Декоративно зайче
Публикувано: 04 October 2008 - 11:55 PM
Публикувано: 05 October 2008 - 07:57 AM
svevava Какво й е на Пухи?Надявам се да не е нещо сериозно!
А що се отнася до клетките,вижте ние как си се "заключваме" вече ;D
Публикувано: 05 October 2008 - 11:02 AM
Цитат
Аааа, нищо... просто ви се чудя как си развъждате животните така...
Че и 5 пъти... :o :rolleyes:
Какво като е заек ? Дай сега да ражда на поразия...
А и колко от бебетата са оживяли ? Колко си раздала ? И за колко от тях си сигурна, че се грижат добре ?
На мен лично ми е жал за зайката, но ти явно го смяташ за съвсем нормално...
Публикувано: 05 October 2008 - 02:27 PM
Публикувано: 05 October 2008 - 06:27 PM
Моят сега ще става на 2 годинки. Порасна си и той-толкова бързо минава времето!А беше само една шепичка.........
Никой ли не го иска за татко моя убавец ;D
Публикувано: 05 October 2008 - 07:06 PM
Поздрави:Ива,Пепи и Роджи :wub:
Публикувано: 05 October 2008 - 09:33 PM
Публикувано: 06 October 2008 - 08:57 AM
svevava, много съжалявам за загубата ти мила :'( Не се обвинявай, не е зависело от теб!!! Както изглежда е имала трудна бременност още от самото начало и ти е НЯМАЛО АБСОЛЮТНО КАК ДА ПОМОГНЕШ!!! Това е живота! Така е било писано...посвети се сега на другото си зайче, не прави грешката още по-малко него да обвиниш... Един умира, друг се ражда, нали знаеш... Знам, че звучи банално, но повярвай ми - разбирам те, знам какво е да ти умре животинка...не ми се и мисли, ако стане нещо с Пукчи или Никичка и затова най ме беше страх докато ние бяхме бременни...сега тръпна и за още 5 бебета - на Ники 3-чките и останалите 2 на Поли (2 от родилите се 4, защото през изминалата седмица и на нас ни умряха 2 заенца :'( ) Да, не бяха бебета от моята, но все пак бяха 2 от първите дечица на Пух и все още ни е мн гадно на всички. Дано остналите 5 партизанчета и 3-мата родители да са ОК!!!! :zaek: Иначе растат палави и сладки естествено - 2-мцата по-големи (на Поли) вече имат миниятурна козинка - едничкото е бяло с черно, другото бяло със светло кафяво (като индиянските коне), макар мама им да е изцяло бяла, а Пухи да има само млк сиво и черно. На Ники малките имат само мъхче все още (все пак са по-малки с 5 дни) - едничкито е цялото бяло засега, а на другите двамца гръбченцата им са чернички, на едното и главичката. Нямам търпение да поотраснат и да започнат да излизат от гнезденцето си, че едвам ги гледкам само през сеното и пуха на Ники :izcherven: Някоя от вас, горди баби, може ли да ми каже кога внучетата най-накрая спират да се крият от вас и започват да щъкат с мама зайка из клетката? :kuchence:
Публикувано: 06 October 2008 - 09:43 AM
-- racing-girl, не се отчайвай за девственосста на сладура ти B) и аз бях така с Пухинко ама за по-малко от седмица 2 девойки ги "ощастливи"...и то доста неочаквано, както за него, така и за мен ;D До преди 2 дни обаче (т.е. близо месец и половина след "събитията") въобще не даваше признаци за желание за :klati: (знаеш ккв имам предвид ;) ), но предполагам това беше, защото Ники беше бременна и после роди и той миличкия не можеше да се вреди :rolleyes: , но вече всичко си е по старо му и пак си ми скача когато и където му скимне, мъжкаря не мама той :izcherven: Личния ми съвет е да кажеш във ветеринарната където сте пациенти на докторите, че си търсиш женска за разплод - те трябва да си имат база данни и ако са печени могат и координатите на някого да ти дадат...ако не - най-малкото е да те споменат на следващата женска, която си търсио господин... Така Пухчо се запозна с първата си изгора! :drugarche: Аз съм от Русе, ако мога повече да ти помогна, само свиркай! :palec: във всеки случай - желая ти УСПЕХ!!!
Публикувано: 06 October 2008 - 01:15 PM
syr4izeto мм обратната ;D Роджи е с черния перчем,а Пепито е сивото пухчии.За породи иначе незнам,единия си е обикновен,а пък Роджии има като че ли нещо "лъвска глава" в него,но определено не е чист. ;)
А пък за бебитата мисля че до 7-8 ден вече трябва да почнат да щъкат из клетката,така че почнат ли да излизат от гнездото непременно искаме да гледаме снимкии :P :wub:
Публикувано: 06 October 2008 - 01:25 PM