Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#221 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 12 February 2008 - 06:58 PM

аз няма да казвам нищо по въпроса 4е е отпузнато и дебело морско свин4е,защото предполагам 4е ще ме изхвърлят от форума.само ще кажа 4е е дебело защото както каза ГАРЕ е оби4ано и глезано а за грознотата се обзалагам 4е е по хубав от твоя или от самия теб.и засхто не си сложил негови снимки?.надявам се 4е не съм обидила никои.имерси на ГАРЕ.

#222 Потребителят е офлайн   baitito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2008 - 07:11 PM

Цитат

ето снимки,крастави4ки не съм му давала(само през лятото ли може)давам му сено и му слагам трици и талаж с мирис на ябълка или лимон.така не мирише много и него сменям 4есто.    и ми е голямо:drugarche:.в4ера разбрах 4е оби4а и бисквитки.и е доста доволен

Не съм казала да му даваш само през лятото. Имам предвид каквото има през сезоните. Инъче ако даваш, давай в много малки количества. Вече поясних защо.
Зайчето ти е мнооого сладко. :yahoo:

Цитат

Не се обиждай ама зайчето ти е мн дебело и отпуснато малко грозно!

Аз мисля, че зайчето си е много хубаво.
User's Signature

Качена снимка

#223 Потребителят е офлайн   m_4akkarova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 07:21 PM

koteto50 зайчето ти е много сладко ама наистина е малко дебеличко!Хубаво е да го ограничиш, защото и за него не е добре!Аз от личен опит го казвам, защото и аз бях прехранила моето и имах доста проблеми после(за малкои до операция щяхме да стигнем)

#224 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 February 2008 - 07:31 PM

пък на мен не ми изглежда дебело :o :blink:

#225 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 08:28 PM

нз,аз мисля 4е от снимките изглежда 4е е дебело но ина4е не мисля 4е е такова,но схтом вие казвате ви вярвам. ;)

#226 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 09:04 PM

i iskam da vi kaja 4e tyrsq jenska za razplod.ot sf sme :wub: ;)

#227 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 09:11 PM

Първо недей да се влияеш от чужди мнения!!!!И на всичкото отгоре от човек,който не е гледал още такова животинче и дори незнае кога му сменя клетката!На него ще му кажа,че се сменя когато реши,на 1-2 дена,това е въпрос на хигиена,неможе да го оставиш да стъпва в пикня и др. зависи колко е нацапало.На почти всички снимки зайчето е легнало и се е опънало,та незнам как разбра че е дебело :- разплокано а пък и щом сравняваш заек с морско свинче,ясна ми е работата,първо морското свинче е на половината на заека както и да го погледнеш,второ гледам че зайчето е с гъста козина,така че недей да оценяваш заека по снимките,ако неможеш да кажеш добра дума,по-добре не казвай нищо! ;)  Искам да видя как ще му даваш на твоя заек как ще го храниш само с плодове и зеленчуци и бисквити и колко ще уцелее,защото ще ти кажа нещо и са ми го казвали и ветеринари,това е декоративен заек,съответно създаден изкуствено,неможе да яде всичко и за това са направени и тези храни,а това че от време на време някой дава съвсем малко е друго,но пък  с това да си храниш този заек,вземи си домашен заек(селски) като искаш.
koteto50 заека не грозен,а даже симпатичен,щом сте се разминали от операция,просто внимавайте друг път. :blink:

#228 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 09:32 PM

ms za komplimentite no nqmam mnenie za tezi koito ne go haresvat,no vseki si imam mnenie. :blink:

#229 Потребителят е офлайн   Zaiche Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 09:45 AM

Привет на всички!Да ви се похваля-мойта Пухи снощи е родила :yahoo:,само че не знам още колко са и какви са.Вчера сутринта имаше кръв в единия ъгъл на клетката,но нищо не шаваше,а и след като хапна малко продължи да си скубе от козината и да я трупа в закрития ъгъл.Така че,предполагам,вчера не сме имали бебета,но тази сутрин струпаната на гнездо козина се мърдаше.Прави ми впечатление,че нейното "гнездо"всъщност е повече от половината клетка,а тя лежи на оголения под.Иначе тя е добре,спокойна е и няма нищо против да я наблюдавам отстрани,може би защото е свикнала да седя така при нея.Но,да ви се оплача,до вчера постоянно ни ближеше пръстите,а сега не ще-май почвам да ревнувам :P :P :P

#230 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 13 February 2008 - 09:57 AM

Честито!!! Ама трябва и да се похвалиш колко бебета имате  ;D. И снимки искаме  :P. Е поне аз де... ;D
User's Signature

Качена снимка

#231 Потребителят е офлайн   Zaiche Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 10:26 AM

Отсега не смея дори да бръкна в клетката,камо ли да ровя в гнездото.Те не се виждат отгоре.Гнездото е от една педа талаш,покрит със сено,а най-отгоре е от нейната козина.Сега и повдигнах решетката от единия край да може да си излиза.В момента тича по балкона и разузнава новата обстновка.Тя идва при мен и се закача,но не стои като я галя.

#232 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 13 February 2008 - 11:06 AM

Нямах предвид да ровиш да гледаш колко са малките. Знам, че не бива да се пипат, докато не почне да им расте козинка, иначе може да ги отхвърли. Като вземат да щъкат или като й чистиш, виж ги колко са и се похвали  :P.
User's Signature

Качена снимка

#233 Потребителят е офлайн   Zaiche Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 01:40 PM

Естествено!Само за снимките не знам как ще стане,но ще гледам да го измисля дотогава.

#234 Потребителят е офлайн   zaiko_sa6i Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 02:40 PM

Здравейте аз имам 2 зайчета и са мъжки! Едното се казва Макс а другото Дюи :blink:! И двете са на 3 месеца! :wub:  Много са сладки! И двете са чисто бели със сини очи! :wub: :wub: :wub:  Много са игриви! Снимките които сте пуснали на вашите зайчета са много сладки! :wub:

#235 Потребителят е офлайн   zaiko_sa6i Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 02:45 PM

Като четях мнениата видях едно че не трябва да се слага на зайчетата ароматизиран талаж :huh:! Аз досега само такъв слагам и нищо им няма на 2-мата сладури и много се очудих! От днес вече ще им слагам комбиниран-малко обикновин и малко ароматизиран! Храня ги само със спец. храна и витамини,добавки и др.! Много обичат ориз :o :huh: :rolleyes:!!!! Незнам дали трябва да им се дава но те го много харесват! :->) 

#236 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 05:29 PM

Зайче радвам се много за Пухи! :yahoo:
Нормално е сега по принцип да е по-притеснителна,да се дразни и дори да е била спокойна преди да седите там,сега ще гледа да пази бебетата. ;) Не я дръжте много пусната,защото тя трябва да седи и да топли бебетата,да се надявам да има майчински инстинкт и да го прави.Те се раждат без козинка,но въпреки това се виждат какъв цвят са,защото имат мъх по тях.Когото нашите се родиха,аз знае кое какъв цвят е.Само че нямаха още отличителни белези,примерно виждаше че ще е сиво,но не дали ще има и бяло по него ;) Недейте много да я притеснявате,давайте и повече храна и така.Ще се видят бебетата след време,а и те сами ще излезнат.Храни ги само един път на ден и то когато е сама.

#237 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 06:18 PM

здр,много се радвам за пухи :yahoo:но ако миже да ми кажете накой има ли женско за разплод?много искам(предопреждавам 4е моето не е мини.)ако има желаещи да пишат в форума!!!ще се радвам. :wub:

#238 Потребителят е офлайн   Zaiche Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 06:35 PM

Кери,Пухи като е затворена не лежи върху гнездото,а до него.Може ли да го е направила голямо,за да ги топли?Не е ли по-добре да излиза да се разхожда?Та тя дори яде отвън,но по някое време се прибира,но и тогава не е върху тях.Предполагам,че тя си знае.Като е затворена постоянно дрънчи по решетката и беснее вътре.Не знам вече как да постъпя-дайте съвет!

#239 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 07:19 PM

Ми незнам тогава,тя сега като е свикнала постоянно да е вън.Колкото и голямо да е гнездото все пак те са новородени.Незнам какво да ти кажа,защото мойта след като я пуснахме на мъжкият,след това я пускахме навън най-много 2 часа и я прибирахме,в клетката ядеше,спеше,всичко там.И даже като роди един път я изкарах,но тя само гледаше клетката и обикаляше и прибрах.А пък и тя и беше свалила козината и от нея правеше гнездо и от сеното,а аз бях напълнила половината клетка с трици.И пак тя лягаше върху тях и ги топлеше,нищо че беше лятото,вечер ставаше студено.А пък като е отвън незнам дали ще се сеща изобщо да се прибира да спи при тях или ще си ляга както обикновенно навън,ама пък ако вече е свикнала и като я вкарате само да се разбеснее и да скача и тропа в клетката.По-добре я оставете,важното е че е добре.

#240 Потребителят е офлайн   baitito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 09:36 PM

Честити бебета! Да са живи и здрави!
Пожелавам ви от сега нататък всичко да бъде наред, както с бебетата, така и с майката.

Аз още от сега се уча, защото нали по натам и мойта зайка ще ражда . :P
User's Signature

Качена снимка

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема