Декоративно зайче
Публикувано: 28 February 2008 - 02:40 PM
От перата на папагалите кихах и кашлях! От котката получих екземи! От рибките алергия от храната! А от кучето нищо! Чудя се дали от козината на двете ми зайчета мога да получа алергия! Все пак ги имам от 2 месеца /алергиите се появяват по-късно/ :'( Кажете какви алергии могат да се получат от зайчетата! :'( :blink:
Публикувано: 28 February 2008 - 10:53 PM

Публикувано: 29 February 2008 - 01:09 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 29 February 2008 - 09:16 AM
Публикувано: 29 February 2008 - 09:22 AM
Публикувано: 29 February 2008 - 04:07 PM
Публикувано: 01 March 2008 - 11:12 AM
Zaiche много се радвам за бебетата.Аз както ти казах по телефона,мойта женска бягаше от тях след втората седмица,защото на тях им пораснаха доста зъбките и я хапеха.А пък тя беше толкова зле на външен вид след това,козинката където си я свали за гнездото,беше отслабнала.....ужас.
Честита Баба Марта на всички,да сте живи и здрави и всичко най-хубаво! :blink: :wub:
Публикувано: 03 March 2008 - 11:49 AM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 03 March 2008 - 04:55 PM
1-трябва ли да се ваксинира(не контактува с други гризачи)
2-мисля че не знае как да пие вода от поилката как да го науча
3-как да го науча да ходи по нужда само в клетката му,защото като го пусна да търчи той се изхожда кадето му падне:)
4-колко пъти се храни дневно(четох че се хранят сутрин и вечер?)
5-много често докато припка наоколо спира и започва да се дръгне.дали има бълхи или се чисти не мога да разбера.как да постъпя ако има бълхи
6-колко често се води на ветеринар
7-как му се отразява транспортиране на дълги растояния
предварително ви благодаря!прикрепям и малко снимки на малкия сладур:)
Публикувано: 03 March 2008 - 05:31 PM
Аз също нямам много опит със зайчетата, защото имам такова само от 10 месеца, но мисля , че мога да ти отговоря на някой от въпросите ти.
Цитат
Зайчето може да се зарази от сеното, ако от там където е събирано има диви зайци, а може да се зарази и по въздушно капков път , така че според мен е по - добре да го ваксинираш.Ваксината не е скъпа, на мен ми взеха 6 лева.
Цитат
Това и аз искам да го знам.Когато ми подариха моята зайка си знаеше да ходи до тоалетна само в клетката, после престана, сега от няколко дни като я пускам пак се връща в клетката за такива работи.
Цитат
Сутрин и вечер суха храна, а сено може да му оставяш за по цял ден.
Цитат
Може просто да се почиства и моята Доли така прави, но за всеки случай може да го заведеш на лекар.Моята като ми я подариха на другия ден я заведох на вет да я види за всеки случай.
Цитат
Само за ваксина и дано повече да не се налага.Ако нещо ти се види , че не е наред го води.
Цитат
Някой ако има опит моля да отговори, защото и аз искам да знам.Много искам като ходя на село да я взимам с мен , там със сигурност много ще й хареса, но как ли ще й се отрази пътя до там?
Зайчето ти е много сладко :wub:
Успех и на двамата :blink:

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 03 March 2008 - 06:11 PM

Публикувано: 03 March 2008 - 06:57 PM
Публикувано: 03 March 2008 - 07:08 PM

Публикувано: 04 March 2008 - 10:34 PM