Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#941 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 October 2008 - 11:55 PM

Това е женската ми - Кари.На снимката е едва на 40 дена  ;D, сега е огромна  :yahoo:...На мъжкаря още нямам снимки  :wub:

#942 Потребителят е офлайн   AliceCooper Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 12:33 AM

aucies  заека ти е невероятен :) хм определено харесвам клепоухи зайци повече :)

#943 Потребителят е офлайн   pivito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 October 2008 - 07:57 AM

Честит рожден ден (на патерички) на очарователния Пух.Пожелаваме му много здраве,щастие,бели и весели игри и да ви радва още дъъълго време  :yahoo:  :yahoo:

svevava Какво й е на Пухи?Надявам се да не е нещо сериозно!

А що се отнася до клетките,вижте ние как си се "заключваме" вече  ;D
Качена снимка  Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#944 Потребителят е офлайн   aucies Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 10:48 AM

Благодаря на pivito за милите думи  :wub: ;) и поздравления на katencetoo за перфектната снимка на малкото зайче  :P и аз исках да си зема дългокосместо ама не се получи  ;D

#945 Потребителят е офлайн   rave__ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 October 2008 - 11:02 AM

Цитат

Защо пък горката животинка? :rolleyes: :huh: :- Нещо не разбрах???На 5-6 години е вече.....но да не забравяме,че това е заек все пак....а имахме мъжки,и неможехме да ги държим все по-отделно.

Аааа, нищо... просто ви се чудя как си развъждате животните така...
Че и 5 пъти...  :o :rolleyes:

Какво като е заек ? Дай сега да ражда на поразия...

А и колко от бебетата са оживяли ? Колко си раздала ? И за колко от тях си сигурна, че се грижат добре ?

На мен лично ми е жал за зайката, но ти явно го смяташ за съвсем нормално...
User's Signature

Качена снимка

#946 Потребителят е офлайн   elincetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 02:27 PM

Аз пък си мисля,че е съвсем нормално  :blink: всяка година по 1 кочило .Аз много исках да имам зайчета,понеже имам женско и мъйко зайче,но женската хапи мъжкия и затова не ги събирам ваобще заедно-последния път когато бяха заедно за 2 минути Анюшка захапа така силно пухчо,че за малко щеше да му потече кръв..  :( :huh: , аз бях там и жсичко е ОК  :samodovolen: :palec:

#947 Потребителят е офлайн   aucies Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 06:19 PM

а зайковците  по колко маника раздат обикновенно ? ? ? ?  :zaek:

#948 Потребителят е офлайн   racing-girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 06:27 PM

aucies твоя зайко е много много сладък. Ако беше женски веднага ти го взимам за жена на моя клепарко, но нямам късмет. Моят ще си остане самичък и девствен цял живот.... :'(
Моят сега ще става на 2 годинки. Порасна си и той-толкова бързо минава времето!А беше само една шепичка.........
Никой ли не го иска за татко моя убавец  ;D

#949 Потребителят е офлайн   pivito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 October 2008 - 07:06 PM

Аз пък съм чела,че във фермите зайците се заплождат най-късно до 5-я ден след раждането на малките,а понякога и веднага след това и че това няма да попрече на зайката да си отгледа нормално малките,само,че трябва да се отбият малко по-рано.Освен това зайците раждат по 5-6 пъти в годината.Така че rave_ не съди keri14 ,че един път в годината си пуска зайката на мъжки ..а това колко от бебетата ще оцелеят,най-малко зависи от нея!Освен това ако прочетеш мненията й назад в темата,ще разбереш че наистина се грижи добре за дом.си любимци,дарява ги с много любов..абе с две думи никак не е безотговорна към тях и едва ли би дала зайче на кой да е   :- ;)
Поздрави:Ива,Пепи и Роджи :wub:

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#950 Потребителят е офлайн   Katencetoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 October 2008 - 09:33 PM

Цитат

аууууу супер сладка снимка  ;D На белия зайко сигурно му е много удобно  :wub:

#951 Потребителят е офлайн   aucies Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2008 - 10:31 PM

pivito невероятни зайчета мноого са сладки  :wub: :wub: racing-girl ее не спираи да търсиш мамада за твоето .. се пак ще намериш сигурна съм то и аз търся за моя някоя дама амаа за сега никои не изявява желание  ;D

#952 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 07:00 AM

Пухи умря :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

#953 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 06 October 2008 - 07:28 AM

оо,милата ти,мойте съболезнования и бъди силна!  :'(

#954 Потребителят е офлайн   svevava Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 07:43 AM

не мога да съм силна.чувствам се като УБИЕЦ.Все пак животът и зависеше от мойте грижи,а аз не се справих.Буквално аз я убих

#955 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 06 October 2008 - 08:05 AM

е е вярно,не се самообвинявай!така й е било писано и ти не си могла да я спасиш....  :(

#956 Потребителят е офлайн   Розинка Икона

• *Dog whisperer*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs
Публикувано: 06 October 2008 - 08:47 AM

Моите съболезнования :'( :'( :'( :'(
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#957 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 08:57 AM

Здравейте на всички  :blink: Не съм се мяркала отдавна - бях болничка, а цялото ми внимание беше посветено на бебетата у дома и малко поизостанах в темата, но сега прочетох всичко...
svevava, много съжалявам за загубата ти мила :'( Не се обвинявай, не е зависело от теб!!! Както изглежда е имала трудна бременност още от самото начало и ти е НЯМАЛО АБСОЛЮТНО КАК ДА ПОМОГНЕШ!!! Това е живота! Така е било писано...посвети се сега на другото си зайче, не прави грешката още по-малко него да обвиниш... Един умира, друг се ражда, нали знаеш... Знам, че звучи банално, но повярвай ми - разбирам те, знам какво е да ти умре животинка...не ми се и мисли, ако стане нещо с Пукчи или Никичка и затова най ме беше страх докато ние бяхме бременни...сега тръпна и за още 5 бебета - на Ники 3-чките и останалите 2 на Поли (2 от родилите се 4, защото през изминалата седмица и на нас ни умряха 2 заенца  :'( ) Да, не бяха бебета от моята, но все пак бяха 2 от първите дечица на Пух и все още ни е мн гадно на всички. Дано остналите 5 партизанчета и 3-мата родители да са ОК!!!!  :zaek: Иначе растат палави и сладки естествено - 2-мцата по-големи (на Поли) вече имат миниятурна козинка - едничкото е бяло с черно, другото бяло със светло кафяво (като индиянските коне), макар мама им да е изцяло бяла, а Пухи да има само млк сиво и черно. На Ники малките имат само мъхче все още (все пак са по-малки с 5 дни) - едничкито е цялото бяло засега, а на другите двамца гръбченцата им са чернички, на едното и главичката. Нямам търпение да поотраснат и да започнат да излизат от гнезденцето си, че едвам ги гледкам само през сеното и пуха на Ники  :izcherven: Някоя от вас, горди баби, може ли да ми каже кога внучетата най-накрая спират да се крият от вас и започват да щъкат с мама зайка из клетката?  :kuchence:

#958 Потребителят е офлайн   syr4izeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 09:43 AM

-- pivito, мн сладки зайковци имаш!  :->) Предполагам, че Пепи е с невероятния перчем, а Роджи със сладката муцунка? Каква порода се водят тия двамата сладури - черничкото май е "лъвска глава", но другия муцуран не знам как му се води...

-- racing-girl, не се отчайвай за девственосста на сладура ти  B) и аз бях така с Пухинко ама за по-малко от седмица 2 девойки ги "ощастливи"...и то доста неочаквано, както за него, така и за мен  ;D До преди 2 дни обаче (т.е. близо месец и половина след "събитията") въобще не даваше признаци за желание за :klati: (знаеш ккв имам предвид  ;) ), но предполагам това беше, защото Ники беше бременна и после роди и той миличкия не можеше да се вреди  :rolleyes: , но вече всичко си е по старо му и пак си ми скача когато и където му скимне, мъжкаря не мама той  :izcherven: Личния ми съвет е да кажеш във ветеринарната където сте пациенти на докторите, че си търсиш женска за разплод - те трябва да си имат база данни и ако са печени могат и координатите на някого да ти дадат...ако не - най-малкото е да те споменат на следващата женска, която си търсио господин... Така Пухчо се запозна с първата си изгора!  :drugarche: Аз съм от Русе, ако мога повече да ти помогна, само свиркай!  :palec: във всеки случай - желая ти УСПЕХ!!!

#959 Потребителят е офлайн   pivito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 October 2008 - 01:15 PM

svevava Моите най-искрени съболезнования и съчувствия!

syr4izeto мм обратната  ;D Роджи е с черния перчем,а Пепито е сивото пухчии.За породи иначе незнам,единия си е обикновен,а пък Роджии има като че ли нещо "лъвска глава" в него,но определено не е чист. ;)
А пък за бебитата мисля че до 7-8 ден вече трябва да почнат да щъкат из клетката,така че почнат ли да излизат от гнездото непременно искаме да гледаме снимкии  :P :wub:
User's Signature

Качена снимка

#960 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 01:25 PM

Еее и мен ми е жал за тебе..... :huh: ;D ама какво да се прави немога да ти помогна.Не са в магазин бебета и всичките знам къде са,но мисля че тва тебе не те интересува.Едва ли някой от този сайт,може да каже че аз не си гледам животните,защото то не едно или две,а са много ;)

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни