Благодаря ви за бързите отговори.Златни сте!
Иначе са много сладки заедно.Вчера вечер Пами /големия ми заек / почна да мие малчото,а после малчото него.Все още не знам какъв пол е тъйкато е много малко.Поне ветеринарката ми (тъйкато от нея го взех) така каза.
Учуди ме това,че и котката ми взе да го мие вчера.Тя с големия ми заек само за игра мисли,но много не и давам,че нокти пуска,а малкия почна да го "лигави" както казвам аз,че тя е една...като почне да се мие или да мие някого спирка няма.
Ще ги снимам и ще кача снимки ^^
Още не съм снимала мъниците,но скоро ще ги снимам.
Та въпроса ми е - те се разбират добре.Спят заедно и прочие,но според майка ми Пами(големия ми заек) не е много щаслив.Понеже аз напоследък съм доста заета и не съм забелязала кой знае колко дали става нещо.Поне по това което виждам той си се държи като преди - когато мине някой покрай клетката се надига и иска да го погалят,когато някой е до клетата и си даде ръката я ближе,а като е навън скача,скача,а после "заседва" на едно място и седи там,а като някой се приближи и почва да си тича наоколо и да го разиграва като сякаш си играе на "Гоненица".Не знам,но това,че се приемат добре уж е хубаво,но може ли да има нещо друго?Смисал...ако наистина не е щаслив какво казва майка ми от какво може да е като се държи добре с малкото?
Тукощо я питах защо мисли така и тя каза,че след като съм излезнала за училище (от 10:00 до 17:40 бях на училище) та им дала сено и той седял в единия край на клетката и изглеждал тъжен.