Dog.bg Форуми : Декоративно зайче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (134 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Декоративно зайче

#641 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 July 2008 - 11:21 PM

Ама големи са сладурковци зайовците ви! Ще ме вкарате в беля и ще ме бие мъж ми заради вас - ще ме накарате да ида да си купя и аз едно  ;D Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

#642 Потребителят е офлайн   сия Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2008 - 11:37 AM

Ха-ха,аз на моят мъж въобще не му съобщавам,като ще взимам животно ;D ,защото няма смисъл-знам си какво ще каже.Той в началото протестира,ама после им се радва на животинките!Като взех заека в началото ми обясняваше как ще го направи на задушено със зеленчуци,ама като го видя и като мина ден-два започна да ми обяснява как ще ме изхвърли от нас,ако стане нещо с него!

#643 Потребителят е офлайн   dolittle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2008 - 09:56 PM

то така е най-добре да ти кажа  ;D Много добре правиш  ;)

#644 Потребителят е офлайн   Zvezdichka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2008 - 05:58 PM

То и моя заек май вече не е много мини. ;D Трябва да го премеря колко тежи.  :blink:

#645 Потребителят е офлайн   pivito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 July 2008 - 12:48 PM

Здравейте,
Много са ви сладки дългоушковците  :yahoo: И аз си имам едно пухи от вече почти 2 месеца,но все още си няма име,защото незнам пола му.Иначе тежи 438гр и е на около 3 месеца и половина.Той също се научи да си отваря сам клетката, но реших проблема с щипка за дрехи  ;D
Ето и няколко негови снимчици:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#646 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 31 July 2008 - 01:05 PM

много ти е сладко зайчето.аз реших проблема по същия начин!но нащто диване изяде желязото и си излиза през него там ;Dсега съм запушила с едни плочки че  на кучето му е много интересно! ;D

#647 Потребителят е офлайн   Zvezdichka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 01:20 AM

Много готино зайче! :blink: И моето си отваря клетката,но слагам на вратичката едно метално от повод на куче и нямам никакви проблеми. :P

#648 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 01 August 2008 - 01:38 PM

Божее кат ви гледам ваще зайковци кви са маллки.. ние с мойта бамбина май не сме за тука, тя е като слон.. клетката и вратата е вързана с телове, а тя излиза като отворя цялата клетка, през вратата и дума не оже да става да мине  :wub:
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#649 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 01:52 PM

повярвай ми-не сте по големи от нас ;D ;)ниес сме.....по тежки от пинчера!

#650 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 01:59 PM

Здравейте!  :blink:
Понеже много искам да си взема зайче, изчетох цялата тема и останаха няколко въпроса, които искам да задам :blink:
Първо за клетката- виждала съм, че ги отглеждат и в стъклена, но тук на всички снимки зайчетата са си в обикновени клетки. Според мен така би било по-добре, така че ще взема такава, но все пак има ли някакви други особености? Например как да избера подходящия размер? Аз съм намерила вече мястото, което би побрало спокойно средно голяма клекта, но все пак ме интересува как да избера най-подходящата  :izcherven:

Също така най-общо: ако може някой да направи едно списъче с всички неща, които трябва да се купят заедно със зайко...И ще съм ви много благодарна да ми посочите един магазин в София, където и да е, който да предлага голямо разнообразие от талаш, храни, аксесоари и т.н. :blink:

И последен тъп въпрос: ако ще разхождам зайчето, не е ли наложително да го ваксинирам, дори в случай, че няма да има контакти с други себеподобни?

Благодаря предварително и съжалявам за глупавите въпроси, но наистина искам ад събера повече мнения, не мога да се доверя само на продавачите в зоомагазина  :izcherven:

#651 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 02:25 PM

заедно с зайко трябва да се купи,талаж,храна,разни дъвчащи работи(специално за зъбките му) и мисля че е това.аз на моя хранилка не съм му купила(щях да забравя,и поилка)а за магазин,знам каде чка един зайко-клеоухко.имам негова снимка но е на телефона и утре ще я кача ;) магазинът се намира в люлин 4!ако сам пропузнала нещо нека някои ме допълни!а ако имаш интерес към зайо ми пиши! ;)надявам се да съм била полезна..

#652 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 02:35 PM

Цитат

заедно с зайко трябва да се купи,талаж,храна,разни дъвчащи работи(специално за зъбките му) и мисля че е това.аз на моя хранилка не съм му купила(щях да забравя,и поилка)а за магазин,знам каде чка един зайко-клеоухко.имам негова снимка но е на телефона и утре ще я кача ;) магазинът се намира в люлин 4!ако сам пропузнала нещо нека някои ме допълни!а ако имаш интерес към зайо ми пиши! ;)надявам се да съм била полезна..

аааа...много полезна си ми даже!  :yahoo: Мерси много за инфото...А за магазина- ако ми дадеш точен адрес или сайт- ще съм ти много благодарна...въпреки че аз с тази част на София не съм никак запозната- аз съм точно в противопожна посока :blink: Но пък харесвам много клепоушковците, така че мисля да отида да го видя, стига да не се изгубя  :rolleyes: Но все пак аз съм решила така да избирам зайче: влизам в магазина, оглеждам се и без много-много да мисля, просто по интуиция ще избера...не държа нито на конкретна порода, нито на цвят или размери...което първо тръгне към мен или просто ми обърне малко внимание-това ще е... :blink: Иначе аз пък знам един магазин на Шипка 16, вчера му гледах сайта, но не съм ходила...и още един в Лозенец, на Крум Попов- той е зного малък, но винаги има поне по 4 заека, чинчили, папагалчета и много други неща...та мисля и до тях да ида... :blink:

#653 Потребителят е офлайн   kivv Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 04:07 PM

Здравеите, на всички казвам се Кирил Вуков от Самоков имаме заиче от 5-6год. днес когато ходихме за храна до зоомагазина харесахме още 1но двумесечно което купихме с голямото се разбират идеално хранят се от една хранилка пият от една поилка(без вражда дори малкото се гуши в голямото когато спят)
Но все пак имам нужда от съвет:
Добре ли е толкова малко зайче да живее с доста по голямо ?(може би трябва да го отделя)
Какви изненади биха могли да се очакват?
И двете се хранят с една и съща храна? (може би малкото има нужда от нещо допълнително)
Снимки ще пусна скоро на двамата сладури (големия чисто бял малкия черен с бяло носле  ;D ;D ;D
А за отговорите благодаря предварително :blink: :blink:

#654 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 09:08 PM

радвам се че съм била полезна! :P а за адреса -немогаа ти кажа точно защото нз улици и такива затова мове да се срещнем някаде ако искаш и ще те заведа,защото има и други  магазини с зайчета тук!

#655 Потребителят е офлайн   Zvezdichka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2008 - 10:00 PM

kivv пускай по-бързо снимки  :P (за съжителството не знам честно казано).

#656 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2008 - 03:33 PM

Цитат

радвам се че съм била полезна! :P а за адреса -немогаа ти кажа точно защото нз улици и такива затова мове да се срещнем някаде ако искаш и ще те заведа,защото има и други  магазини с зайчета тук!

Благодаря ти, но аз вече си харесах един клепоушко... :yahoo: Беше любов от пръв поглед...От един час е в нас и си скача по леглото ми... :wub: мисля, че бързо ще се отпусне, много е любопитен ;D Но това, което ме притеснява е, че имам чувството, че расте с часове!  :o Определено е доста наедрял за много малко време...май ще е от големичките... :blink:

#657 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2008 - 06:22 PM

ами забравили са да те предопредят,че клепоухчовците стават по големи!!! ;D като моят например.но нещо не му е вече кеф при мен и мисля да му търся дом кадето ше му е весело!но ще си помисля... ;)

#658 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2008 - 06:48 PM

Неее...предупредиха ме, че са по-едрички, но нямам нищо против честно казано  ;D

А само да попитам- понеже много му харесва да си играе с хартия, опасно ли е това? особено, ако е оцветена, може ли да му стане нещо от боите? Защото мисля да му направя цветни висулки от хартия, с които да се занимава  ;)

#659 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2008 - 07:07 PM

айи я яде е опасно!!!

#660 Потребителят е офлайн   ina_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 August 2008 - 07:28 PM

ок, мерси!  :blink: Значи ще потърся някакви гумени топчета или фигурки... :blink:

• (134 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни