Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#1661 Потребителят е офлайн   MOLLI Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 17 March 2009 - 06:08 PM

MIRAJ благодаря много :) много е слади4ка мойта Мъри , направо ми идва да я стиснааа и да я целъваммм :ac_007: , ка4вайте и вие пове4е снимки на зайкоеците:)
ина4е за каишките и аз питах в един зоомогазин -има6е, не помня то4но цената , но не бяха скъпи. Не мога да си представя мойта бъзла да ходи навън , тя 6те стои като препарирана :gk_164:

#1662 Потребителят е офлайн   ~~~Vikito~~~ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 March 2009 - 06:46 PM

7-8 лева беше има ги и в големите магазини -хит фантастико :oh_018:

#1663 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2009 - 12:24 AM

Защо ще мъчите животинката с каишка, надявам се да не хрумне на някой идея и намордник да вземе :bk_022: И къде ще го извеждате - дано не е пред блока или в парка :td_144: Само ще го задушите с изпаренията от колите, кофите и прочие, а да не говорим какво ще стане ако някое куче го мерне....

#1664 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2009 - 05:24 PM

LUDNICA какво става с твойто зайче?Води ли го на вет?То като гледам и аз май ще го посетя в понеделник поради същата причина, че го гледам вчера долния му зъб е много пораснал.Как не съм видяла до сега??? :wa_048: :zz_217: Опира му в устенцата....което е много лошо и за това при първа възможност на вет!Чакам да кажеш при теб как е минало....за да знам за какво да се подготвям...

#1665 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 March 2009 - 06:05 PM

Показване на мнениетоracing-girl, в Mar 18 2009, 05:24 PM, написа:

LUDNICA какво става с твойто зайче?Води ли го на вет?То като гледам и аз май ще го посетя в понеделник поради същата причина, че го гледам вчера долния му зъб е много пораснал.Как не съм видяла до сега??? :wa_048: :zz_217: Опира му в устенцата....което е много лошо и за това при първа възможност на вет!Чакам да кажеш при теб как е минало....за да знам за какво да се подготвям...

Просто го заведи на вет да му оправят зъбчето, не трябва много приготовление ^_^ Успех и целувки на ушко

#1666 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2009 - 11:10 AM

Показване на мнениетоKatencetoo, в Mar 18 2009, 05:05 PM, написа:

Показване на мнениетоracing-girl, в Mar 18 2009, 05:24 PM, написа:

Просто го заведи на вет да му оправят зъбчето, не трябва много приготовление ^_^ Успех и целувки на ушко

Да ще го заведа обаче за съжаление мога чак в понеделник, няма как да отсъствам от работа.Но живот и здраве в понеделника отиваме да не се мъчи животинчо... :zz_221:

#1667 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 March 2009 - 08:12 PM

Здравейте! Аз мисля да си купувам мини зайче.... на село баба ми и дядо ми имат 2 обикновенни и са много сладки! Като гледам белите ангорски мини зайчета ми много харесват, но някой може ли да ме светне за цените? И един въпрос клеска с размери 54x44x33 достатъчна ли е за ЕДНО МИНИ зайче :ic_133:

#1668 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 09:19 PM

Показване на мнениетоshow_man.11, в Mar 20 2009, 08:12 PM, написа:

Здравейте! Аз мисля да си купувам мини зайче.... на село баба ми и дядо ми имат 2 обикновенни и са много сладки! Като гледам белите ангорски мини зайчета ми много харесват, но някой може ли да ме светне за цените? И един въпрос клеска с размери 54x44x33 достатъчна ли е за ЕДНО МИНИ зайче :ic_133:

Цените навсякъде са различни, но по принцип варират от 30 и стигат до 45лв.Има и по-ниски, но не знам зайчетата колко са читави...Освен това има разлика и във вида на зайчето - клепоухото например струва повече от да речем лъвската глава, както и ангорския ще е по-скъп от него...Но определено зависи от мястото, от което го взимаш.А за клетката...54х44х33 ще е прекалено малка.Съветвам те да вземеш 99х51х51 или 95х57х46, а пък има едни, които са 119х58х61 и са най-удобни, но по-скъпи.Желая ти да се сдобиеш с най-сладкото зайче и ще чакаме да го видим :ae_085:

#1669 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 20 March 2009 - 09:49 PM

Мерси за инфото! Ако някой е гледал сериала Забранена любов там има една Елица и тя има ангорско мини зайче направо е супер сладко!!!!! Искам абсолютно същото пухче! Направо откачам!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

#1670 Потребителят е офлайн   nikineli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2009 - 09:52 PM

Има магазини в които всички са по 45 лв, а при нас (там откъдето и аз си взех моите)обикновените са 28лв., а всички останали по 35 лв.

#1671 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 01:53 AM

Показване на мнениетоshow_man.11, в Mar 20 2009, 09:49 PM, написа:

Мерси за инфото! Ако някой е гледал сериала Забранена любов там има една Елица и тя има ангорско мини зайче направо е супер сладко!!!!! Искам абсолютно същото пухче! Направо откачам!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Доколкото си спомням то беше беличко...може и да бъркам де, но помня, че беше много сладко...Ангорско бяло зайче трудно се намира, но се намира ;) И аз не вярвах, че ще си намеря клепоух ангорски заек ама съвсем случайно стана ^_^ Има 1 зоомагазин в нашия квартал, почти всеки ден има нови ушковци и то кое от кое по - странно и сладко...Богат избор и със сигурност здрави и жизнени :aa_002:

#1672 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 01:41 PM

Аз съм от Благоевград и незнам дали има ангорски! Ходих до един ма там имаше обикновенни по 25 лева и лъвска глава по 40!!!

#1673 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 01:53 PM

Показване на мнениетоshow_man.11, в Mar 21 2009, 01:41 PM, написа:

Аз съм от Благоевград и незнам дали има ангорски! Ходих до един ма там имаше обикновенни по 25 лева и лъвска глава по 40!!!

Цената е доста висока :ca_003: Но не съм запозната с цените по другите градове, поразходи се из други зоомагазини, може да има по-евтини и по-разнообразни породи ^_^

#1674 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 02:15 PM

Мисля следобед да ходя до друг! Дано има ангорско! Пък и да не е кажете някаква порода по-пухкава!!!

#1675 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 02:26 PM

И още 1 въпрос.... Какъв грамаж гранулирана храна да му давам на ден и по колко пъти? За сеното знам, че се дава на воля, но за храната ????

#1676 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 03:11 PM

Здравейте на всички :if_147:
Извинявам се,че пиша чак сега,но нямахме нет.

Та за Бобенцето и неговите зъбки :ie_146:
От колежки чух всякакви неща :
-щял да пищи
-да тече кръв
-в някаква ризница щели да го слагат,та крачетата му да били на страни
-ще му измъквали зъбите :ub_013: :ud_009: По едно време взех да се замислям дали да ходим.
Стегнах се и отидохме на вет.От вратата и почнах да разпитвам,ама как така ще ги режат,ами упойка и т.н. Вета ми каза да се успокоя,няма да има упойка :ud_009: Лелее ми как ще му отворите устата ??? Моя приятел беше до клетката,а аз естествено се бях обърнала на другата страна от страх.По едно време чувам "щрак" и така няколко пъти.

Та да ви успокоя.
Зайо си е в клетката,вета леко му разтваря устенцата и с едни малки клещи му ги изряза.Бобо даже нищо не разбра.Не го е боляло.Само малко се беше стресирал от новото място на което беше попаднал.А,аз щях да се свлеча на пода,някакво такова успокоение,абе буцата дето ми беше заседнала в гърлото се изпари-мен ме беше много шубе-Признавам си!

После следваха ноктите :me_065:
Там вече се правихме малко на мъже :md_064: Дърпахме се,ама и тях отрязахме,без болки и кървища.

Мили съфорумци,бях изпаднала в шок от това, какво ще става в кабинета.Ако имаше кой да ме успокой,че нещата ще са толкова прости,може би и на моя приятел сега нямаше да има 2-3 бели косъма на косата си.Побърках го милия :zz_031:

П.С. Цялата процедура със зъбките е около 1 минута,а с ноктите около 5-7 мин (ние се дърпахме). И не е някаква страшна сума.

racing-girl въобще не се страхувай :bb_032: Зайко няма да усети нищо,пак казвам,че процедурата беше 1 мин (нямаше болки,кръв и мъки за зайко)и вета беше многоо внимателен и любезен.
Огромни благодарности към тях-те си знаят :ba_025:
И към всички Вас,които питахте и стискахте палци за нас :wub:
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#1677 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2009 - 03:17 PM

Радвам се, че всичко е минало добре :) не знам кой те е наплашил така, ама чак на мен ми настръхнаха косите от това, което прочетох и се чудя как може някой да говори без да е запознат :wacko: Трябваше де споделиш страховете си тук та да те успокоим, че няма нищо вярно в думите на колежките :) цунки на зайко :gb_023:

@ show_man.11, аз на моите им давам 1 шепичка сутрин и 1 вечер...Не винаги си изяждат дажбата ама поне им остава за, когато огладнеят ^_^

#1678 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 04:49 PM

Katencetoo Една колежка ми ги наговори тия.Мисля си,дали не ми е приказвала колкото да се изкара компетентна,но ми идва и друго на ум.Дали,не си е водила зайчето и на кой знае какъв недодялан вет е попаднала.И как го е измъчил-сърцето ми се свива.
Ако някой си заведе зайчето и вета процедират така:
- да пищи
- да тече кръв
- в някаква ризница ще да го слагат,та крачетата му да са на страни
- ще му измъкват зъбите
Грабвате си животното,казвате му,че е некомпетентен и си излизате :fa_067:

Друго нещо,след като се върнахме,започна леко да ръмжи като се приближим до муцуната и да се мъчи да драска и хапе-ама тва беше само един ден.Сега си е пак моята душичка :fi_084:
Понеже не съм чела горните постове веднага като се логнах,бързах да ви кажа как сме.Сега ги прочетох.

Цитат

Защо ще мъчите животинката с каишка, надявам се да не хрумне на някой идея и намордник да вземе bk_022.gif И къде ще го извеждате - дано не е пред блока или в парка td_144.gif Само ще го задушите с изпаренията от колите, кофите и прочие, а да не говорим какво ще стане ако някое куче го мерне....
Подкрепям те Katencetoo.
Когато бяхме на вета и дойде едно кокерче с нарязана лапичка,бяхме заедно,само се молех да не почне да вие от болка или да лае.Не знам как щеше да реагира Бобчо.
Не смятам,че е редно да го връзвате с някакви каишки и да го подлагате на този стрес :zz_031:

show_man.11 И аз слагам по шепичка на Бобчо.
Купичката му е постоянно пълна.Преди четох,че трябва да се слагат по 4 суп.лъжици-ами то е почти толкова.Когато тръгнеш да си купуваш зайко,виж за такива хранилки-те са за птици и др.такива,но стават и за зайчета.Ние преди му слагахме в един пепелник,ама все го зариваше с талаш и после мн зор си ядеше от храната.А,сега с това се родихме :zh_112:

П.С. Понеже никъде до сега не съм срещала някой да го е написал.
Един съвет: Когато наливаш вода в поилката,преди това вземи една четка за зъби и я почиствай от вътре.Аз всеки ден го правя и съм сигурна,че на Бобо му е приятно,а и на мен като знам,че не е мръсна.

Сори за дългия пост,дано съм била полезна!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#1679 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 06:08 PM

Мерси за инфото!

#1680 Потребителят е офлайн   show_man.11 Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 March 2009 - 08:56 PM

Здравейте! Преди ходих до един зоомагазин в центъра и продавачът ми каза, че април ще му докарат 4 ангорски зайчета! Каза, че са по 35лв. Питах го за клетките, а той ми каза, че нормална клетка за 1 зайче е 70x50x35 и мисля да си купя таава! В магазина имаше две клупоухи зайчета, но не съм им голям фен!!!

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни