За яденето - за съжаление нямам как да ходя повече от веднъж дневно (коства ми около час и половина цялото мероприятие), та затова се получава този номер с прекалено издутите коремчета. Предполагам, че след 1-2 изпишквания поспадат, защото голямата част от съдържимото е кисело мляко. Иначе са весели и стават все по-пъргави дребосъците. Като изключим глистите след обезпаразитяването, няма друго притеснително в ако-тата (освен, че вече са много на брой).
На кучинка още й стърчат кокалите, но не е толкова страшна гледка вече.
Това, което нямаше как да забележите, е че майката има вече кърма - бебоци и посукват последните два дни
Кученцата и мама имат колибка, сложена върху пале и застлана с одеало. Но днес на вятъра притреперваха. Много се надявам да им намерим скоро някакъв вариант за топло място.
От многото желаещи да помогнат досега до мен нищо не е стигнало. Ще помоля, ако някой нещо праща, да драсне някой ред на лични, че да знам какво очаквам.
butci, нямам идея колко са били кученцата. От как съм ги видяла са три. Твоето видимо е на същата възраст - голям е бонбон и личи, че е добре гледано.
mi6eto_i_ashley, искам да те помоля ако ти е възможно - като минаваш да им сипваш водичка, ако са я изпили. Ще помисля утре за някаква подходяща съдинка, която да сложа близо до оградата, за да можеш да сипваш без да влизаш.
koniarska, в 27 October 2011 - 06:49 PM, написа:
боженцеее,те с пуловерчета

,сори за спама,но не се стърпях

Ама това са други "те", да знаеш

Нашата банда са само с големи балонести шкембенца.
Това мнение е редактирано от gabipap: 27 October 2011 - 08:51 PM