Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#1681 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2009 - 09:50 PM

Показване на мнениетоshow_man.11, в Mar 21 2009, 08:56 PM, написа:

Здравейте! Преди ходих до един зоомагазин в центъра и продавачът ми каза, че април ще му докарат 4 ангорски зайчета! Каза, че са по 35лв. Питах го за клетките, а той ми каза, че нормална клетка за 1 зайче е 70x50x35 и мисля да си купя таава! В магазина имаше две клупоухи зайчета, но не съм им голям фен!!!

Много се радвам, че ще си имаш ушкото, който искаш :ns22: А за клетката - по принцип, за да се чувства добре 1 зайче, клетката трябва да е 4 пъти по-голяма от него. :)

#1682 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2009 - 10:19 PM

LUDNICA много се радвам за зайко,ще го заведа и моя надявам се в понеделник,дано всичко да бъде наред .Само имам едно питане защото малко съм го закъсала с финансите, да ме ориентираш колко парички трябва да си приготвя?Да се опитам поне да си ги набавя на време.Защото все пак това не търпи отлагане,колкото по-бързо отида толкова по -добре.

#1683 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 22 March 2009 - 02:20 AM

Не искам да правя реклама,но на мен ми взеха 10 лв :)
За мен това не са чак толкова голяма сума,като знам на него какво му е.

П.С. При други кабинети може да е по-евтино или по-скъпо,но това го определят ТЕ.Все пак са частни кабинети :) Аз съм доволна и предоволна :)
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#1684 Потребителят е офлайн   nikineli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 09:35 AM

Преди време попитах дали не е възможно да се направят под теми на тази ,но отговар не получих.Сега го задавам отново ,но с допълнение.Хубаво е да има тема и за кабинетите от които сме доволни,защото дилемата е голяма "къде да го заведа и ДОБРИ ли са".

#1685 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 12:24 PM

LUDNICA много ти благодаря за инфото.Значи задължително отивам в понеделник,това за мен е много важно, не искам зайчето ми да се мъчи.Много си го обичкам и се старая да се грижа по възможно най-добрия начин за него.А се притесних щото съм точно пред заплата,ама дори и да нямах парички щях да намеря от някъде за да се погрижа за животинчо.Нали си ми е душичка сладинка...
Даже и ноктите ще му изрежем че никога досега не сме ги рязали.
Отново много благодаря за инфото. :aa_002:

#1686 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 06:58 PM

Показване на мнениетоracing-girl, в Mar 22 2009, 12:24 PM, написа:

LUDNICA много ти благодаря за инфото.Значи задължително отивам в понеделник,това за мен е много важно, не искам зайчето ми да се мъчи.Много си го обичкам и се старая да се грижа по възможно най-добрия начин за него.А се притесних щото съм точно пред заплата,ама дори и да нямах парички щях да намеря от някъде за да се погрижа за животинчо.Нали си ми е душичка сладинка...
Даже и ноктите ще му изрежем че никога досега не сме ги рязали.
Отново много благодаря за инфото. :aa_002:

Шапка ти свалям !!! :ns22: Най-обичам да чета такива постове на хора, заинтересувани и загрижени за своето приятелче...Готова съм да помагам ако имаш проблеми, каквито и да било, гледам, че си от София, така че няма проблеми.Целувки на мъничето :gb_023: :gb_023: :gb_023:

#1687 Потребителят е офлайн   emi70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 08:50 PM

Това е моя Пухчо

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1688 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 09:08 PM

Показване на мнениетоemi70, в Mar 22 2009, 08:50 PM, написа:

Това е моя Пухчо

Добре дошли с Пухчо :zz_223: Ох, колко е беличко и космато това бебенце.Да го нацелуваш и намачкаш от мен - много е красиво :gb_023: :gb_023: :gb_023:

#1689 Потребителят е офлайн   miraj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 22 March 2009 - 10:18 PM

LUDNICA много се радвам, че сладура е добре и всичко е минало благополучно. Представям си колко си била изплашена (особено след приказките на колежката ти). Спомням си аз колко се бях изплашила, когато рязаха за първи път ноктите на Бишко, а какво остава за зъбките. Сега ще стискам палци всичко да е наред и със зайчето на racing-girl и разбира се да побадне на свесен вет., защото това май е най-важното. :zz_226:

emi70 Пухчо е прекрасно малко дребосъче. Много, много целувки на мъника! :wub:

#1690 Потребителят е офлайн   ooli4ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 March 2009 - 02:18 PM

Здравейте на всички!Много се радвам за зайчето с порасналите зъбки,че всичко е минало добре,не пиша редовно,но следя форума с интерес.Нашия проблем с гъбичките също се оправи и като се прибера вкъщи ще пусна пресни снимки на Гого,който е вече тинейджър :ag_106: :ag_106: и е започнал да линее(май).Ама това негово линеене ми се струва доста продължително-вече повече от две седмици,дали е нормално? :zz_218: :va_010: за всички пухчовци!
User's Signature

Усмихвай се докато имаш зъби!

#1691 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2009 - 05:50 PM

Много благодаря на всички, които бяхте съпричастни с моя проблем със зайко! ^_^
Много се радвам също така че зайковците ви са се оправили.Днес бяхме при вета и спасихме положението.Аз лично винаги съм си ходила при този лекар,много съм доволна.Разбира се не гледах, докато му режат зъбките, защото мойто сърце щеше да изкочи, та представям си какво му е било на зайо.При нас процедурата беше малко по-сложна,защото малчо беше адски стресиран и се наложи на няколко пъти вета да борави с клещите и в почивките аз го гушках зайо защото....
И така за около 5 мин свършихме с рязането на зъбите.Даже бихме и една ваксинка.Ноктите ни са ок и нямаше нужда да ги режем и тях.
Хора, моля Ви да отделяйте повече внимание на зъбките на зайчетата, защото при такива случай като моя може да възникне дори абцес!Възможно е да се стигне до пилене със зъболекарска машинка под упойка!Затова гледайте им зъбките и когато те са прекалено дълги ходете непременно на ветеринар, за да не станат по-зле нещата.В моя случай даже ми казаха , че зайо има неправилно разположение на зъбите.И за това след месец два пак ще отида на вет за да видим как се развиват нещата.
Ако зайовците ви не ядат от минералните камъчета , давайте им клонки от плодови дръвчета(череша,слива и т.н.) да ги гризат, както и крекери и по-твърда храха и непременно гледайте зъбите.
Попитах и за храната-повече гранулки и по-малко семки да има ,защото семките съдържат повечко мазнини, а не е хубаво зайците да затлъстяват.
Още веднъж балгодаря на всички , които се отзоваха , мерси за съветите на LUDNICA и на Katencetoo!Много се радвам че има такива хора като вас във форума!
И добре дошли на всички малчовци във форума , пишете ни за тях и пускайте снимки за да им се порадваме и ние. :mc_004:

#1692 Потребителят е офлайн   ooli4ka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2009 - 02:32 PM

Моя зайко е много послушен,ама не дава да му гледам зъбките,все го чакам да се прозее ама без резултат и затова му давам редовно сушени корички.Като малка имах морски свинченца и хамстери (4 свинчета и 36 хамстера :zz_223: ) и тогава ми бяха казали,че сушените корички много добре поддържат зъбките,но разбира се не трябва да се тъпчат много с тях. Ето ни и нас,колко сме пораснали,скоро ще си търсим мома :zz_223:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Усмихвай се докато имаш зъби!

#1693 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2009 - 06:16 PM

Много сладък зайко си имаш ooli4ka! Какъв е пухкавичик :zz_223:

#1694 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2009 - 09:22 PM

Здравейте!
Как за зайковците?
Какво правят я сложете малко снимки да им се порадвам!
Абе да ви питам има ли тук някой от вас който да си гледа и зайче и куче и как се разбират?? :)
На мене много ми харесват тези животинки аз преди си гледах морско свинче ама почина от старост сега в събота ще се срещна с едни приятели да им видя зайчето то е на 9месеца женско беличко, много е сладко ама им се налага да заминат и няма кой да го гледа и ще ми го дадът на мене дано Ричо да свикне с него ако пък не ще трябва да са разделени.
:af_089:

#1695 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2009 - 09:49 PM

Показване на мнениетоalisa, в Mar 24 2009, 09:22 PM, написа:

Здравейте!
Как за зайковците?
Какво правят я сложете малко снимки да им се порадвам!
Абе да ви питам има ли тук някой от вас който да си гледа и зайче и куче и как се разбират?? :)

Аз съм с 2 заека, 1 куче и 1 котка -_- Ами какво да ти кажа - кучето много обича и 2те зайчета и постоянно иска да си играе с тях, но нали се сещаш, че няма как да стане, защото то е 10 кила, а те милите нямат и 4, както се казва ^_^ На кучето давам да им се радва само през клетката, целува ги, опитваше се даже по 1 време да ги спасява - беше си наумила да им отваря вратичките и те излизаха, особено женския :zz_225:

@ ooli4ka, наистина зайчето ти е много сладко и много благ поглед има.Целувки за ушко :gb_023: :gd_044:

#1696 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2009 - 09:57 PM

Мойто куче пък е 50кг :af_089: :ac_007: но пък се разбираха с морското свинче веднъж спаха заедно мн. бяха сладки имам я някъде тая снимка ама незнам в кой диск е.

#1697 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 28 March 2009 - 09:20 PM

Здравейте гордо мога да ви се похваля, че вече съм стопанка на едно прекрасно зайче на деве месеца е кръстих го Алис в момента не съм си в нас и затова немога да ви постна снимки, но ето една от нета .. така изглежда бихте ли ми казали каква порода е ? Някой от вас имали същото зайче като моето? :)

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#1698 Потребителят е офлайн   miraj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 28 March 2009 - 09:40 PM

alisa, зайчето ти много прилича на моя Бишко. Само че на моя ушичките са по-малки. Да ти кажа честно не знам каква е породата, но мисля че не е толкова важно дали има порода, или -не. Важното е да го обичаш (в което не се съмнявам) и да си много щастлива с дребосъка. Много целувки на Алис и скоро ще чакаме снимки. :wub:

П.П. Ето една снимчица и от мен.

#1699 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2009 - 11:10 AM

Като близнаци са снежинките :gb_023:

#1700 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 March 2009 - 10:50 AM

Показване на мнениетоmiraj, в Mar 28 2009, 07:40 PM, написа:

alisa, зайчето ти много прилича на моя Бишко. Само че на моя ушичките са по-малки. Да ти кажа честно не знам каква е породата, но мисля че не е толкова важно дали има порода, или -не. Важното е да го обичаш (в което не се съмнявам) и да си много щастлива с дребосъка. Много целувки на Алис и скоро ще чакаме снимки. :wub:

П.П. Ето една снимчица и от мен.

Това на снимката не е мойто зайче а снимка от нета, която сложих за да ви попитам каква порода е.
В момента имам проблем с качването на снимки и затова довечера ще се помъча да пробвам да кача снимките защото освен Алис си взех и още едно зайче да си има другарче кръстих го Бъни :) той е от същата порода ама е на 4месеца ако знаете колко са сладки като ги пусна и само се гонят и играят скоро ще се постарая да сложа снимки и на двамата да ги видите!
А как са вашите зайчовци какво правят? :)
Много поздрави от мен на всички стопани на зайчета!

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни