Уф, осиновителите чакат ли чакат (продължавам да получавам запитвания за него, сигурно щото съм го рекламирала като "
джобен" формат), ама малкия още не е готов за път. В петък нали бяхме във Вас-вет, нещо се продриска там, реших, че щото мъжо му давал някакъв гаден педигри пауч за закуска...
Напипаха и увеличени лимфни възли. Е да обаче Рафката и до днес си е леко разстроен, има и слуз. Уж нищо притеснително, ама не е 100% ок.
Дадох пак хапче за паразити и минаваме пак на RC Intestinal. Ако не позатегне положението ще правим тестове.
Първо за респираторни заболявания. Ако теста е отрицателен ще правим копропроба. Ако е чиста, пак тест за парво, гана, корона и гиардия.
Ей тва е - с тази реклама ми виси на джоба сериозно вече, ама...
Продължаваме да се борим и с гъбите.
Иначе има апетит на мечка-стръвница, жизнен, игрив, посреща ме шумно като се прибера от работа, сутрин като излизам го чувам да мрънкьоти, ама се успокоява бързо, а и си има кучешко-котешка компания.
И сега по основната тема - в неделя оставих още чувал и половина от храната, която ми даде Karat (миналия път оставих 1 чувал, но той като в манастира нямаше почти никой - всички бяха по поляните, хранихме с Vess кучовците по пътя, та затова имах 1 отворен чувал).
В мен е останал още 1 чувал. Не ги оставих наведнъж всички, защото в манастира е пълно с мишки.
Ще помоля Отчето да ми разпише протокол когато доставя и четвъртия.
Ето ги. Част от детската градина.
Само незнам дали няма да му объркаме самоличността на малкия с тази котешка компания.
И
филмирани.