Нужда от помощ за кафява Доберманка, в момента с новородени!
Публикувано: 20 November 2011 - 12:30 PM

Публикувано: 20 November 2011 - 01:07 PM
Публикувано: 20 November 2011 - 11:31 PM
Днеска имахме малко неприятна случка с кучката на двора - отвърза се й нападна Джеси. За щастие - близо до мен, та нямаше сериозни поражения - само малко обелена козинка на дупето.
Иначе - мажа й цицките, за да се приберат без проблеми. Пръскам и мажа кожата около ушите, която беше съвсем без козина - сега малко косъмчета вече има. Раната от кастрацията зараства нормално и нищо, че е на възраст - кучката й се играе.
Бях позабравила постоянно следящия добермански поглед - е, припомни ми го

Публикувано: 22 November 2011 - 10:17 PM
Всъщност не съм влизала от незнам колко много време и като минах през къщата и сърцето ми спря. Гледам няма никой. Кучинка ме беше запомнила и ми се спускаше като ме види, а сега от няколко дена ги няма. Отварям темата и какво да видя! ЧУДО!!! Габи, направо незнам колко голямо сърце имаш, че се справи не с едно куче, а и с бебешорите! МНОГО СЕ РАДВАМ!!!!!

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 03 December 2011 - 10:05 PM
А малчовците в новите си домове има ли новинки или снимки от тях?
Също и на Джеси някоя снимчмица няма да откажем
Публикувано: 04 December 2011 - 10:04 PM
Джеси се оказа една страхотно мила и жадна за ласки дама. Трябва да снимаме едно посрещане, за да видите по колко интересен начин си изразява радостта - с подскоци и подаване на лапи
Лекуваме си разни кожни проблеми - липсващата козина по и около ушите вече става повече, пърхута понамаля. Има разни петънца тук таме (докторката каза, че са гъбички) - мажем упорито. Тя не умира от кеф, ама се подчинява.
Страх я е от едих куп неща - от хора, от кучета, от някои шумове. Явно доста е преживяла. Но от ден на ден става все по-спокойна и загладена. Даже понаучи доста неща - сяда, дава лапа, отива на място (постелката й).

Публикувано: 04 December 2011 - 10:10 PM
Публикувано: 18 December 2011 - 08:59 PM

Публикувано: 18 December 2011 - 09:15 PM
Милата баба, прекрасно е това, което й се случи!
(обожавам слънчевото ти дете!)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 December 2011 - 09:22 PM
и детенце и куч са просто прекрасни
Публикувано: 14 February 2012 - 12:16 AM
Ратста ли бебоците?Имате ли някоя снимчица да ги видим какви сладурчета са станали?
Публикувано: 21 September 2013 - 12:58 PM
Джеси е страхотно куче. Единствен недостатък - че отвреме-навреме пишка в коридора. Но там е лесно за чистене ;-) А,да, забравих - изкопа дупка в единия матрак. И вече, когато излизам, затварям стаята.
Все още не може да си преодолее навика да пази храната. Лежи до пълната паница и ръмжи на вечно гладния Нортън. И така - докато прибера останалата храна.
От бебетата вести и снимки нямам. Надявам се, че са добре. Все пак - не ги дадохме на случайни хора.

Публикувано: 16 December 2014 - 12:17 PM
За трите години, които прекарахме заедно, имахме много прекрасни моменти. Знам, че се чувстваше добре при нас. И ние - с нея. Ще ни липсва.

Публикувано: 16 December 2014 - 05:44 PM
Наистина поне видя какво е щастие,любов и семеен уют

Вход

Горе
Цитиране +