В понеделник т.е утре зайчето ще пристигне, защото жената която ми го дава е от Кърджали. Дано мъника да ме хареса.
Отново благодаря

Публикувано: 07 November 2011 - 09:51 PM

Публикувано: 13 November 2011 - 11:33 PM
 Първоначално мислех, че причината за това е, защото е разгонена.. но нормално ли е въобще да е разгонена толкова дълго време? Не съм променяла храна или прочие, нито отношение към нея. Тръгна ли да я галя - ще и изхвърчи сърцето, а преди самичка идваше при мен.. Кажете как да укротя звяра и да си върна любовта?
 Първоначално мислех, че причината за това е, защото е разгонена.. но нормално ли е въобще да е разгонена толкова дълго време? Не съм променяла храна или прочие, нито отношение към нея. Тръгна ли да я галя - ще и изхвърчи сърцето, а преди самичка идваше при мен.. Кажете как да укротя звяра и да си върна любовта?   Искам си старото зайче.. :(
  Искам си старото зайче.. :(

Публикувано: 03 December 2011 - 08:09 PM

Публикувано: 03 December 2011 - 10:51 PM

Публикувано: 04 December 2011 - 12:02 AM

Публикувано: 04 December 2011 - 12:11 AM

Публикувано: 04 December 2011 - 07:54 AM

Публикувано: 07 December 2011 - 01:58 AM

Публикувано: 14 December 2011 - 10:33 AM
 Здравейте! Пиша ви с малко заккъснение, но исках да видя че моя Зайо напълно е добре, за да не давам предварително грешна информация. Значи продължих с бебешкия еспумизан още 2 дни и във водичката му слагах, започнах да му давам по мъничко от гранулите и от тях може би му се пиеше вода, та започна да си пие по начесто. "Дарадонките" му станаха по едрички както обикновено. Така постепенно си възвърна нормалния ритъм на хранене и пиене
  Здравейте! Пиша ви с малко заккъснение, но исках да видя че моя Зайо напълно е добре, за да не давам предварително грешна информация. Значи продължих с бебешкия еспумизан още 2 дни и във водичката му слагах, започнах да му давам по мъничко от гранулите и от тях може би му се пиеше вода, та започна да си пие по начесто. "Дарадонките" му станаха по едрички както обикновено. Така постепенно си възвърна нормалния ритъм на хранене и пиене    и съответно "изхождане". Сега обаче му взимам почти през ден магданоз и гледам да не го лишавам от някое плодче дневно - много обича круши. Пускам го да тича по-често
   и съответно "изхождане". Сега обаче му взимам почти през ден магданоз и гледам да не го лишавам от някое плодче дневно - много обича круши. Пускам го да тича по-често  

Публикувано: 18 December 2011 - 11:17 PM
 tinati, в 15 December 2011 - 12:16 AM, написа:
tinati, в 15 December 2011 - 12:16 AM, написа:

това е снимка от преди 3 години, беше му първата клетка от бебе и израстна много бързо.
  това е снимка от преди 3 години, беше му първата клетка от бебе и израстна много бързо. просто тази му снимка ми е любима
  просто тази му снимка ми е любима