- (12 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Кучето ми се напикава....
Публикувано: 16 October 2011 - 09:36 AM
Кучето удряно ли е? Честно!?
Обстановката във вас нервна ли е, напрегната? Често ли се карате? И това има значение!
Публикувано: 16 October 2011 - 07:05 PM
Публикувано: 16 October 2011 - 07:17 PM
Не, че нещо прави кучето, това е един от митовете, че тези породи се възпитават цитирам "Само С Бой"! Същото съм чувала за питбули, ротвайлери, най- вече за НОК-ве!

Спри да си биеш кучето, използвай поощрение, положителни методи, награди. За наказание ползвай игнориране и корекции, но НЕ Бой или Викане! Можеш да го коригираш и без да ти се пукат гласните струни! Чети, има много писано из темите за възпитание! Кучето ти е само на 4 месеца и е достатъчно травмирано психически! Ти знаеш ли какво е това нервна система?
Такива хора не заслужават и рибки да имат, камо ли куче! Не е те срещнал някой на улицата да те спука от бой и да си раздере гърлото от викане по тебе, тогава ще те вида дали няма да се напикаваш като го видиш, пък и другото ще правиш...!
Вземи се в ръце! Ако не си спокоен, то изобщо не започвай да работиш с кучето си, защото усеща и то също няма да е спокойно и няма да ви се получи нищо!
Публикувано: 16 October 2011 - 07:22 PM
Кучето ако е на 4м е бебе то не разбира защо го биеш.
Публикувано: 16 October 2011 - 07:29 PM
ShiBumi_Girl, срещала ли си псевдостопаните, които си бият кучето "За Авторитет" с причина и без... Е той ми се струва е един от въпросните стопани, които са си взели такова куче за фукнята... Мислят, човек си прави асоциация като види голямо, страхотно, мускулесто куче, мощна порода, че и стопанина е такъв, ама На, познай!
Сигурна съм, че Ev0luti0n е тинейджър, ако не още и дете... Само се чуда къде са родителите в случая?!
Публикувано: 16 October 2011 - 07:31 PM
Публикувано: 16 October 2011 - 07:58 PM
Публикувано: 16 October 2011 - 10:02 PM
lucy60, в 16 October 2011 - 05:35 PM, написа:
Имам питане, което отправям абсолютно сериозно и очаквам изчерпателен и компетентен отговор.
Какъв е отговора на Милън по въпроса и какво точно (всъщност, както казвате "ужасно много") научихте от него.
Публикувано: 16 October 2011 - 10:03 PM
lucy60, в 16 October 2011 - 05:35 PM, написа:
Имам питане, което отправям абсолютно сериозно и очаквам изчерпателен и компетентен отговор.
Какъв е отговора на Милън по въпроса и какво точно (всъщност, както казвате "ужасно много") научихте от него.
Публикувано: 17 October 2011 - 08:56 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 17 October 2011 - 12:58 PM
Ако човекът с догото успее да се пребори със собствените си комплекси ще е добре и за него и за кучето, ако не- лош късмет за кучето...
Публикувано: 17 October 2011 - 01:26 PM
Ev0luti0n, в 16 October 2011 - 06:56 PM, написа:
Това ми звучи като хвалба-"меко казано пукал съм го от бой" .Голяма работа си направил,вземи се разкарай,че човек само се отчайва като попадне на някой като тебе,и един съвет от мен-подари дого аржентиното на някой,продай го или каквото там се сетиш,че ако беше в друга държава щяха да те осъдят за това,което правиш с кучето си.Не мъчи животинчето.Досега от това което прочетох,нямаше някой който да ти пляска с ръце,затова че си го "пукал от бой с каквото хванеш",замисли се малко...няма да те обиждам,ама ми се иска!!!!

.....първата на изток тръгна,втората на запад свърна,
третата,не знам защо, кукувичето гнездо
си избра едничка тя и над него прелетя.......
Публикувано: 17 October 2011 - 02:26 PM
Ev0luti0n, пожелавам ти с цялото си сърце да започнеш да се напикаваш от шубе само като те погледне някой! Ама така сериозно да изперкаш от системно пребиване, че да не можеш да си спомниш и името си!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
- (12 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »