Декоративно зайче
Публикувано: 13 February 2008 - 11:40 PM
Здравейте хора,как сте?Zaiche честити бебета.Дано всичко е наред и да оцелеят малките.Моя ушко е добре,ама много мързелува.Преди като го пусках и бягаше наляво надясно,скачаше,а сега седи само на едно място и не му се прави нищо.Явно годинките си казват думата ;)Ето две нови снимчици от тези дни. :wub:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 14 February 2008 - 12:18 PM
Здравейте приятели на сладките зайковци! Сега ви открих и много се радвам! И аз си имам зайка, казва се Фиона/Фифи/ и е на 3 години! Пускам една нейна снимчица, за да я видите каква ми е сладунка :wub:. Лошото при нас е, че си имаме от година и йорки, даже вече са двечки, но се оказа, че при тях е много силно развит ловният им инстинкт и изобщо не се понасят. Голяма гонка пада и винаги се старая да бъдат разделени, щото лошо му се пише на зайко :'(. Та си имаме стая за Фиона и отделно за малките бандити. Има ли и други с такъв проблем и ако да как се справяте?
Публикувано: 15 February 2008 - 09:34 AM
n_mut добре дошла/дошъл.Зайколюбителите от Бургас ставаме все повече. ;)Аз лично имам също куче обаче при мен проблема е от другата страна.Зайко я хапе и тя много много не иска да е край него ако не го държа.
zaiko_sa6i какъв ти е въпроса,защото аз не видях такъв :rolleyes:
zaiko_sa6i какъв ти е въпроса,защото аз не видях такъв :rolleyes:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 15 February 2008 - 06:21 PM
Здравейте от нас с Фиона! Явно териерите са си заплаха за зайковците, без значение от размера :(. Къде ми е бил ума, когато реших че могат да си съжителстват добре :huh:. Добре, че има стаи за всички ;D. Много целувки на всички зайовци- сладури от нас.
Публикувано: 16 February 2008 - 04:15 PM
Розинка малко странно прозвуча това''Искам да да е по-евтино за да има и за други неща'' :rolleyes: зайчето един път го купуваш,след това може да го гледаш дълго време,някой доживяват 8-9год и повече дори,ами ако недай си боже нещо се разболее пак ли ще искаш да мине евтино,или пък за храна,ти щом за зайко смяташ да мине по-евтино,значи представям си за храната.Има зайчета скъпи и по-евтини,но това зависи от породата и откъде е,защото моите и двата са ''Лъвска глава'',но женският го взехме за 49лв,а мъжкият 30лв,така че....Има клепоухи които не стават много големи,ама това за тези хора които го продават от Софив,мисля че са добре,защото ги гледат в домашни условияи зайците изглеждат много добре. ;)