ина4е за каишките и аз питах в един зоомогазин -има6е, не помня то4но цената , но не бяха скъпи. Не мога да си представя мойта бъзла да ходи навън , тя 6те стои като препарирана
Декоративно зайче
Публикувано: 17 March 2009 - 06:08 PM
ина4е за каишките и аз питах в един зоомогазин -има6е, не помня то4но цената , но не бяха скъпи. Не мога да си представя мойта бъзла да ходи навън , тя 6те стои като препарирана
Публикувано: 18 March 2009 - 12:24 AM
Публикувано: 18 March 2009 - 05:24 PM
Публикувано: 18 March 2009 - 06:05 PM
racing-girl, в Mar 18 2009, 05:24 PM, написа:
Просто го заведи на вет да му оправят зъбчето, не трябва много приготовление ^_^ Успех и целувки на ушко
Публикувано: 19 March 2009 - 11:10 AM
Katencetoo, в Mar 18 2009, 05:05 PM, написа:
racing-girl, в Mar 18 2009, 05:24 PM, написа:
Просто го заведи на вет да му оправят зъбчето, не трябва много приготовление ^_^ Успех и целувки на ушко
Да ще го заведа обаче за съжаление мога чак в понеделник, няма как да отсъствам от работа.Но живот и здраве в понеделника отиваме да не се мъчи животинчо...
Публикувано: 20 March 2009 - 08:12 PM
Публикувано: 20 March 2009 - 09:19 PM
show_man.11, в Mar 20 2009, 08:12 PM, написа:
Цените навсякъде са различни, но по принцип варират от 30 и стигат до 45лв.Има и по-ниски, но не знам зайчетата колко са читави...Освен това има разлика и във вида на зайчето - клепоухото например струва повече от да речем лъвската глава, както и ангорския ще е по-скъп от него...Но определено зависи от мястото, от което го взимаш.А за клетката...54х44х33 ще е прекалено малка.Съветвам те да вземеш 99х51х51 или 95х57х46, а пък има едни, които са 119х58х61 и са най-удобни, но по-скъпи.Желая ти да се сдобиеш с най-сладкото зайче и ще чакаме да го видим
Публикувано: 21 March 2009 - 01:53 AM
show_man.11, в Mar 20 2009, 09:49 PM, написа:
Доколкото си спомням то беше беличко...може и да бъркам де, но помня, че беше много сладко...Ангорско бяло зайче трудно се намира, но се намира ;) И аз не вярвах, че ще си намеря клепоух ангорски заек ама съвсем случайно стана ^_^ Има 1 зоомагазин в нашия квартал, почти всеки ден има нови ушковци и то кое от кое по - странно и сладко...Богат избор и със сигурност здрави и жизнени
Публикувано: 21 March 2009 - 01:53 PM
show_man.11, в Mar 21 2009, 01:41 PM, написа:
Цената е доста висока
Публикувано: 21 March 2009 - 03:11 PM
Извинявам се,че пиша чак сега,но нямахме нет.
Та за Бобенцето и неговите зъбки
От колежки чух всякакви неща :
-щял да пищи
-да тече кръв
-в някаква ризница щели да го слагат,та крачетата му да били на страни
-ще му измъквали зъбите
Стегнах се и отидохме на вет.От вратата и почнах да разпитвам,ама как така ще ги режат,ами упойка и т.н. Вета ми каза да се успокоя,няма да има упойка
Та да ви успокоя.
Зайо си е в клетката,вета леко му разтваря устенцата и с едни малки клещи му ги изряза.Бобо даже нищо не разбра.Не го е боляло.Само малко се беше стресирал от новото място на което беше попаднал.А,аз щях да се свлеча на пода,някакво такова успокоение,абе буцата дето ми беше заседнала в гърлото се изпари-мен ме беше много шубе-Признавам си!
После следваха ноктите
Там вече се правихме малко на мъже
Мили съфорумци,бях изпаднала в шок от това, какво ще става в кабинета.Ако имаше кой да ме успокой,че нещата ще са толкова прости,може би и на моя приятел сега нямаше да има 2-3 бели косъма на косата си.Побърках го милия
П.С. Цялата процедура със зъбките е около 1 минута,а с ноктите около 5-7 мин (ние се дърпахме). И не е някаква страшна сума.
racing-girl въобще не се страхувай
Огромни благодарности към тях-те си знаят
И към всички Вас,които питахте и стискахте палци за нас

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 21 March 2009 - 03:17 PM
@ show_man.11, аз на моите им давам 1 шепичка сутрин и 1 вечер...Не винаги си изяждат дажбата ама поне им остава за, когато огладнеят ^_^
Публикувано: 21 March 2009 - 04:49 PM
Ако някой си заведе зайчето и вета процедират така:
- да пищи
- да тече кръв
- в някаква ризница ще да го слагат,та крачетата му да са на страни
- ще му измъкват зъбите
Грабвате си животното,казвате му,че е некомпетентен и си излизате
Друго нещо,след като се върнахме,започна леко да ръмжи като се приближим до муцуната и да се мъчи да драска и хапе-ама тва беше само един ден.Сега си е пак моята душичка
Понеже не съм чела горните постове веднага като се логнах,бързах да ви кажа как сме.Сега ги прочетох.
Цитат
Когато бяхме на вета и дойде едно кокерче с нарязана лапичка,бяхме заедно,само се молех да не почне да вие от болка или да лае.Не знам как щеше да реагира Бобчо.
Не смятам,че е редно да го връзвате с някакви каишки и да го подлагате на този стрес
show_man.11 И аз слагам по шепичка на Бобчо.
Купичката му е постоянно пълна.Преди четох,че трябва да се слагат по 4 суп.лъжици-ами то е почти толкова.Когато тръгнеш да си купуваш зайко,виж за такива хранилки-те са за птици и др.такива,но стават и за зайчета.Ние преди му слагахме в един пепелник,ама все го зариваше с талаш и после мн зор си ядеше от храната.А,сега с това се родихме
П.С. Понеже никъде до сега не съм срещала някой да го е написал.
Един съвет: Когато наливаш вода в поилката,преди това вземи една четка за зъби и я почиствай от вътре.Аз всеки ден го правя и съм сигурна,че на Бобо му е приятно,а и на мен като знам,че не е мръсна.
Сори за дългия пост,дано съм била полезна!

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 21 March 2009 - 08:56 PM

Вход

Горе
Цитиране +