Декоративно зайче
Публикувано: 03 February 2008 - 11:41 AM
Благодаря,че попита!Пухи изглежда добре.Не ми изглежда напълняла,излиза да се разхожда по целия балкон и щурее.Като че ли повече яде сено,отколкото храната си.На преглед не съм я водила-трябваше ли?Мисля,че като и дойде времето ще се разбере дали има бебета или не.Ако искаш заповядай да я видиш!
Публикувано: 04 February 2008 - 09:49 AM
lizata направена е от профили за търговско обзавеждане, малко мрежа, дървена плоскост и много силикон! ;D Приятелят ми се занимава с дограма и той я измисли!За толетната пък сме използвали под мрежата метална тава и така чистенето е страшно лесно! Сега сме решили да я поразширим и да направим втори етаж за да е по забавно на зайко ;)
Публикувано: 04 February 2008 - 12:01 PM
За да не навлизате в спор и възмущения,ще обясня,че аз не съм качвала снимки и не знам кой балкон гледате.Мойта Пухи е на остъклен балкон,заслан с черга,клетката и постоянно е отворена,излиза и се прибира когато си иска,има нахвърляни гумени играчки,пресовани талашитени пръчки за гризане и камък за зайци.Що се отнася до студа-балкона е затворен,едната част от клетката е завита с чергата,има вътре доста талаш,а като я галя козината и е топла.Мисля,че това кътче е подходящо за нея,не е обезпокоена от двете кучета и има добри условия да живее,тича и играе както и когато тя си иска!
Публикувано: 04 February 2008 - 04:00 PM
Ми моите заковци цяло лято са на балкона,но ги пускам отделно,примерно един час единият и после другият или не ги пускам и си седят в клетката.Сега не са на балкона въпреки че е остъклен ме е страх да не настинат,защото през деня е топло ама вечерта си става студено.Те си имат отделна малка стая за тях и там си седят,хем е топло и не са на течение иначе лятото на слънчице са на балкона ;)