Декоративно зайче
Публикувано: 15 February 2012 - 06:55 PM

Намерете ни във Facebook-a - Санбернари България - да се събем любителите на тези прекрасни кучета.
Публикувано: 21 February 2012 - 11:12 AM
Публикувано: 23 February 2012 - 05:06 PM
Моя зайко - Пами - е вече на две годинки.Днес взех едно малко бебе зайче.Събрах ги заедно и всичко е що годе добре.Не се бият нищо,НО искам да попитам дали зайците се пощят?Защото ако не се...е това "нищо" не знам за какво ще служи тъйкато Пами все нещо си завира муцуната в козината му.Не го хапе - поне така мисля - защото малкото не бяга и не се дърпа,но пък и Пами само го бута....защо го бута и защо го "пощи" или хапе...не мисля,че го хапе и все пак да питам...Зайците пощят ли се?И защо може да го подбутва.Някой правил ли е така като мен и после да ги е събирал...
Публикувано: 23 February 2012 - 09:57 PM
Качи снимки да ги видим двамката:)
Публикувано: 24 February 2012 - 12:18 PM
Иначе са много сладки заедно.Вчера вечер Пами /големия ми заек / почна да мие малчото,а после малчото него.Все още не знам какъв пол е тъйкато е много малко.Поне ветеринарката ми (тъйкато от нея го взех) така каза.
Учуди ме това,че и котката ми взе да го мие вчера.Тя с големия ми заек само за игра мисли,но много не и давам,че нокти пуска,а малкия почна да го "лигави" както казвам аз,че тя е една...като почне да се мие или да мие някого спирка няма.
Ще ги снимам и ще кача снимки ^^
Още не съм снимала мъниците,но скоро ще ги снимам.
Та въпроса ми е - те се разбират добре.Спят заедно и прочие,но според майка ми Пами(големия ми заек) не е много щаслив.Понеже аз напоследък съм доста заета и не съм забелязала кой знае колко дали става нещо.Поне по това което виждам той си се държи като преди - когато мине някой покрай клетката се надига и иска да го погалят,когато някой е до клетата и си даде ръката я ближе,а като е навън скача,скача,а после "заседва" на едно място и седи там,а като някой се приближи и почва да си тича наоколо и да го разиграва като сякаш си играе на "Гоненица".Не знам,но това,че се приемат добре уж е хубаво,но може ли да има нещо друго?Смисал...ако наистина не е щаслив какво казва майка ми от какво може да е като се държи добре с малкото?
Тукощо я питах защо мисли така и тя каза,че след като съм излезнала за училище (от 10:00 до 17:40 бях на училище) та им дала сено и той седял в единия край на клетката и изглеждал тъжен.
Публикувано: 10 March 2012 - 10:15 AM
С моя Зайо отново имаме проблем,този път не е свързан с "изхожданията" му, а с крайниците. Преди няколко дни от нищо започна да се пързаля по талаша и да не може да си стои на предните крачета. Когато го сложих на леглото ми да му проследя движенията забелязах, че със задните "заметва". Отидохме веднага при д-р Найчев (Перник) и той му сложи инжекция (не каза каква) и определи състоянието му като АРТРИТ на крайниците и оттам това състояние. Обясних му и че предната вечер "свалях" на Зайо козината по стария метод с топенето на ръцете ми във вода и по този начин ги отстранявам без излишното "хвърчене" на косми навсякъде. Той каза че вероятно да е настинал.
Прибрахме се и му посслетях хавлия с триците на която да не се пързаля и му пуснах духалката да го позагреяи той се отпусна и легна. Разтривах го звестно време с надеждата да се оправи но ето вече 3-ти ден си е скован.Има лека промяна, но не е напълно стабилен.
Иначе си се храни нормално. Възрастен е ( на 4 год,) и ме е страх да не е края...понеже една позната ми каза за нейния че бил по същия начин и след това....
Моля някой с компетентно мнение да ме посъветва от какво може да е и евентуално какви витаминки да му давам за костите...
Мерси
Публикувано: 16 March 2012 - 10:53 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 08 April 2012 - 05:50 PM
Да почива в мир милото...
Публикувано: 08 April 2012 - 10:57 PM
Публикувано: 12 April 2012 - 10:38 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Вход

Горе