Моля, подарете ни кученце!!!
Публикувано: 21 October 2011 - 03:06 PM
Даже куче, което е било "в нужда" (дори и породисто) оценява много повече това, което има и е много по-верен и обичащ от другия тип ( не го казвам на изуст - личен опит ).
Публикувано: 21 October 2011 - 03:08 PM
dafi_dimo, в 21 October 2011 - 12:56 PM, написа:
За храна на месец около 30 лв.
За обезпаразитяване:
-външно - на 2 месеца - 20 лв.
-вътрешно - 4 лв.
витамини - 5-6 лв.
значи около 50 лв. на месец.
Досега съм имал три немски овчарки. двете умряха на преклонна възраст.
Шарки на 16 год и 5 м., а Дафни на 15 год. и 3м. Как ли са живяли толкова дълго при тези "евтини консумативи". Съмнявам се вашите кучета с по 200 лева на месец дали живеят толкова дълго.
Маги за съжаление почина на 3г. и 5 м от тумор в стомаха.
Няма смисъл да коментирам умозаключението Ви за това, че кученцето след време ще се озове в приют!!!
Защо толкова много злоба mik? Вече се съмнявам дали ВИЕ "богопомазаните" помагате в този форум или го използвате за огледалото и си викате колко сте велики.
Isi_Ar4i...Този пост имах в предвид...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 21 October 2011 - 03:10 PM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 21 October 2011 - 03:14 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 21 October 2011 - 03:16 PM
Нали ви помолих нещо? Извинете, но Вие олигофрени ли сте?
Престанете да пишете в тази тема! Много ли искам?
Отворете си някаква тема и се надприказвайте!
P.S. Никога не съм казвал, че желая куче с родословие.
DessyD, наистина си прав. Просто предполагах, че тук хората са добронамерени. Явно съм сгрешил. Ао някой си направи труда да прочете внимателно обявата ще разбере за какво иде реч. Вече съм сигурен, че голяма част от тези, които са писали в стаята даже не са Я прочели.
Зачетах се из другите стаи и бях потресен. Същото отношение към новите и общо взето, и същите изпълнители.
Публикувано: 21 October 2011 - 03:21 PM
dafi_dimo, в 21 October 2011 - 01:16 PM, написа:
Нали ви помолих нещо? Извинете, но Вие олигофрени ли сте?
Престанете да пишете в тази тема! Много ли искам?
Отворети си някаква тема и се надприказвайте!
Не, не, ти олигофрен ли си ,че не разбра къде си попаднал.

п.п. Тука непослушните ги кастрираме.

Публикувано: 21 October 2011 - 03:31 PM

Публикувано: 21 October 2011 - 03:41 PM
grigo009, в 21 October 2011 - 12:52 PM, написа:

Аз съм длъжна да дам шанс и да осъществя личен контакт. След което ще преценя. Искам да поясня, че за отглеждането на това кученце съм инвестирала средства - 3 ваксини, микрочип, родословие, плащала съм актове за заплождане и раждане, заплащала на собствениците на баща й, до 4тия месец съм хранила с Хилс, след това с Роял Канин и сега храня с Нутра Голд, вътрешно обезпаразитяване всеки месец, външно обезпаразитяване с Адвантикс всеки месец. Ако можете да направите проста сметка, себестойността на това куче е около 700-800лв, което си е много сериозен подарък и няма да дам кучето на първият срещнат човек. Бебето е родено със счупена опашка, затова ми е неудобно да го продавам, но бъдещият му собственик трябва да се потруди, за да получи такъв подарък.
Публикувано: 21 October 2011 - 03:57 PM
Vesela_5, в 21 October 2011 - 02:41 PM, написа:
grigo009, в 21 October 2011 - 12:52 PM, написа:

Аз съм длъжна да дам шанс и да осъществя личен контакт. След което ще преценя.
Абсолютно съм съгласна, а и си е твоя работа в крайна сметка.Може би не се изразих точно, Но идеята беше, че...Ако Аз давам кученце, не бих еди-какво си...Поне след прочетеното тук е на 100% , че не бих.Аз лично.

За съжаление това са форумните рискове, Но си създадох представа, която дори и да не е вярна...Това е положението.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 21 October 2011 - 06:48 PM
Та, не търсите от приют, не търсите родословно, не желате да е улично...молите развъдчиците да не пишат, че тука пари за тях нямало, ама аз не видях някой, който да ви предлага куче за пари?
Предложиха ви се няколко, имащи нужда от време, внимание, радост и щастие, все неща които искате да дадете, ама не, оказа се че никой не ви е разбрал...е какво искате?

Публикувано: 21 October 2011 - 07:55 PM

ОТ ТУК
а този...

ОТ ТУК
ТУК СЪЩО...
Отделно от това, имате "прясни" обяви в няколко форума, как търсите кученце, което да дарите с любов и щастие...ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС!

Публикувано: 21 October 2011 - 08:05 PM
Какво се оказа ... "човека" си дири кученце подарък което да продаде след това явно .
Плюем развъдчиците , а в същото време той размножава нерегламентирано кучета без документи и с неясен пройзход ... и ги продава дори ...
Що не ги подаряваш бе "умнико" ?
Интересно ми е да прочета отговора на автора на темата !
Публикувано: 21 October 2011 - 08:18 PM

Публикувано: 21 October 2011 - 08:29 PM
Тези сладки кученца са от връзката(нали така се изказвате) между Маги еди коя си и Цезар еди кой си. И двете кучета са с родословие. Малките нямаха родословие - ясно вие защо, нали? В живота понякога човек има средства, понякога няма. Когато съм имал възможност съм купил родословно куче. Сега нямам тази възможност. Но, бъдете сигурни, че кучето при мен е много по щастливо от това при вас. Стига сте навирали, че храните кучето си с гранули от 10 лв. Нима си мислите, че това е достатъчно да го направите щастливо?
Други въпроси?
Публикувано: 21 October 2011 - 08:39 PM
Не знам как изобщо на такива им се допускат обявите... А най-ужасяващото е, че колкото и да му обясняваш кой е и закъде е тъгнал никога, ама никога няма да разбере... Отчайващо...
ПП: И случайно, ако решиш да репликираш, че това си е твоя тема, хубаво помисли къде пишеш - това е отворен форум и мога да си пиша каквото искам, колкото и да не ти харесва. Освен това не ти отива да обвиняваш, че другите били злобни при положение, че ти самия нямаш елементарна чувствителност към изстрадали същества в нужда. Никога ама никога не бих дала на теб да отглеждаш живо същество, комплексар!
Публикувано: 21 October 2011 - 08:41 PM
dafi_dimo, в 21 October 2011 - 08:29 PM, написа:
Можете ли да бъдете по-нагъл, от това???
Останалото, което искам да ви кажа /напиша/, ще ми изпроси бан от форума, поне докато съм жива...

Публикувано: 21 October 2011 - 08:48 PM
dafi_dimo, в 21 October 2011 - 08:46 PM, написа:
Съвсем скоро, всички ще "страдат" от вашата липса във форума!