Декоративно зайче
Публикувано: 27 September 2008 - 06:51 PM

The besT damn ThinG ... :P
Публикувано: 27 September 2008 - 09:44 PM
Публикувано: 27 September 2008 - 10:46 PM
Цитат
Пусни снимки на зайчето.
Публикувано: 28 September 2008 - 10:59 PM
Цитат
И аз се чудя, но... :rolleyes: :angry:
kissittta, пиши за зайчето тук във форума в темата 'Обяви' и в други сайтове за обяви. Пиши нещо повече за характера й и т.н.
Публикувано: 29 September 2008 - 11:33 AM
Когато получа снимки на "внучетата" ще кача веднага!!!
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ :Танц:
Публикувано: 29 September 2008 - 06:45 PM
да са ти живи и здрави бебенцата :wub: Стискам палци всичко да е наред и да те радват много.Вярвам, че всичко ще бъде ОК.Успех :zaek: :palec:
Публикувано: 29 September 2008 - 10:55 PM
Цитат
да са ти живички и здравички и настоящите и бъдещите бебоци, пък и мама Ники и Тати Пухи :blink:
Дръж ни в течение и успех!
Цитат
да са ти живи и здрави бебенцата :wub: Стискам палци всичко да е наред и да те радват много.Вярвам, че всичко ще бъде ОК.Успех :zaek: :palec:
БЛАГОДАРЯ ВИ, ДРУГАРЧЕТА, за милите пожелания!!! :drugarche: Дай Боже всичко да е ОК, както с моите, така и в вашите мъничета!!!
Ето малко снимки на бъдещите родители:
Публикувано: 30 September 2008 - 03:43 PM
Тая сутрин влизам в стаята където сме поизолирали Ники и какво да видя - изненада - едно пухкаво гнезденце в единия ъгъл и току пухчето се помръдна!!! :->)
Очевидно малката шушулинка е родила или много късно снощи (понеже я видях за последно в 22h) или рано тази сутрин. :zaek: Не смея много да се навъртам наоколо, за да не я притеснявам, но ми се струва доста спокойна. Докато я гледах от страни, тя отиде и започна да си ги ближе през гнезденцето и сякаш нарочно разбута пуха с носле, за да ми ги покаже и отстъпи малко назад - 3 малки, сладки, розови пъшкулчета, 2 от които имаха силно изразени тъмни петънца като татко си B) В едният край гнезденцето обаче остана скрито, така че не съм сигурна дали няма и там някой малък пъшпундек...но едно е сигурно - има 3-нки сладки и шаващи партизанчета и само се моля те и гордите им родители да са ми живички и здравички!!!
Много се вълнувам, понеже ми е за 1-ви път някое мое животинче да роди, а съм имала какви ли не през годините...
Може ли някой да ми каже кога минава критичния период, след който вече е сигурно, че ще оцелеят малките, а няма да бъдат стъпкани или изядени от мама си?
Публикувано: 01 October 2008 - 10:22 AM
Успех и да са ти живи и здрави бебетата! :wub:
Публикувано: 01 October 2008 - 01:26 PM
За притесненията й не се безпокоя много да ти кажа честно, защото засега е доста спокойна, а е едва 2-рия ден... Досега й пусках храничка през решетките отстрани, че да не я плаша като отварям отгоре...но като й слагах сено снощи от портичката, установих, че въобще даже не я е страх, стига да й гворя и да се движа бавно... Дори самичка дойде да се гали в ръката ми и да ме близка. И на двете с мама ни дава да се приближаваме без проблем и без да й създаваме дискомфорт... Предполагам, че наистина е истина това, което казват за животните, че имали 6-то чувство за хората и за това кой им мисли злото и доброто.... :kuchence:
Знам, че всяка зайка е различна, но ти като си имала вече 5 пъти мънички - кога те пускаше мамчето вече да ги пипаш малките и да ги вземаш...или всичко започна само с леки "милувки" през решетките? :drugarche: