P.S. И преди съм писала тук с въпрос за ваксините , но имах проблем с паролата и ми се наложи нова регистрация . Относно въпроса на зузето за изпражненията - според мен това е неизбежно ако си изкарал своя любимец след похапване , те са малки и твърди не е толкова неприятно да ги събираш ... Без "подаръчета" няма да се мине
Декоративно зайче
Публикувано: 10 April 2010 - 10:06 PM
P.S. И преди съм писала тук с въпрос за ваксините , но имах проблем с паролата и ми се наложи нова регистрация . Относно въпроса на зузето за изпражненията - според мен това е неизбежно ако си изкарал своя любимец след похапване , те са малки и твърди не е толкова неприятно да ги събираш ... Без "подаръчета" няма да се мине
Публикувано: 11 April 2010 - 08:05 PM
Как е... консистенцията ?
desislava96, ошаф в никакъв случай като основно ядене - само като добавка.
Морковите /както и други зеленчуци/ ги нарязваш на парчета, оставяш ги така за 1-2 часа и ги даваш.
Картофи само варени.
Моята проявява сериозен интерес към кучешки гранули. Какъв ти интерес, само чака да оставя купичката и се изстрелва натам като ракета
Публикувано: 12 April 2010 - 03:14 PM
А клепоухите имат ли някакви проблеми с ушетата ?
Публикувано: 12 April 2010 - 10:43 PM
Публикувано: 13 April 2010 - 07:29 AM
Публикувано: 13 April 2010 - 05:47 PM
Ами ако другото се окаже мъжко ,може и да подаряваме поколения . Много добре знам какво правя.Двата заека първо ще бъдат гледани отделно ,заради карантинния период на втория. Ако не се разбирам после в една клетка , пак ще са отделно. Дали ще сменя талажа на един или на двама е все тая. А и аз съм на 19 и определено знам какво искам , не съм като някакви малки пуберчета ,които искат всичко пък после го подаряват.
Rave ами знам ,че е малка ,ама ми създаде впечатление на добро зайче . Голяма хитруша е всеки случей, може да я пробутам на военните ,да я ползват за внедряване сред врага
Но сега нещо ми се струва оклюмала и почти не е яла,вода също не пие и ме гледа с един обвинителен поглед
Публикувано: 13 April 2010 - 06:47 PM
Дали наистина знаеш
Аз не мисля, че два заека се гледат трудно, но също смятам, че не е добра идея сега да си взимаш второ зайче - тъй като ми се струва, че не си свикнала още с грижите за това.
Колкото до съединяването на клетки, някъде по форумите бях гледала такова нещо, беше много добре обяснено и снимки имаше, даже мисля че в тая тема беше...но не помня вече.
Разрови се из нета...
А това за поколенията... просто няма да го коментирам.
По моя проблем, никой ли няма да каже нещо
Публикувано: 13 April 2010 - 07:09 PM
Говоря във среден род , защото пола не е изяснен ... Ама пък име си имаме - БЪНИ
Публикувано: 13 April 2010 - 08:16 PM
Хора това ,че съм по-малка от вас неме прави безотговорна или безрасъдна. Мислила съм доста по въпроса и не съм взела решението сама , а заедно с приятеля ми. Като бях на 10 години получих 2рото си куче за ,което изцяло се грижех аз. Татко само купуваше храна и го водеше за ваксини. Смятам ,че по-голяма отговорност от кучето няма ,затова грижите за заека са ми лесни.
Единствения ми проблем с нея беше ,че си е отворила сама клетката. Сега има катинар
и няма никакъв проблем. пуснах я да потича и и беше много забавно .Скочи при мене да се погушка, но като надуши сладоледа..... мн и беше любопитно какво е това .
Публикувано: 14 April 2010 - 03:37 PM
Дали наистина знаеш
Публикувано: 14 April 2010 - 03:44 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 03:44 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 06:10 PM
Дали наистина знаеш
Явно не ми четеш коментарите , а само това ,което теб те интересува. Казах това за поколенията с ирония. Няма да си размнужавам заека . А ако това се случи мойте зайци ще бъдат подарени на мои приятели , и няма да са по обявите. Винаги ще има къде да ги дам.
Ти ми говориш така все едно съм казала " смятам да имам дете". Недейте да преувеличавате толкова с тея грижи. В крайна сметка не съм искала да ми давате акъл дали да си взимам заек,просто попитах за проблем с ушите и това е! Както казах по-горен мой коментар , това решение не го взимам само аз. Приятеля ми е достатъчно зрял за да може да прецени, както и аз! Сегашната ми зайка се чувства добре при мен и получава достатъчно много любов както от моя , така и от страната на приятеля ми!
Публикувано: 14 April 2010 - 07:22 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 07:50 PM
Съжалявам за избухването си ,но всяко нещо си има граници.Омръзна ми да обяснявам ,че съм достатъчно голяма и мога да поемам отговорност,а тука да се отнасят като към малоумно същество.
Публикувано: 16 April 2010 - 10:36 AM
Ахам... и как смяташ да го постигнеш ?
Според мен имаш три варианта.
Едно - да се научиш да разпознаваш пола /като са малки е трудно, а продавачите в зоомагазините често не могат/ и да си вземеш пак женско зайче.
Две - като порасне да кастрираш.
Три - да ги държиш постоянно разделени. Това ми се струва трудно изпълнимо...
Е ?
Публикувано: 16 April 2010 - 10:52 AM
На мен ми се струва, че ако я оставя, ще си хапне стабилно
Тя е много нахална, а куч е още малък и смотан и не я гони качествено, таа аз трябва да въдворявам ред
Но ми е странно защо им харесват гранулите, не би трябвало.
Явно им миришат на нещо...

Вход

Горе
Цитиране +