не прочетох. Искам да кажа, че няма човек писал тук последните постове който да ми направи добро впечатление. То са обиди, изблици на лудост на моменти. Замислям се за миг дали бих искала да остана в този " киноложки БГ свят ". Лидия така и не разбрах какво защитаваш ти ? :ab_041: Освен баластра друго не се чете. Нищо лично ама човек като мен тепърва навлизащ в това чудо .. направо мога да се хвана за главата. Толкова злоба и ТЪПОТИЯ на едно място .. чак се изумявам на моменти. Когато си купихме първото куче се запознах с чудесни хора :) мили и добри .. възпитани .. Сега си взехме родословно :) навлизаме и кинологията и БУМ .. среща с ненормалници. Не искам никой да се обижда от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сами си го създавате в хората.
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#406 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 10:08 PM

Показване на мнениетоnadety90, в 02 December 2011 - 09:28 PM, написа:

И в крайна сметка какво ? :) Освен заяждане и тъпотия друго не прочетох. Искам да кажа, че няма човек писал тук последните постове който да ми направи добро впечатление.... навлизаме и кинологията и БУМ .. среща с ненормалници. Не искам никой да се обижда от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сами си го създавате в хората.

Добре де, муцунка сладка (и аз не искам да се обиждаш от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сама си го създаваш у мен), точно твоята тъпотия и крайно уместно изказване по темата ли трябва да ми направи добро впечатление? Точно ти ли и от позицията на каква раздаваш оценки? И точно кой ти ги иска, че нещо не разбрах дълбокия замисъл на включването ти?

Темата тук е едно предстоящо общо събрание, обвито в мистериозност. Темата са и злоупотребите на хора, които ти явно и по разбираеми причини не познаваш.

Ако имаш да кажеш нещо по горните две точки - дерзай, ако ли не, запази си псевдонравоучителния тон
за пред децата на детската площадка и потърси изява другаде. И без ненормалница като теб тук е достатъчно забавно ... и отново изрично да спомена, аз съвсем не искам да се обиждаш от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сама си го създаваш у мен...:tb_195:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#407 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 10:18 PM

Показване на мнениетоnadety90, в 02 December 2011 - 07:28 PM, написа:

И в крайна сметка какво ? :) Освен заяждане и тъпотия друго не прочетох. Искам да кажа, че няма човек писал тук последните постове който да ми направи добро впечатление. То са обиди, изблици на лудост на моменти. Замислям се за миг дали бих искала да остана в този " киноложки БГ свят ". Лидия така и не разбрах какво защитаваш ти ? Качена снимка Освен баластра друго не се чете. Нищо лично ама човек като мен тепърва навлизащ в това чудо .. направо мога да се хвана за главата. Толкова злоба и ТЪПОТИЯ на едно място .. чак се изумявам на моменти. Когато си купихме първото куче се запознах с чудесни хора :) мили и добри .. възпитани .. Сега си взехме родословно :) навлизаме и кинологията и БУМ .. среща с ненормалници. Не искам никой да се обижда от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сами си го създавате в хората.

Напълно сте права "да се хванете за главата". Всъщност отдавна тук нормални рядко пишат, тогава когато някоя бълвоч съвсем "прелее казана".
Не всички в кинологията са ............
А и тук сте прочели само 5% от л.........., с които "старите кучета" се замерят нон стоп.
Аз защитавам това да не се разчистват личностни отношения, криеки се зад " кинология, чистопородно развъждане, най-доброто за кучетата".
Тук и не само тук разбира се, онези които писателстват така, че отвърщават всеки "новозапалил се" хич не им пука за кучета повече от това да изкарат пари от тях.
И всичко е заради това, че някои повече може и е виновен, че друг е некъдърен и не му се получава.
Простичко казано една от функциите на втората сигнална система: ЗАВИСТ.
Аз лично се радвам, когато в някой от развъдниците към клубовете се раждат хубави кученца, радвам се когато българско куче е спечелило титла.
Ако наистина сте решили да нагазите в л............. започвайте да свиквате, че поговорката: Ако искаш верен и безкористен приятел, си вземете куче.
В кинологията малцина ще са Ви приятели, а пък да не говорим за разни гравитиращи елементи с болни амбиции.
Тук дори няма онова понятие: "спортна злоба", което е в положителен смисъл.
Всичко е кой колко изкарал, но не и кой колко е вложил.
Не се отчайвайте Света не започва и не свършва с "тъмните балкански субекти". В световен мащаб ще намерите много истински приятели и съмишленици. Ще видите как една порода, едно куче, една мечта ще Ви създадат дългодишни истински приятелства.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#408 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 10:45 PM

Аз завист виждам единствено в постовете на хора, които или са примирени или просто положението им е удобно, не зная кое от двете е. И въпреки, че форума не е някаква съдебна система, мисля че документалната информацията си е множко!
При мен пък дойде едно пиленце и ми каза за страхотни предпразнични предложение, за чисто новички клубове, които щели да "обогатяват Бг кинологията" И за напред!

#409 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 10:58 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 02 December 2011 - 08:08 PM, написа:

Показване на мнениетоnadety90, в 02 December 2011 - 09:28 PM, написа:

И в крайна сметка какво ? :) Освен заяждане и тъпотия друго не прочетох. Искам да кажа, че няма човек писал тук последните постове който да ми направи добро впечатление.... навлизаме и кинологията и БУМ .. среща с ненормалници. Не искам никой да се обижда от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сами си го създавате в хората.

Добре де, муцунка сладка (и аз не искам да се обиждаш от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сама си го създаваш у мен), точно твоята тъпотия и крайно уместно изказване по темата ли трябва да ми направи добро впечатление? Точно ти ли и от позицията на каква раздаваш оценки? И точно кой ти ги иска, че нещо не разбрах дълбокия замисъл на включването ти?

Темата тук е едно предстоящо общо събрание, обвито в мистериозност. Темата са и злоупотребите на хора, които ти явно и по разбираеми причини не познаваш.

Ако имаш да кажеш нещо по горните две точки - дерзай, ако ли не, запази си псевдонравоучителния тон
за пред децата на детската площадка и потърси изява другаде. И без ненормалница като теб тук е достатъчно забавно ... и отново изрично да спомена, аз съвсем не искам да се обиждаш от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сама си го създаваш у мен...Качена снимка

Е точно такива като тебе ама място в кинологията нямат. Не спря 10 години да обиждаш кой свариш. Може и да се мислиш за по-по-най. Само, че не се разбра къде.
nadety90 е в пъти по-нормална от тебе Орлине. Ти определено си за психоаналитик. От 2000 година те познавам състоянието ти се влошава очевадно.
Какво е това безобразно поведение да се напада всеки, които е започнал да се интересува от кинология и иска да се ориентира?
Това ли е начина да тръгне кинологията в България по правилна пътека? Като на всеки нов му размахваме пръст и го наричаме ненормален?
Вече е крайно време модераторите да забранят достъпа на хора, които очевидно имат личносно-психологически проблеми и единствения им принос е да оплюват кинологията в България и труда на хората.
А колкото до Общото събрание, Орлине, си имате Председател на клуба и се обърни към нея за информация. Председателя ви е една разумна и интелигентна дама.
Както си му е реда информацията е сведена до всички действащи Председатели или до представителите на клубовете, които движат дейността на клубовете.
На всеки дето не уважава Федерацията, но срам няма да се възползва от привилегията "член съм" когато му е угодно личносно, обяснение не се дължи. Няма такав закон, няма такава наредба, няма такова правило.
Тази тема принципно е приключена и няма нужда от нея.
Тема в която никой не предлага конструктивни действия, а само л........... и пумия.
Ама БОГОК били най-облагодетелствания клуб, еми супер. Дай Боже на всеки клуб да се облагодетелства и на всеки клуб къдерен Председател-менаджер.
Кой им крив на останалите, че не случили?! Каквото са си избрали това ще си търпят, докато акъл им дойде
То "гроздето" не е за всеки.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#410 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2011 - 11:03 PM

Показване на мнениетоdeneva, в 02 December 2011 - 08:45 PM, написа:

Аз завист виждам единствено в постовете на хора, които или са примирени или просто положението им е удобно, не зная кое от двете е. И въпреки, че форума не е някаква съдебна система, мисля че документалната информацията си е множко!
При мен пък дойде едно пиленце и ми каза за страхотни предпразнични предложение, за чисто новички клубове, които щели да "обогатяват Бг кинологията" И за напред!

О то информация всякаква дал Господ.
А пиленцето дадохте ли му трохички, че милото огладняло докато летяло.
И защо да не се приемат клубове? Трябва да спрем развитието на породите? И да дадем "магистрала" на зоомагазините и зоофермите и на съседтските множения?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#411 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2011 - 10:33 AM

Ще ви отговоря и ще използвам момента да ви кажа,че неудобрявам стремежа ви да затапите всяко изказване във всяка тема.Мисля, че не го правите адекватно и в резултат на това, много хора се настроиват срещу вас.
Моето единствено желание и стремеж е кинологията да се развива. Като всеки нормален човек искам това, както искам в Бг да има развиваща се медицина, изкуство, земеделие и много други такива нормални неща. За съжаление обаче, аз не виждам това да се случва, няма как да стане на фона на толкова корупция, измами, злоупотреби, кражби, протежиране и още какво ли не. Разбира се, че искам да има породни клубове, но искам те да работят за своята порода, а не за индивидуални интереси и за запазването на един модел, който подклажда враждата. Повече от всичко искам в киноложките среди да има обективност, компетентност и доверие, защото това е гаранция за развитието на породите, това са нещата, които ще спрат зоофермите. Всъщност мисля, че кинологията има и други страни, които нямат нищо общо с развъждането и могат да бъдат също полезни и приятни - аджилити, танц с куче, кучета спасители, кучета асистенти, кучета терапевти, кампании за осиновяване на бездомни кучета, образование на обществото. За момента нашата федерация набляга предимно на развъждането. Искам това да се промени и невярвам, че това може да стане със същите действия и хора, които са довели положението до момент, в който да се водят съдебни дела.

#412 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2011 - 06:49 PM

KOKO_ko :) Може да бъдеш и по-мил .. Нито си ми на красотата, нито си ми на възможностите :flagbg: на акъл няма да се пробваме .. далеч не е тук мястото. " Точно ти ли и от позицията на каква раздаваш оценки? " Точно АЗ ! И позицията от която раздавам оценки е тази на човек тепърва навлизащ в БГ кинологията. Тук виждам само едно ЛАЕНЕ :ab_041: нищо повече .. Типично за българина .. Ще ти дам пример котенце .. оказа се, че бяхте прави и трябваше да имам договор за съответно дарение :) вместо да ЛАЯ като тебе БЕЗцелно .. се обадих до БРФК и получих дадения документ. Проблема е приключен, а ти какво правиш по въпроса с всичките тези драсканици .. НИЩО! Така, че мило мое ;) не е достатъчно само да лаеш .. трябва и да захапеш. Не се захващай с мен няма смисъл, ако си видял в предни мой постове и спорове - НЯМА СМИСЪЛ :) В БРФК :) не всичко е читаво спор няма ! :) Доста нередности, но едва ли в твоя живот всичко :) е розово .. Все пак знаем къде живеем ! :flagbg:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#413 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2011 - 09:55 AM

Показване на мнениетоnadety90, в 02 December 2011 - 07:28 PM, написа:

И в крайна сметка какво ? :) Освен заяждане и тъпотия друго не прочетох. Искам да кажа, че няма човек писал тук последните постове който да ми направи добро впечатление. То са обиди, изблици на лудост на моменти. Замислям се за миг дали бих искала да остана в този " киноложки БГ свят ". Лидия така и не разбрах какво защитаваш ти ? :ab_041: Освен баластра друго не се чете. Нищо лично ама човек като мен тепърва навлизащ в това чудо .. направо мога да се хвана за главата. Толкова злоба и ТЪПОТИЯ на едно място .. чак се изумявам на моменти. Когато си купихме първото куче се запознах с чудесни хора :) мили и добри .. възпитани .. Сега си взехме родословно :) навлизаме и кинологията и БУМ .. среща с ненормалници. Не искам никой да се обижда от думите ми, но това е ВПЕЧАТЛЕНИЕ, което сами си го създавате в хората.

За съжаление това не е само твое впечатление :zz_031: Като започнем от клюки и интриги, парични злоупотреби, педофилски скандали....Всичко на едно място.... :zz_031: :zz_031: :zz_031: То бъркотията е в цялата държава, има в държавата БГ Кинология е всичко по-много! nedety90 не всички хора занимаващи се с кинология са такива - познавам и читави хора, но те просто не коментират тук - не знам защо?! Други, които имат качества и опит стоят настрани от всечко което се случва.....Все пак Общото събрание на БРФК предстои - някои вече знаят какво ще се случи - аз незнам, но като страничен наблюдател ми е интересно!!! Дано да съм лош пророк, но не очаквам някаква промяна....Промяната ще се случи благодарение хора като вас, които имат смелостта да изразяват мнение и да не се отказват, защото много такива са "ги отсвирили" и са се отказали......Все пак "шоуто предстои"..... :ab_041: Да видим какво ще се случи :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#414 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 04 December 2011 - 01:50 PM

Темата е никъде или е точно там, където е така наречената българска кинология ...

Излезна поредното вече заплождане на всяко разгонване, съчетано с дисплазия Е на мъжкото куче. Не е при стафове, при нюфаундленд. Същия този клуб, развъдил така отговорно въпросните кучила, сега щял да става член на БРФК, защото стария клуб вече го няма ...

Каква пародия на всичко е това ... изроди някакви развъждат умишлено болни кучета с дисплазия и ще стават членове на БРФК ! Главен отговорник развъдна дейност на въпросния клуб първо си пуснал кучетата на всяко разгонване, за капак на всичко - мъжкия се оказал с дисплазия Е ... е, няма ръководство на клуба, което да направи проверка, няма ръководство което да спре това ... и сега - искат да стават членове на БРФК !

Е ... щели да ги приемат ... не заради "кинологията", а заради това, че ще гласуват "правилно" и ще обесняват на хората какво е кинология - тези, извърващите нечувани жестокости спрямо животните, умишлено развъждащи болни животни !

Що за пародия е всичко това ?
"Развъдник", "киноложки клуб", "родословие", FCI са послужили само за едно - малките да бъдат продадени като "шоу клас" !!!
Шоу клас е куче, пропоръчително за разплод - тези малки, развъдени от родител с дисплазия Е - препоръчителни за разплод !!!

Каквото и да ви обесняват въпросните, повярвайте в едно - това не е кинология.

Това е жестокост.

Жестокост, несъвместима с FCI кинологията и наказуема по Закон за защита на животните.

Такива хора и клубове нямат място сред хората, обичащи животните.

Но докато парите са на първо място и битката е за приходите от изложбите, ще страдат кучетата.

За тях на никой не му пука ...

#415 Потребителят е офлайн   tiwok Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2011 - 03:08 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 04 December 2011 - 01:50 PM, написа:

Темата е никъде или е точно там, където е така наречената българска кинология ...

Излезна поредното вече заплождане на всяко разгонване, съчетано с дисплазия Е на мъжкото куче. Не е при стафове, при нюфаундленд. Същия този клуб, развъдил така отговорно въпросните кучила, сега щял да става член на БРФК, защото стария клуб вече го няма ...

Каква пародия на всичко е това ... изроди някакви умишлено развъждат болни кучета с дисплазия и ще стават членове на БРФК ! Главен отговорник развъдна дейност на въпросния клуб първо си пуснал кучетата на всяко разгонване, за капак на всичко - мъжкия се оказал с дисплазия Е ... е, няма ръководство на клуба, което да направи проверка, няма ръководство което да спре това ... и сега - искат да стават членове на БРФК !

Е ... щели да ги приемат ... не заради "кинологията", а заради това, че ще гласуват "правилно" и ще обесняват на хората какво е кинология - тези, извърващите нечувани жестокости спрямо животните, умишлено развъждащи болни животни !

Що за пародия е всичко това ?
"Развъдник", "киноложки клуб", "родословие", FCI са послужили само за едно - малките да бъдат продадени като "шоу клас" !!!
Шоу клас е куче, пропоръчително за разплод - тези малки, развъдени от родител с дисплазия Е - препоръчителни за разплод !!!

Каквото и да ви обесняват въпросните, повярвайте в едно - това не е кинология.

Това е жестокост.

Жестокост, несъвместима с FCI кинологията и наказуема по Закон за защита на животните.

Такива хора и клубове нямат място сред хората, обичащи животните.

Но докато парите са на първо място и битката е за приходите от изложбите, ще страдат кучетата.

За тях на никой не му пука ...

Търпиш, търпиш , колко да търпиш, вярно и....
Е ужас е де, по кинтологически разбирания имате ли представа, че кутретата произведени от определен самоед са с индекс D. :db_046: Архива е на Горубляне.
Проверката можеше да се направи и там, ама хората си мълчат още от миналата година. Срамота, а някои дето развъждат му викат дори любов
Напълно съм съгласен с мнението, че това е ЖЕСТОКОСТ създадена от олигофрени които разбира се няма да понесат липсата на обединена Финикя :re_037:
Да пародия е да продаваш мъка и болка на семейства за 10-15 години.

#416 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 06 December 2011 - 03:41 PM

Това е сертификата за тазобедрена дисплазия на нюфчето, използвано за разплод.

Малките му са продавани като "шоу клас", въпреки че и развъдника, и клуба са знаели за този сертификат, но нищо не са направили, умишлено не са си мръднали пръста, а всеки, който е питал или е търсил сметка за това е бил ... настоятелно заплашван !!!

На хората е било обеснявано че това е лъжа, че е интрига, че е фалшификат, че лекаря е некадърен !!!

Който е задавал повече въпроси или е проявявал "нездрав" интерес е бил ... заплашван с съд и с адвоката на Камен Литов, някакъв си Чаморски, не запомних името му. Цялата абвеатура - изгонване от БРФК, спиране на родословия, недопускане до изложби - всичко това е било в арсенала на заплахите, само и само да не се шуми и да не се разбира.

Защо да не се разбира - защото това е единствения развъдник, гравитиращ около въпросния "киноложки клуб Топ Нюф" и е лицето на въпросния клуб, "развъдчицата" освен че е пускала женското си куче на всяко разгонване и е заплождала с дисплазния си мъжки е и ... дръжте се да не паднете - Главен отговорник развъдна дейност на клуба, Заместник председател на клуба и член на Управителния съвет !!!

Всички, целия Управителен съвет на въпросния клуб е знаел всичко - и за заплождането на всяко разгонване, и за наличието на сертификата за дисплазия Е и всички са мълчали, крили и натискали хората да не се разчува, за да може малките да бъдат проданени като ... "шоу клас" !

А на страничката на развъдника като ирония стои банер .... "Да спрем жестокостта към животните" !!!

Втория такъв развъдник, развъждащ умишлено кучета с дисплазия, втория такъв клуб с умишлено развъдени болни животни, втория такъв развъдник и клуб, продавал тези кученца като ... "шоу клас" !

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#417 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2011 - 04:27 PM

Изчетох, всичката помия около подобни величия ,е до кога ще се допускат подобни действия.
ОТВРАТИТЕЛНО И ТЪЖНО Е, е как да им имаме доверие. Жалки човешки същества. :eg_033:

#418 Потребителят е офлайн   Цвети Милева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 December 2011 - 05:32 PM

Dog- сега разбирам, защо беше така агресивен в темата за трите Нюфa :((((
User's Signature

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com

#419 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2011 - 08:51 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 06 December 2011 - 03:41 PM, написа:

Който е задавал повече въпроси или е проявявал "нездрав" интерес е бил ... заплашван с съд и с адвоката на Камен Литов, някакъв си Чаморски, не запомних името му. Цялата абвеатура - изгонване от БРФК, спиране на родословия, недопускане до изложби - всичко това е било в арсенала на заплахите, само и само да не се шуми и да не се разбира.

Адвокатът е Чаворски, за протокола. А пишещата тук МЕДУНИ е неговата съпруга Нели Чаворска.

Историята с този човек е дълга и забавна. Като лице, което е "приятел" на един много близък мой човек, г-на Чаворски навремето ни беше препоръчан като някой, който ще ни помогне да решим спора между функциониращия преди няколко години Национален Голдън ретривър клуб и недоволния от неудобните ни въпроси г-н Литов. (Клубът беше и все още е редовен член на БРФК и какво от това.)

Към днешна дата НГРК е със "замразена" дейност, вследствие на задкулисните и добре познати ни прийоми на г-на Камен Литов. Не ни допуснаха на ОС и толкоз. Няма клуб - няма проблем. Е, Чаворски така ни помогна, че клуба "остана в историята" и на негово място по спешност бе приет сега действащият "послушен клуб".

Впоследствие фамилията Чаворски се сдобива с едно куче от развъдника Дариус ланд и същият адвокат - бунтар членуващ в алтернативен клуб за нюфове се кълнеше как ще разкатае действащия тогава официален клуб (вече им обърках имената на тези клубове) и колко лесно ще бутне г-на Литов. Е, така го бутна, че си стиснаха ръцете с нашия всевластен председател, че сега му е личен приятел и юридически съветник. Така де, пари бол за хонорари. Все ваши и мои пари, наливани през годините в джобовете на Добрия дядо ...

Та такива ми ти работи ... нещата са навързани като свински черва. Наистина забавно ...:tb_195:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#420 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 December 2011 - 09:47 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 06 December 2011 - 06:51 PM, написа:

Показване на мнениетоdog.bg, в 06 December 2011 - 03:41 PM, написа:

Адвокатът е Чаворски, за протокола. А пишещата тук МЕДУНИ е неговата съпруга Нели Чаворска.

Историята с този човек е дълга и забавна. Като лице, което е "приятел" на един много близък мой човек, г-на Чаворски навремето ни беше препоръчан като някой, който ще ни помогне да решим спора между функциониращия преди няколко години Национален Голдън ретривър клуб и недоволния от неудобните ни въпроси г-н Литов.
Забравил ли си ,че същият адвокат ни беше препоръчван от наш общ познат навремето , за да разбиваме с негова помощ Зоомилосърдието и СО? ...верно са навързани черва.Пфу!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

• (44 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема