Кучето ми се напикава....
Публикувано: 04 November 2011 - 07:07 PM
Много полезна тема - http://forum.dog.bg/...83%d1%87%d0%b8/ поне за мен.И за да не търсите в цялата тема : Ами повечето го учат чрез... взимане лапата на кучето и награждаване.
Публикувано: 05 November 2011 - 08:40 AM
Не не мисли! Ти защо не затвориш твоя а? Вчера кучето му е за вет. и не се знае какво му е, днес го учи лапа да дава
, .
Letty е права, това тук да не ти е частно училище.

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 05 November 2011 - 08:58 AM
За всеки въпрос, поставен от теб тук-си има точно къде първо да прочетеш какво е писано, ако не те удвлетворява информацията-в съответния раздел да отвориш тема по твоя проблем.Нерде напикаване, нерде зъби,...дай лапа.Това пък, последното-дори и онези малоумници, дето "педагогично" си млатят кучетата, даже го знаят.Гледам те как се разписваш из различни теми компетентно.Ха!А тук задаваш вече елементарни въпроси, та се чудя- ти само на писател ли се изживяваш?Първо стани малко от малко читател!

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 05 November 2011 - 10:21 AM
blackburn, в 05 November 2011 - 08:40 AM, написа:
Не не мисли! Ти защо не затвориш твоя а? Вчера кучето му е за вет. и не се знае какво му е, днес го учи лапа да дава
, .

На кучето му няма нищо така ,че на баща си дървен нож недей вади ! Питал съм на какво се дължи това и ми обясниха.

Публикувано: 06 November 2011 - 12:17 AM
Ами в общи линии момичето ми обясни ,че на кучето му е нужна корекция как и кога да я прилагам , но днес беше пробно на 10-ти започваме с курса официално. Също така разбрах ,че е нормално да изпълнява команди у дома ,а навън не , но когато започнем да работим с кучето ще се коригират, понеже днес само се запознахме нищо съществено не сме правили , но имам добро предчувствие .