Разкошни са,а и на мамата как хубаво и стои нашийника
Нужда от помощ за кафява Доберманка, в момента с новородени!

Публикувано: 27 October 2011 - 05:33 PM
Разкошни са,а и на мамата как хубаво и стои нашийника

Публикувано: 27 October 2011 - 07:33 PM
Иначе ето така бяхме точно по това време на годината:

Публикувано: 27 October 2011 - 08:49 PM
На кучинка още й стърчат кокалите, но не е толкова страшна гледка вече.
Това, което нямаше как да забележите, е че майката има вече кърма - бебоци и посукват последните два дни
Кученцата и мама имат колибка, сложена върху пале и застлана с одеало. Но днес на вятъра притреперваха. Много се надявам да им намерим скоро някакъв вариант за топло място.
От многото желаещи да помогнат досега до мен нищо не е стигнало. Ще помоля, ако някой нещо праща, да драсне някой ред на лични, че да знам какво очаквам.
butci, нямам идея колко са били кученцата. От как съм ги видяла са три. Твоето видимо е на същата възраст - голям е бонбон и личи, че е добре гледано.
mi6eto_i_ashley, искам да те помоля ако ти е възможно - като минаваш да им сипваш водичка, ако са я изпили. Ще помисля утре за някаква подходяща съдинка, която да сложа близо до оградата, за да можеш да сипваш без да влизаш.
koniarska, в 27 October 2011 - 06:49 PM, написа:
Ама това са други "те", да знаеш
Това мнение е редактирано от gabipap: 27 October 2011 - 08:51 PM

Публикувано: 27 October 2011 - 10:01 PM
Страхотна си!
Радвам ви се! Много!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

Публикувано: 29 October 2011 - 08:36 PM
Иначе - кученцата растат и чакат своите хора. Близките дни, като ходим с щерката, ще има нова фотосесия.

Публикувано: 31 October 2011 - 04:51 PM
Кученцата са прекрасни

Публикувано: 02 November 2011 - 12:01 AM

Публикувано: 02 November 2011 - 04:46 PM
Anuk, в 02 November 2011 - 07:41 AM, написа:
Много ми се иска първата ваксина да им я боцнат в събота или в понеделник. Ако събера паричките. После - по схема.
koniarska, благодаря и

Публикувано: 05 November 2011 - 03:22 PM
И така - трите бебета получиха ваксинките си. Тъй като са преминали възрастта за първа ваксина - ще минат само с две. Т.е. - след 15 дена ще ги боцкат пак, живот и здраве.
Има и още по-добри новини: две от бебетата (с временни имена Шкемби и Демби) вече имат стопани
Едното късметлийче ще живее при прекрасно семейство (мои близки), които осиновиха преди време овчарката Керъл, от Богров. А другото - съвсем близо до тях, при техен колега.
Двете бебета ще бъдат на топличко в къщи докато пораснат. Ще имат дворове, но няма да бъдат държани вързани (това е нещо, на което много държа). Когато навършат подходяща възраст, съм поела ангажимент да съдействам да бъдат кастрирани.
От тук нататък разходите по тях (вкл. следващата ваксина) се поемат от новите им стопани.
Очаквайте скоро снимки от новодомците! Ето така се отправиха на път:
Третото, най слабичко бебе (с кодово име Любопитко, защото предпочита да разучава, вместо да яде) остана при майка си и все още търси дом. Ето последни снимки на цялата група заедно и на малкия Любопитко, който си бръчка челцето, когато мисли

Публикувано: 05 November 2011 - 09:02 PM

Публикувано: 06 November 2011 - 01:03 PM

Публикувано: 06 November 2011 - 01:58 PM
А за сгазения лук - извинявай, ако е имало последствия...

Публикувано: 07 November 2011 - 09:22 PM
Джими си има батко, който много го харесва, както се вижда и от снимките.
Малкият Любопитко все още търси дом. Майката - също. Много ми се иска да успеем да задомим поне мъничкия, преди да стане зима.
Благодаря на всички за хубавите думи и за помощта (включително и морална), която ми оказвате в случая. За сега ще оставя темата в раздела "Нужда от финансова помощ", защото ако не намеря приемен или постоянен дом за бебето, може да се наложи да ги настаня в ефтин хотел. А ако намеря, със съгласие на дарителите можем да пренасочим останалите парички към друг нуждаещ се.

Публикувано: 07 November 2011 - 09:44 PM

Вход

Горе
 Цитиране +