Декоративно зайче
Публикувано: 22 February 2008 - 12:24 PM
n_mut ако имате път към София... Няма проблем-нашият зайо чака ... когато искате -с удоволствие ще ви направим бебета ;D Сериозно си търсим дама-ако някой има женска и си търси мъж-свиркайте...

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 23 February 2008 - 12:44 PM
Zaiche много се радвам за бебетата :yahoo: много ми хареса този вариянт с черното :blink: щъкат ли вече из клетката.Забравих да ти кажа едно нещо,значи те вече са на една седмица,още сучат,а и ще продължат сигурно още една седмица,но тя после ще спре да им дава и ще бяга,защото те имат зъбки още от както се родят,но сега им растат и ще я хапат.Понеже моята не я пусках извън клетката и вътре и слагах да яде,те надушваха храната и в началото я ближеха,после почнаха да я гризат и да я ядът.Слагай храна вътре при тях,за да могат да свикнат. ;) Защото аз преди да взема мъжкият зайко имах бебе,което беше на две седмици,ако не и по-малко,което бях купила,а то още не беше спряло да сучи,но и най-лошото незнаеше как да яде другата храна,и не ядеше цяла седмица,докато накрая се удех вече какво да му давам като то е бебе,взех морков малък и той го нагриза,нахрани се,и после се почна едно разтройство,докато на брат ми на рожденият ден,усетих че си отива,това зайче никога няма да го забравя,направо ми напълни душата.Не е спало изобщо в клетката,бяхме му направили меко легълце и вътре имаше играчка,която то самото си хареса,беше по-голяма от него и той си се гушеше в нея.Някой път вечер ме будеше,защото спеше до мене като бебе,и ходеше до клетката,но женската не го харесваше и го нападаше.Много го обичках това бебе,та една вечер докато спя,нещо изведнъж се стреснах и първото нещо което направих е е да светна лампата и да видя зайко,който беше опънал крачетата,стана ми толкова зле,но сметнах че там ще му е по-добре.
Публикувано: 24 February 2008 - 05:24 PM
koteto50 ,това е чудесна новина! Дано всичко да е наред със сладурчетата! :wub:
Keri14 , мисля, че не е нужно да си толкова нападателна.Важното е, че животните ще се оправят! За кирилицата съм съгласна!
:blink:
Цитат
Само неможах каква е добрата новина? че има проблеми ли или че си го завела изобщо?
Дано се оправи зайчето и пиши на кирилица!
Дано се оправи зайчето и пиши на кирилица!
Keri14 , мисля, че не е нужно да си толкова нападателна.Важното е, че животните ще се оправят! За кирилицата съм съгласна!
:blink:
Публикувано: 24 February 2008 - 09:49 PM
Да ясно е че всеки прави грешки.И не е нужно ти да имаш кирилица на компютъра,то го има в самият форум,според теб българите които пишат тук но в момента са в чужбина,на компютъра дали имат кирилица?
baitito извинявай но не съм нападателна,незнам защо някой като каже истината и става нападателлен и лош и т.н. Няма значение,направете се че не ми разбирате това което съм писала. ;)
baitito извинявай но не съм нападателна,незнам защо някой като каже истината и става нападателлен и лош и т.н. Няма значение,направете се че не ми разбирате това което съм писала. ;)
Публикувано: 24 February 2008 - 10:40 PM
Не съм имала за цел да се заяждам или нещо такова. :- Просто в такъв момент, в какъвто е изпаднал/а koteto50 човек трябва да се подкрепя, а не да се натякват грешките му! Много добре го знам, защото миналата седмица оперираха Бъни. Бях много тъжна,тъй като причината можеше да се окаже възможно най-лошото! :(
Публикувано: 24 February 2008 - 11:36 PM
Имаше абцес на брадичката. Ветеринарите опитаха с промивки и антибиотик, но нямаше подобрение. Наложи се да го оперират. Надяваме се да няма рецидив. Проблемът идва от долните резци, което се разбра след като правихме два пъти снимки. Сега още е на антибиотик (поне още 10 дни) и дано всичко да е наред.
Публикувано: 28 February 2008 - 02:22 PM
Може ли само да попитам какви са ти я глупости за половата зрялост,yani4ka откъде го измисли това за 9 месеца,че това да не е куче?Още в началото казах,че при зайците са още от малки полово зряли,а е отделен въпрос кога самият стоапнин иска да си пусне заека да има бебета.Зайците не се разгонват,че да казвате точният момент,те могат по всяко едно време да забременеят,дори един заек докато кърми малките си(още в този период) да забременее на ново.И само да кажа още нещо,когато имахме бебенца,ние ги подарихме още като станаха на месец и нещо,след това едни наши приятели доведоха зайчето което взеха от нас,и изобщо не знаеше че това е майка му,а и нормално де и първото нещо което тръгна да прави е да и се качи,та те дори не се подушиха,а беше само на 2 месеца,така че незнам какви са тия глупости 9 месеца.И понеже още нещо да нек аже някой ама това съм го чел/а за това,според вас в природата си дали чакат да станат на 9 месеца или повече че да имат малки,хах сигурно си казват аа не аз още съм малко и неможе,че не съм полово зряло.Там сигурно веднага след като се отделят от майката с почва с малките,защото пак казвам това не е куче и не се разгонва че да има точен момент.