Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#2341 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:animals,cars,travelling,babies :)
Публикувано: 03 June 2010 - 12:56 PM

Ти ли реши ,че не мога да се грижа за него ?? :ab_041: -явно да!А пък мисля,че не си ти човека да ми даваш опрделения ;)намери си друга занимавка;)А и имаше някакъв твой вапрос защо ти прави на пук зайчето-прочети в интернет,че те усещат тона на гласа и освен това помнят пътите,когато си им крещял и встествено правят напук-интересувай се за зайчето като искаш да се грижиш за него :af_089:
User's Signature

Клепоушко :)

#2342 Потребителят е офлайн   flower79 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 June 2010 - 06:22 PM

СУПЕР! Непременно ще пробвам! Благодаря за споделения опит :)
Аз бях писала преди , но сега да кажа и резултата за моята идея за разнообразяването на заешкото меню :ba_025: Реших , че ошава ще е перфектен за тази цел и се сдобих с ошав от ябълки - перфектно почистен от семки :db_046: зайко просто се влюби в него и той ни е като за "специална награда" :be_107: айде целувки на вашите ушковцииии :be_107:
[/quote]

#2343 Потребителят е офлайн   zuzeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:музика, филми, животни и те такива неща :P
Публикувано: 03 June 2010 - 09:18 PM

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 03 June 2010 - 01:01 PM, написа:

Ти ли реши ,че не мога да се грижа за него ?? :ab_041: -явно да!А пък мисля,че не си ти човека да ми даваш опрделения ;)намери си друга занимавка;)А и имаше някакъв твой вапрос защо ти прави на пук зайчето-прочети в интернет,че те усещат тона на гласа и освен това помнят пътите,когато си им крещял и встествено правят напук-интересувай се за зайчето като искаш да се грижиш за него :af_089:

Ми аз за разлика от теб съм си купила зайчето и се грижа за него,за разлика от теб естествено. Първо го купуваш ,после го продаваш.Тва за теб отговорност ли е????? На моите зайци никога не им се е крещяло,просто защото няма за какво да им се крещи! Интересувам се , и именно затова питам,защото може би не съм намерила отговора в интернет!А ако ти беше чела малко повече ,щеше да ти стане ясно ,че животното пробва,и ако му мине номера продължава да си прави глупостите! Също както правят и малките деца !Ако му бях крещяла,едва ли през час щях да съм с метлата в ръка ;).Все пак не аз взимам и после продавам ушкото,защото съм осъзнала ,че е отговорност.КАкто и да е .Дано зайчето си намери любящ стопанин,който да го обича и да си го гледа.Успех!!!

#2344 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 June 2010 - 09:28 PM

А кой ти каза на теб,че съм го купила????И може да има много причини да го продавам.Но както и да е,не ми се разговаря с негативно мислещи хора!
User's Signature

#2345 Потребителят е офлайн   zuzeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:музика, филми, животни и те такива неща :P
Публикувано: 04 June 2010 - 09:27 AM

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 03 June 2010 - 09:33 PM, написа:

А кой ти каза на теб,че съм го купила????И може да има много причини да го продавам.Но както и да е,не ми се разговаря с негативно мислещи хора!

По принцип и ти си права. Има много причини,но все пак си могла да си направиш сметка нали :)

#2346 Потребителят е офлайн   Gabiityy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Интереси хмм..:животни най-напред след това музика и забавления :D .
Публикувано: 05 June 2010 - 03:50 PM

Благодаря flower79 :smile: .
Моя заек май ще се появи този четвъртак мислех да зема едно зайче,но майка ми е харесала този уф..,но и този е прекрасен спорд мен поне тя така офг описа :smile: а и за мен няма грозно животно.Щом се появи ще кача снимки да го видите :smile: .Поздрави на пухчовците ви от мен :ae_085:

#2347 Потребителят е офлайн   Nesquik Икона

Публикувано: 09 June 2010 - 12:53 AM

i az imam nov puh4o :zz_221: :zz_223: zai4eto e mn sladko i popslyshno :) za sega oshte ne mirishe i se nadqvam da ne e taka :P oshte ne znam kakuv pol e no sled 15 dena imame vaksina i shte hodim :) imam samo edin vupros ako zai4eto e 2-3 dni bez slama shte stane li neshto ? poneje v magazina nqma i 4akam ytre da zaredqt :angry: yspehi s vashite top4ici i da vi slyshkat :ae_085: :ae_085: :ae_085:
A tyk moje da vidite i moq :) Прикачена снимка

#2348 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2010 - 01:24 AM

Показване на мнениетоNesquik, в 09 June 2010 - 12:58 AM, написа:

i az imam nov puh4o :zz_221: :zz_223: zai4eto e mn sladko i popslyshno :) za sega oshte ne mirishe i se nadqvam da ne e taka :P oshte ne znam kakuv pol e no sled 15 dena imame vaksina i shte hodim :) imam samo edin vupros ako zai4eto e 2-3 dni bez slama shte stane li neshto ? poneje v magazina nqma i 4akam ytre da zaredqt :angry: yspehi s vashite top4ici i da vi slyshkat :ae_085: :ae_085: :ae_085:
A tyk moje da vidite i moq :) Прикачен файл 324580-obiavi-DSC00539.JPG

на колко е :)от зоомагазин ли го взе ?да ти е живо и здраво и да те радва :)
User's Signature

#2349 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 June 2010 - 01:26 AM

Показване на мнениетоNesquik, в 09 June 2010 - 12:58 AM, написа:

A tyk moje da vidite i moq :) Прикачен файл 324580-obiavi-DSC00539.JPG

Не нищо няма да му стане,нали има гранулеста храна (за бебета),няма ли друг магазин наоколо? :ae_085:
User's Signature

#2350 Потребителят е офлайн   j_ADA_miki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2010 - 09:09 AM

:rf_011: липсва ми

Прикачени файлове

• Прикачен файл  001.bmp (225.05K)
    Брой сваляния: 108

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2351 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2010 - 01:43 PM

Хей форумциии :db_046: Имам един въпрос към вас относно характера на моето зайче :md_064: Когато изкарам зайчето да се поразходи из стаята то буквално полудява - смисъл скача , бяга със свръх скорост , върти глава ... Вашите зайковци така ли правят :dh_188: ? и още нещо което отдавам на характера му - от 3 месеца го имам и сякаш го е страх от мен ( дали още не е свикнал с мен ) - не обича да го вдигат ( дори е невъзможно) и понякога се страхува ... предпочита да си тичка и да опознава ( за мен няма значение , макар че понякога искам да го нагушкам) .... Понеже имам приятели със зайче което е мнооого спокойно и те предимно си го гушкат и се притеснявам дали моето зайче е наред .... Е , това е , надявам се някой да ми отговори :md_064: Целувки на всички зайковцииииии :wub:

#2352 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 June 2010 - 01:57 PM

Показване на мнениетоdesislava96, в 14 June 2010 - 01:48 PM, написа:

Хей форумциии :db_046: Имам един въпрос към вас относно характера на моето зайче :md_064: Когато изкарам зайчето да се поразходи из стаята то буквално полудява - смисъл скача , бяга със свръх скорост , върти глава ... Вашите зайковци така ли правят :dh_188: ? и още нещо което отдавам на характера му - от 3 месеца го имам и сякаш го е страх от мен ( дали още не е свикнал с мен ) - не обича да го вдигат ( дори е невъзможно) и понякога се страхува ... предпочита да си тичка и да опознава ( за мен няма значение , макар че понякога искам да го нагушкам) .... Понеже имам приятели със зайче което е мнооого спокойно и те предимно си го гушкат и се притеснявам дали моето зайче е наред .... Е , това е , надявам се някой да ми отговори :md_064: Целувки на всички зайковцииииии :wub:

Ами нищо му няма на зайчето според мен и моето едното правеше така,то си им е в природата така да скачат и да правят резки движения :ba_025: Сега новото ни зайче е по-спокойно от предишното и обича да се гушка просто душичка,явно си е до характер :ae_085: може би трябва повече да му говориш хубави думи и да му показваш,че му се радваш,да общуваш повече с него и може и да свикне :db_046: А зайко на колко е и каква порода е?
User's Signature

#2353 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2010 - 02:12 PM

Ами на около 3 месеца е , лъвска глава - на цвят е абсолютно същото като Бъгс Бъни ( сивичък с бяло коремче , носле , и опашка :md_064: ) На мен не ми пречи неговият характер , просто исках да знам че си е наред :md_064: Аз си го обичам такъв, какъвто е! :be_107: Айде , пращам на вашите зайченца много прегръдки :re_037:

#2354 Потребителят е офлайн   Nesquik Икона

Публикувано: 15 June 2010 - 05:35 PM

ami na 40-50 dni e no ne sum go kopyvala podaruk mi e ot priqtelka koqto razvujda dekorativni zai4eta :) mersi mnogo

#2355 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 June 2010 - 07:50 PM

Показване на мнениетоdesislava96, в 14 June 2010 - 01:17 PM, написа:

Ами на около 3 месеца е , лъвска глава - на цвят е абсолютно същото като Бъгс Бъни ( сивичък с бяло коремче , носле , и опашка :md_064: ) На мен не ми пречи неговият характер , просто исках да знам че си е наред :md_064: Аз си го обичам такъв, какъвто е! :be_107: Айде , пращам на вашите зайченца много прегръдки :re_037:

Мерси целувки и на твоето :) а снимки защо не качиш да го видим :db_046:
User's Signature

#2356 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 June 2010 - 07:51 PM

Показване на мнениетоNesquik, в 15 June 2010 - 04:40 PM, написа:

ami na 40-50 dni e no ne sum go kopyvala podaruk mi e ot priqtelka koqto razvujda dekorativni zai4eta :) mersi mnogo

Ще качиш ли и ти снимка на твоето :ae_085:
User's Signature

#2357 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2010 - 09:24 PM

Бях споменала , че не сме любители на фотоапарата и затова не сме свръхчаровни на снимките , но си надяваме да ни приемете :be_107:
За първи път качвам снимки и много се извинявам , ако се окажат прекалено големи :ae_085:

Прикачена снимка тук сме по-малки
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка тук спим и сме подразнени че някой ни нарушава спокойствието :af_089:

Засега толкова от мен и дано снимките се виждат добре ! Целувкии :wub:

#2358 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 June 2010 - 09:38 PM

Показване на мнениетоdesislava96, в 15 June 2010 - 08:29 PM, написа:

Бях споменала , че не сме любители на фотоапарата и затова не сме свръхчаровни на снимките , но си надяваме да ни приемете :be_107:
За първи път качвам снимки и много се извинявам , ако се окажат прекалено големи :ae_085:

Прикачен файл Изображение0074.jpg тук сме по-малки
Прикачен файл Снимки0541.jpg
Прикачен файл Снимки0652.jpg
Прикачен файл Снимки0633.jpg тук спим и сме подразнени че някой ни нарушава спокойствието :af_089:

ОО страхотни сте :) и снимките са супер :db_046: Браво да сте живи и здрави :)На колко сте?
User's Signature

#2359 Потребителят е офлайн   desislava96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2010 - 06:20 AM

[/quote]
ОО страхотни сте :) и снимките са супер :db_046: Браво да сте живи и здрави :)На колко сте?
[/quote]

Мерси :be_107: Ами бях споменала по-горе , че сега сме на около 3 месеца :wb_052:

#2360 Потребителят е офлайн   bunny&sunny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 June 2010 - 01:04 PM

Показване на мнениетоbunny&sunny, в 15 June 2010 - 08:43 PM, написа:

Показване на мнениетоdesislava96, в 15 June 2010 - 08:29 PM, написа:

Прикачен файл Изображение0074.jpg тук сме по-малки
Прикачен файл Снимки0541.jpg
Прикачен файл Снимки0652.jpg
Прикачен файл Снимки0633.jpg тук спим и сме подразнени че някой ни нарушава спокойствието :af_089:

хихи супер ,ние сме на 1м и малко :ae_085: лъвска глава е породата на твоето нали :wb_052:
User's Signature

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема